Opublikowano 26 lutego 20196 l Podłączam się do powyższego pytania. Myślałem w sumie o cyfrówce, ale 8 dyszek taniej u Dave'a, to już jednak piniondz. Chyba przeżyję przekładanie płytki
Opublikowano 26 lutego 20196 l Dave a jak zakupiony preorder z allegro to kiedy dojdzie? Edytowane 26 lutego 20196 l przez nie versal
Opublikowano 26 lutego 20196 l Wersja na PC ma kosmiczne wymagania co zwiastuje (pipi)owa optymalizacje. Zamówiłem więc na ps4 w perfectblue. To mój pierwszy raz. Mam nadzieję, że do weekendu dojdzie.
Opublikowano 26 lutego 20196 l Jutro wysylamy chuopcy, wiec na czwartek u was. No chyba, ze paczka utknie xd jutro rano bedzie wszystko jasne. Ale was rozjade jankiem
Opublikowano 27 lutego 20196 l Raczej nie ma bo pytałem w temacie mortala o te kody preorderowe i Dave odpisał że raczej nigdy nie maja. Nwet dokupując dodatkowa postać za 20zł i tak się opłaca brać w perfectblue. Tych kodów nie ma nigdzie w Polsce przy zamówieniu na nośniku fizycznym.
Opublikowano 27 lutego 20196 l DLC mamy tylko jesli jest w pudlach od razu, albo jak bierzemy z PL (rzadko).
Opublikowano 27 lutego 20196 l Autor Ja zamawiałem z shopto.net. 175zł + steelbook + dlc. Kodzika na dlc jeszcze nie otrzymałem, więc albo jest w środku, albo wyślą dopiero w dniu premiery. Zobaczymy. W historii zamówień mam za to DoA5LR i tam kodzik dlc był podany na stronie. Trochę mi żal że nie brałem od Dave'a, ale jednak 30zł to w przypadku bijatyki dużo. Każdy jeden PLN mniej to mniejsza strata kasy w razie późniejszej sprzedaży. Edytowane 27 lutego 20196 l przez ireniqs
Opublikowano 27 lutego 20196 l Jakiś jeden użytkownik kupił na xboxaone i wrzucił w cyfrowych zakupach growych. Zaczyna się dojenie: Mnie interesują tylko dodatkowe postacie. Czyli dwie w okolicy premiery i Mai w czerwcu. Można przeżyć. Resztę olewam.
Opublikowano 27 lutego 20196 l Kurla, dobrze sie gra. Pierwsze wrazenie lepsze niz SC6. THIS. IS. MUSCLE!!!!!!!!
Opublikowano 27 lutego 20196 l Mam nadzieję, że w tej części również nastąpi kolaboracja z SEGĄ i pojawią się przynajmniej te same postacie z VF co w DOA5. A już spełnieniem mojego mokrego snu byłoby pójście o jeszcze jeden krok dalej i dodanie postaci z Shenmue (Lan Di, Xiuying Hong) w ramach równowagi dla tych generycznych nowych postaci z DOA6.
Opublikowano 28 lutego 20196 l 3 godziny temu, Dave Czezky napisał: Kurla, dobrze sie gra. Pierwsze wrazenie lepsze niz SC6. THIS. IS. MUSCLE!!!!!!!! nie wiem czy mnie troche sentyment klamie ale czy w DOA2 na DC pyerdolniecie nie bylo pyerdolniejsze a wataaaaa j lee nie bylo glosniejsze oraz (pipi)niecie zwlokami o sciane (pipi)niejsze ? kontrowersyjne spuszczenie powietrza z wiadomoczego pomijam
Opublikowano 28 lutego 20196 l Na pewno holdy zabierają dużo mniej energii niż w 2 i 3. Cycki są różne - jedne mają mniejsze inne większe. Honoka jest najmłodsza a ma największe: Edytowane 28 lutego 20196 l przez devilbot
Opublikowano 28 lutego 20196 l Już się ściąga na klocka. Kupiłem wersję deluxe z Argentyny! Szkoda, że nie ma takich promocji na ps4 [emoji4]Mam tylko nadzieję, że będą gracze na Xbox bo podobno w SoulCalibur jest kiepsko.
Opublikowano 28 lutego 20196 l Soul Calibur to wtopa nie tylko na Xboxie. Powinni być jacyś gracze wielu wiernych fanów marki kojarzy i lubi doa niegdyś exclusive xboxowy.
Opublikowano 28 lutego 20196 l Z tego co wiedzę, to Honoka nie jest pełnoprawna postacią, tylko zlepkiem innych fighterow. Po cholerę takie coś?
Opublikowano 28 lutego 20196 l Jeśli ktoś jest zainteresowany zakupem (pierwszego) season passa, to będzie on kosztował ~100$, czyli więcej niż sama gra w wersji Deluxe xD https://www.microsoft.com/ja-jp/p/dead-or-alive-6-シーズンパス1/c0mn5tts0515?activetab=pivot:overviewtab