Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Temat założony 8 lat temu, a tu premierę zapowiedzieli, niech mnie chuj jaka ta era dojenia każdej gry latami jest męcząca. Grałem w tą grę na PS4, potem jeszcze w darmową wersję, wybaczcie że się nie ekscytuje że trzeci raz wychodzi to samo.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dojenie DoA6 miało 6 letnią przerwę więc ja tu widzę przystawkę do DoA7 i zwiększenie zainteresowania serią. Jak gierka będzie ok to kupi się na wyprzedaży bo 180zł za cyfrę nie dam, co innego jeśli było by pudełeczko.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 5 godzin temu, XM. napisał(a):Beka - wersja definitywna bez wszytskich kostiumów, od razu na starcie zapowiedziane nowe postacie do kupienia po premierze, tak samo i stroje... Super , ja podziękuję.Dwóch postaci nie będzie w tej wersji tych z kofa czyli Kula i Mai.Więc jak narazie dostajemy mniej.Zobaczymy może pokażą jakieś nowe postacie.Mimo wszystko jestem wstępnie zainteresowany, wersje f2p na bank trochę pogram.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja też czekam na 7-ke. Jak bijatyka to TYLKO i WYŁACZNIE Dead Or Alive.
Opublikowano 3 minuty temu3 min Szczerze mówiąc ta seria się "stoczyła". Pewnie bedą dodawać tylko "głupie anime dziewczynki". Jakoś od (połowy "życia") DOA5 Ultimate wszystko zaczęło iść w złą stronę. Postacie typu Honoka/Marie Rose i nastawienie na dojenie kasy (stroje, głównie dla postaci żeńskich). Brak crossplay to jakiś przykry żart. Szkoda serii. Edytowane 3 minuty temu3 min przez Alastor84