Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Temat założony 8 lat temu, a tu premierę zapowiedzieli, niech mnie chuj jaka ta era dojenia każdej gry latami jest męcząca. Grałem w tą grę na PS4, potem jeszcze w darmową wersję, wybaczcie że się nie ekscytuje że trzeci raz wychodzi to samo.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Dojenie DoA6 miało 6 letnią przerwę więc ja tu widzę przystawkę do DoA7 i zwiększenie zainteresowania serią. Jak gierka będzie ok to kupi się na wyprzedaży bo 180zł za cyfrę nie dam, co innego jeśli było by pudełeczko.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 5 godzin temu, XM. napisał(a):Beka - wersja definitywna bez wszytskich kostiumów, od razu na starcie zapowiedziane nowe postacie do kupienia po premierze, tak samo i stroje... Super , ja podziękuję.Dwóch postaci nie będzie w tej wersji tych z kofa czyli Kula i Mai.Więc jak narazie dostajemy mniej.Zobaczymy może pokażą jakieś nowe postacie.Mimo wszystko jestem wstępnie zainteresowany, wersje f2p na bank trochę pogram.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja też czekam na 7-ke. Jak bijatyka to TYLKO i WYŁACZNIE Dead Or Alive.
Opublikowano 54 minuty temu54 min Szczerze mówiąc ta seria się "stoczyła". Pewnie bedą dodawać tylko "głupie anime dziewczynki". Jakoś od (połowy "życia") DOA5 Ultimate wszystko zaczęło iść w złą stronę. Postacie typu Honoka/Marie Rose i nastawienie na dojenie kasy (stroje, głównie dla postaci żeńskich). Brak crossplay to jakiś przykry żart. Szkoda serii. Edytowane 53 minuty temu53 min przez Alastor84