Opublikowano 15 lutego15 lut Temat założony 8 lat temu, a tu premierę zapowiedzieli, niech mnie chuj jaka ta era dojenia każdej gry latami jest męcząca. Grałem w tą grę na PS4, potem jeszcze w darmową wersję, wybaczcie że się nie ekscytuje że trzeci raz wychodzi to samo.
Opublikowano 15 lutego15 lut Dojenie DoA6 miało 6 letnią przerwę więc ja tu widzę przystawkę do DoA7 i zwiększenie zainteresowania serią. Jak gierka będzie ok to kupi się na wyprzedaży bo 180zł za cyfrę nie dam, co innego jeśli było by pudełeczko.
Opublikowano 15 lutego15 lut 5 godzin temu, XM. napisał(a):Beka - wersja definitywna bez wszytskich kostiumów, od razu na starcie zapowiedziane nowe postacie do kupienia po premierze, tak samo i stroje... Super , ja podziękuję.Dwóch postaci nie będzie w tej wersji tych z kofa czyli Kula i Mai.Więc jak narazie dostajemy mniej.Zobaczymy może pokażą jakieś nowe postacie.Mimo wszystko jestem wstępnie zainteresowany, wersje f2p na bank trochę pogram.
Opublikowano 15 lutego15 lut Szczerze mówiąc ta seria się "stoczyła". Pewnie bedą dodawać tylko "głupie anime dziewczynki". Jakoś od (połowy "życia") DOA5 Ultimate wszystko zaczęło iść w złą stronę. Postacie typu Honoka/Marie Rose i nastawienie na dojenie kasy (stroje, głównie dla postaci żeńskich). Brak crossplay to jakiś przykry żart. Szkoda serii. Edytowane 15 lutego15 lut przez Alastor84
Opublikowano 16 lutego16 lut Platynka wbita dawno temu. Gierka mocno średnia, o wiele lepiej gralo mi się w tekkena ósmego
Opublikowano 17 lutego17 lut W dniu 15.02.2026 o 17:27, Alastor84 napisał(a):Szczerze mówiąc ta seria się "stoczyła". Pewnie bedą dodawać tylko "głupie anime dziewczynki". Jakoś od (połowy "życia") DOA5 Ultimate wszystko zaczęło iść w złą stronę. Postacie typu Honoka/Marie Rose i nastawienie na dojenie kasy (stroje, głównie dla postaci żeńskich). Brak crossplay to jakiś przykry żart. Szkoda serii.No niestety, ale to jest spadek nie tylko tego IP ale również NG - wszytsko "z winy" braku ojca obu serii - Itagakiego. Ładne dziewczyny to był jeden z elementów, a nie nadrzędny argument przy sprzedaży gry.
Opublikowano 17 lutego17 lut Nie zauważyłem żeby seria się stoczyła. W 6 grałem sporo i również w 7 zamierzam bawić się świetnie.Mam nadzieję, że jedną z nowych postaci w 7 będzie Yakumo z NG4 a może i inne postacie z tej gry /copium