Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 307,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

W 2019 będziesz mógł to zrobić w poczekalni u kowala.

Opublikowano

MS w tej generacji nie zrobil chyba nic dobrze, od marketingu po (pipi)owa konsole z beznadziejnym zamulającym dashbordem nawet po 1500 aktualizacjach. Chcieli przenieść gry na Windowsa 10 i maja problemy z ogarnięciem Windows Store na którym jest pare gier na krzyz (jedyny plus ze szybko dziala). Byli lata swietlne przed Sony i zaliczyli taki regres ze patrzeć na to nie można i po tym wszystkim niektórzy nadal wierzą ze nowy projekt  im dobrze wyjdzie? xDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano
37 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Heh, tez bym ograł ale niedokończona trójeczka skutecznie na to nie pozwala. :frog:

Trójka jest słaba. Dlatego nigdy nie kupiłem czwórki na One. Ale teraz ściągnąłem z game pass, żeby zrobaczyc jak wygląda w 4K i wciągnęła mnie jak bagno. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

trojka nie jest slaba 

Opublikowano

Tragiczna jest jak czwórka

Opublikowano

No na zwyklaczku nie tykaj, bo słabiutko wygląda xd

Opublikowano
8 godzin temu, hav7n napisał:

Isis znalazl 10 do skladek na store ktorego nikt nie uzywa ale pograc caly czas nie ma z kim xd

:daddy:

izi nie ma czasu grać, pisze właśnie kolejny poradnik do gier na PC żeby inni gracze mogli gry odpalić

xcloud? przypominam że $ony też rozwija ps now, teraz będzie wojna w CW o tym jak MS gniecie niebieskie robale bo u nich nie będzie lagów a i grafika jak zawsze lepsza  :banderas:

Opublikowano

3 konsole, gry przeniesione na urządzenia z androidem, myślałem że już śmieszniej nie będzie w tej generacji.

Phill ty trollu

hqdefault.jpg

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

xbox syPHILis

Bardziej pasuje niz scarlett:

Nieleczona kiła prowadzi do uszkodzenia układu nerwowego, utraty wzroku, zaburzeń psychicznych

Edytowane przez milan

Opublikowano
9 godzin temu, aphromo napisał:

Obie spolki maja powazne problemy z rentownoscia ogolnie.

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/netflix-wyniki-finansowe-i-kwartal-2018

Cytat

W I kwartale br.  Netflix wypracował ponad 3,7 mld dol. przychodu z łączonych usług streamingu i oferty DVD, co oznacza wzrost rok do roku o 43 proc. W komunikacie spółka podkreśla, że to najwyższa kwartalna dynamika przychodów w historii firmy. W raportowanym okresie zysk netto Netflixa osiągnął poziom 290 mln dol., podczas gdy w analogicznym okresie ub.r. kwota ta wyniosła 178 mln.

Prawie 300mln $ w 3miesiące na czysto, a ten będzie (pipi)ił, że spółka nierentowna :pawel:.

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

Drogi niezdecydowany (jeszcze?!) graczu, który sięgasz do tego tematu po poradę którą konsolę z jeszcze trwającej generacji wybrać. Spójrz na dół, to mały poradnik do tego co możesz uzyskać (i nie znajdziesz tam nawet wszystkiego).

Chciałbym być oczywiście obiektywny i wkleić też coś podobnego związanego z Xboxem, ale najwidoczniej YouTube nie przyjmuje 4 sekundowych gif-ów ;)

Opublikowano
7 godzin temu, Fanek napisał:

3 konsole, gry przeniesione na urządzenia z androidem, myślałem że już śmieszniej nie będzie w tej generacji.

Kaz ty trollu

Pokaż ukrytą zawartość

hqdefault.jpg

maxresdefault.jpg

playstation-now-ces-2014-1.jpg

Opublikowano
10 godzin temu, milan napisał:

Wiecie co jest najsmutniejsze w tym  rozmytym g,ownie zwanym xcloud?

Ze reklamują to trzema tytułami powtarzanymi  w trailerze 20 razy

HALO, GEARSY,  FORZA

bo te nieudolne (pipi)y z microsoftu potrafia tylko robic sprzeti  jakies usługi,  a gier to (pipi)a ni chu chu.

I ogladasz to vidło,  widzisz ten karabinek  strzelajacy do krasnali,  albo rajdówkę, i  myslisz:

jak nie chce tego ogrywac na kompie czy lapku, to ki (pipi) spowoduje ze bede w to chciał grac na komórce?

Microsoft xDDD

Absolutnie nie rozumiem jak można w ogóle promować Xboxa w tym temacie. Jestem graczem od ponad 25 lat i nie wyobrażam sobie tego k*rwa za nic w świecie, że mam konsolę i 3 serie ex'ów do zarzygania. Nigdy w życiu nie miałem platformy na którą wyszłoby tak mało gier na wyłączność jak na Xboxie. Próbuję sobie to wyobrazić - np. mam NES-klona gdzie pasuje tylko jeden kadridż - 9999 in 1, ale tak naprawdę są tam trzy gry i ich wariacje. No chyba bym po tygodniu wyj*bał taki szajs na śmietnik. Albo że w okolicznym salonie gier są tylko 3 gry - Pacman, Galaga i Battle City. I przychodzi pan z ROM-płytami, dzieciaki proszą - "daj coś fajnego, coś nowego" a on wymienia na Ms. Pacman, Galaxian i Battle City 2. I pewnie wkróce zalicza wpindziel gdzieś za rogiem. Platformy takie jak Amiga, PC (dawne czasy), NES (klon), czy PSone wychowały mnie w jakiejś formie dobrobytu i wyjątkowości - mam coś unikatowego i bogatego w zawartość. Kupno Xboxa to byłby regres dla moich standardów (i myślę, że dla Twoich niezdecydowany graczu również).

Z tego wszystkiego odnoszę co raz silniejsze wrażenie, że Xboty to SEKTA, albo coś podobnego. Wierzą że zbawienie tuż tuż, są fanatycznie przekonani że te 3 gry wystarczą do szczęścia, oraz naganiają innych na tego szrota, szerząc banialukową propagandę. Zaliczam ich do tej samej kategorii co anty-szczepionkowców, płaskoziemców, czy chemtrailsowców. Trza mieć ostre fiku-miku we łbie, by wywyższać Xboxa One ;)

Opublikowano
11 godzin temu, chris85 napisał:

Gram właśnie po raz pierwszy w Gearsy 4 i ta gra jest mega dobra. Serio jestem w szoku, a miałem jej nie ruszać. 

potwierdzam, bawiłem się świetnie, nowi bohaterowie generycznie w (pipi), ale powrót starych dziadów dało radę no i historia całkiem w porządku jak na Gearsowe standardy

Opublikowano
7 godzin temu, Mendrek napisał:

Absolutnie nie rozumiem jak można w ogóle promować Xboxa w tym temacie. Jestem graczem od ponad 25 lat i nie wyobrażam sobie tego k*rwa za nic w świecie, że mam konsolę i 3 serie ex'ów do zarzygania. Nigdy w życiu nie miałem platformy na którą wyszłoby tak mało gier na wyłączność jak na Xboxie. Próbuję sobie to wyobrazić - np. mam NES-klona gdzie pasuje tylko jeden kadridż - 9999 in 1, ale tak naprawdę są tam trzy gry i ich wariacje. No chyba bym po tygodniu wyj*bał taki szajs na śmietnik. Albo że w okolicznym salonie gier są tylko 3 gry - Pacman, Galaga i Battle City. I przychodzi pan z ROM-płytami, dzieciaki proszą - "daj coś fajnego, coś nowego" a on wymienia na Ms. Pacman, Galaxian i Battle City 2. I pewnie wkróce zalicza wpindziel gdzieś za rogiem. Platformy takie jak Amiga, PC (dawne czasy), NES (klon), czy PSone wychowały mnie w jakiejś formie dobrobytu i wyjątkowości - mam coś unikatowego i bogatego w zawartość. Kupno Xboxa to byłby regres dla moich standardów (i myślę, że dla Twoich niezdecydowany graczu również).

Z tego wszystkiego odnoszę co raz silniejsze wrażenie, że Xboty to SEKTA, albo coś podobnego. Wierzą że zbawienie tuż tuż, są fanatycznie przekonani że te 3 gry wystarczą do szczęścia, oraz naganiają innych na tego szrota, szerząc banialukową propagandę. Zaliczam ich do tej samej kategorii co anty-szczepionkowców, płaskoziemców, czy chemtrailsowców. Trza mieć ostre fiku-miku we łbie, by wywyższać Xboxa One ;)

No jak uwielbiasz samolot w salonie i (pipi)owego pada to polecam.

Opublikowano
23 godziny temu, YETI napisał:

To jest przyszłość, w którą pójdą wszyscy.

Yeti o xCloud. Ja to tylko tu zostawie.

Opublikowano
9 godzin temu, Shagohad napisał:

Prawie 300mln $ w 3miesiące na czysto, a ten będzie (pipi)ił, że spółka nierentowna :pawel:.

netflix-statystyki-1q-2018.png?resize=72

teraz juz wiesz skad te rekordy zyskow. Za 2017 byli w plecy okolo 2 mld dolcow, w tym roku szacuja na 3-4 mld.

Opublikowano

Z tym co oferują to się nie dziwie że są na minusie :ragus:

Opublikowano

Ze Spotify jest jeszcze gorzej - firma istnieje 9 lat i do tej pory nawet grosza nie zarobili. Wolalbym zaiwestowac w Koinszyn of War od Graczdariego, niz w ten serwis.

To tak w temacie tego idealnego streamingu i kokosow, jakie leza na wyciagniecie dloni.

Opublikowano

Ja pyerdole 

Trwa obecnie wojna o klienta, kształtuje się zupełnie nowy rynek, Netflix,  Spotify i inne serwisy w walce o konsumenta zmuszone są do prowadzenia agresywnej polityki więc także do zadłużania. Kto wyjdzie z tej wojny zwycięsko, zagarnie większość tortu dla siebie i zdobędzie gigantyczny rynek wart ogromne pieniądze. To zadłużanie jest wynikiem inwestycji.

Tutaj Kubuś ładnie ci to wyjaśni 

(chuy zły filmik wrzuciłem xD)

to samo czeka gierki i dlatego Microsoft tak mocno inwestuje teraz w studia wewnętrzne i gierki

Edytowane przez oni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.