Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, kudlaty88 napisał:

Aż sobie sprawdziłem na TA ile mam nabite godzin w kilku grach i wyszło że przegrałem życie

2432h i rośnie w Warframe

319h Wiesiek

170h AC:O

149h RDR2

Jak w RDR2 150h jak ta gra miesiąc temu wyszła 

fadd6e8f4e203d60e45e2bb56b83c7bb.gif

Edytowane przez Ukukuki

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
Godzinę temu, Ukukuki napisał:

Jak w RDR2 150h jak ta gra miesiąc temu wyszła 

fadd6e8f4e203d60e45e2bb56b83c7bb.gif

Już bliżej dwóch miesięcy jesteśmy, żaden to problem - komboje jak wsysną to 6 godzin zlatuje jak 15 minut. Gdyby nie organizm i jakieś małostkowe potrzeby typu sen czy jedzenie to można by grać oporowo

Opublikowano
Godzinę temu, kudlaty88 napisał:

2432h i rośnie w Warframe

prawie tyle co ja we wszystkich gierkach :obama:

co za po(pipi)y

Opublikowano

Dobrze że forum nie liczy czasu spędzonego na czytaniu tych wszystkich wysrywów tutaj, dopiero by się ujawniła skala przegrywu życia.

Opublikowano

Dlatego polecam głównie lurkowanie. Plus można gardzić z dystansem z większości wpisów. Jak już włącza się w dyskusję, to przestaje się to u siebie zauważać. :[

Opublikowano
29 minut temu, Observer napisał:

Dobrze że forum nie liczy czasu spędzonego na czytaniu tych wszystkich wysrywów tutaj, dopiero by się ujawniła skala przegrywu życia.

Weź mi (pipi) nie mów

Opublikowano
12 godzin temu, Yakubu napisał:

Joo, ale nie dla każdej gierki i (pipi)owo zlicza

Coś w tym jest, bo u mnie na pierwszym miejscu pokazuje że w Horizona grałem ok. 79 h, a w grze że ponad 120 h.

Opublikowano

4163 godzin

1. The Division 692

2. The Wither 447

3. Helldivers 236

No spoko podsumowanie :pawel:

Opublikowano
13 godzin temu, ragus napisał:

v603u0g.jpg

CqVYYFpWAAA-01T.jpg

:frog:

https://imgur.com/a/9IXrS1a

Dobrze, że na ps4 nie grałem w pes 2018:obama:

PS. To coś dodaje też gierki z VITA, bo Axioma przechodziłem tylko na tej konsolce, a tu jest informacja o trofiku z tej gry

Opublikowano

No ale o co ci chodzi? Wiadomo, że w takie gry nabijesz więcej godzin niż w nastawione na fabułę czy na pojedyńczego gracza. 

Opublikowano

Chodzi mi o to jak wielu się takimi tytułami wręcz brzydzi i nazywa gry bez singla "wybrakowanymi", a potem po cichu każdy takiego raczka czy dwa sobie ogrywa. Mi to nie przeszkadza, w samym WoWie mam pewnie z 6 miesięcy nieprzerwanej gry, ale nigdy nie twierdziłem że brak singla czyni coś produktem tylko w połowie. :reggie: 

Opublikowano

Śniło mi się dzisiaj że mam koxa i ogram sobie kilka gierek z gamepassa. Obudziwszy się od razu spojrzałem na konsole i zamiast Xboxa ujrzałem to obesrane ps4. :nosacz2:

Ehhhh, chyba trzeba pomyśleć o kupnie xboksika. :usmiech:

Opublikowano
5 minut temu, suteq napisał:

Śniło mi się dzisiaj że mam koxa i ogram sobie kilka gierek z gamepassa. Obudziwszy się od razu spojrzałem na konsole i zamiast Xboxa ujrzałem to obesrane ps4. :nosacz2:

Ehhhh, chyba trzeba pomyśleć o kupnie xboksika. :usmiech:

giphy.gif

Opublikowano

Korzystając z tego, że playstation w końcu pokazało mi ile godzin spędziłem przy konsoli postanowiłem podsumować tą generacje. Łącznie grałem około 4,4k h co daje pół roku grania, średnio na dzień wychodzi 2,5h.

Poniżej platformy:

1. Playstation 2092h 

Top. Driveclub 208h, Battlefield 1 91h i Bloodborne 62h

2. Xbox 1973h

Top. Halo 5 245h, Wiedzmin 3 177h i Forza Motorspoet 6 72h

3. Nintendo ok 350h

Top. Zelda botw 110h, Xenoblade 2 73h i Hollow Knight 40h

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano

Jak sprawdzić ile czasu spędziłem z gierkami na bonka?

Znaczy się żeby mi samo zliczyło jak na tym filmiku od PS4, a nie że sam mam sobie sprawdzać dla każdej z gierki z osobna conie

Edytowane przez Yakubu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.