Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Nigdy nie przechodziłem gry single player na party więc może mnie przeproś :)

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

To podstaw sobie każda inna gre przy której nie zasypiasz, ale ma słaby soundtrack, od sportowek po rpgi

Opublikowano

no w celeste spotify się może sprawdzić 

Opublikowano
6 minut temu, suteq napisał:

no w celeste spotify się może sprawdzić 

:smutas: 

Cooooo

Opublikowano

jaja se robie, byłem ciekawe kto pierwszy zareaguje :lapka: 

Opublikowano
4 godziny temu, Najtmer napisał:

no najtmer to w ogole jest cenny uzytkownik tego forum. jak figaro, yano, frosti.... taki ultra rzadki zloty magikarp.

FTFY. To nie do Papcia tak, do niego nie.

Opublikowano

suteq przeprosisz czy mamy kose? :) 

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

suteq przeprosisz czy mamy kose? :) 

a nie zauważyłem pościka, skoro nie ty to pardon :lapka: 

to już wiem, że bonanza :kaz: 

Opublikowano

Bonzai? Kiedyś byl fajny jak w dobre gierki gral., a teraz tylko siedzi na nie widocznym :kaz:

Opublikowano

Tez bys siedzial na niewidocznym, gdybys gral w Fallouta76 lub Fortnite.

Opublikowano

Nie, za to możemy podyskutować, że Xbox to pierwsza konsola w historii, która nie jest potrzebna aby ograć gry, które na niej się pojawiły. 

W następnej generacji to już spencer nam dobitnie udowodni, że Xbox jedynie przyda się do zbierania kurzu i zagracania mieszkania, bo wszystko odpalimy na tablecie z biedry. 

Ale będą Zakupy Growe i fotki, to mój tablet manty do forzy 11.

:yao:

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał:

W następnej generacji to już spencer nam dobitnie udowodni

Nic nie udowodni, bo przeciez MS upadnie. :)

Opublikowano
21 minut temu, MaZZeo napisał:

no tak zapomniałem, znowu wracamy do dyskusji gdzie klapeczki mają laptopa/PC z windowsem 10 kupionego TYLKO do ogrywania gier Microsoftu, takie dobre są.

Przecież ja już dawno udowodniłem, że takie pojęcie jak blachoklap ma sens i jak najbardziej istnieje, natomiast nie ma czegoś takiego jak blachobot:reggie:

Opublikowano

Czyli co, jak ex ps4 wychodzi na pc to wciąż jest jednak ex? Dobrze zdobyliśmy consensus. 

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/128675/devil-may-cry-5-capcom-podkreca-autorski-silnik-i-celuje-w-4k-i-60-fps-na-xbox-one-x.html

Zgodnie z sugestią niektórych chorych klapów powinienem zagrać w tę grę na prosiaku, no bo przecież seria zadebiutowała na konsoli Sory i powinna się z tą firmą kojarzyć. 

Teoretycznie mógłbym to uczynić, wszak prosiaka mam, ale jak to...grać w jakiejś rozdziałce sub-hd w guvnianym frameracie? Dla "szczytnej" idei?!

No w ostateczności mógłbym, ale jest jeden "mały" szkopuł: jestem człowiekiem, a nie zwierzęciem:yao:

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeśli gra wychodzi na platformę tego samego wydawcy to jest exem. Innych definicji nie ma. :usmiech: 

znaczy że jak? taki Nioh od KT, czy Yakuza Kiwami od Segi to ex czy nie ex? 

Opublikowano

Są na PC i PS4, więc są eksem dla PS4. Jakby wyszły na PC i Xboxa to byłyby multiplatformą.

Mam nadzieję, że pomogłem

Opublikowano

NO KURWA NARESZCIE WYJAŚNIONE :banderas:

Opublikowano
3 godziny temu, YETI napisał:

Metacritic Says Xbox One Had No Positively Reviewed True Exclusives in 2018. 

https://gamerant.com/metacritic-best-xbox-one-exclusives-2018/

:yao:

Ciekawe kto wygra Smuteczek Roku na forum, line up Switcha czy Xboxa :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Czezare napisał:

Zgodnie z sugestią niektórych chorych klapów powinienem zagrać w tę grę na prosiaku, no bo przecież seria zadebiutowała na konsoli Sory i powinna się z tą firmą kojarzyć. 

Kazdy kto czeka na i dobrze zyczy DMC5 niech dziekuje Sony za PS4 na kolanach, bo to, czy gra okaze sie sukcesem ( oby byl hicior ) tam sie rozstrzygnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.