Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

@Mendrek Może ZM do czasu, aż zaczniesz grać w gry.

Co jakiś czas przeglądam Twój profil PSN i nic tam nie ma. 

Rzadko w coś grasz i rzadko coś kończysz. Gier z PS+ masz dużo, ale większość odpalone na strzała. 

EKSKLUZYWY (pipi)a xDDDDD Spiderman w październiku i remaster Yakuzy xD 

Horizon ZD nie skończone, niby GOTY GoW a jakoś go nie widzę,  masz w profilu Nioh ale  ledwo ruszony, Until Dawn w ogóle. 

Codziennie piszesz jakieś farmazony, Playstation to, Sony tamto a swoją wiedzę opierasz tylko na PPE  i MC, bo w gierki jak widać nie grasz

e:

pierwszy post więc wiadomo. 

Edytowane przez chris85

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
2 minuty temu, Mendrek napisał:

kolejny tytan logiki, który uważa że lepiej "nie mieć niż mieć".

Ty tak uważasz. Przez to nie masz innych konsol. 

Opublikowano

Witam,

xbox chuy

Pozdrawiam :lapka:

Opublikowano
5 minut temu, Kyo napisał:

Kyo zamiast dyskutowac z dzbanami, wbijaj do nas na discorda. Wczoraj coop w 8, jeszcze nigdy sie tak glosno nie smialem.

Opublikowano
12 minut temu, chris85 napisał:

Nioh

Ta gierka, co mam na PC? No fajny klon soulsów podobno.

Opublikowano

To dane statystyczne. Z nich wynika, że jeśli większość krytyków i ekspertów dała grze ocenę 9-10, to wg. tych krytyków i ekspertów to jest bardzo dobra gra. Nie rozumiem co chcesz podważać. Że wszyscy oni się mylą, a wielki guru ASX/INS/dowolny bezguść bot ma rację? [emoji6]

Ja w przeciwieństwie do ciebie drogi Mendrku nie implikuje sobie prawa do jednej słusznej racji. Nie próbuje dowodzić że jakaś gra jest niepodważalna bo średnia na metacritic to fakt, tyle :)
Opublikowano

Kliknalem profil mendra na psnprofiles, co za yebany zaklamany dzban xddd takie niby exy, taki ich dobrobyt, a w 2018r skonczyl cale DWA czyli dokladnie tyle samo co ja skonczylem na pleju w 2018, a mialem ta konsole odpalona moze z 30h xddd

Wogole ten typ nic praktycznie nie konczy, odpalone goovna z plusa czy tam schomikowane pozycje z vity, 5min grania i siup nastepny tytul bo pewnie zaden tytul nie wciaga na dluzej, taki super ex

A w to co gral dłużej w 2018 oczywiscie dostepne na tak gardzonym xbox one

Opublikowano

Ze mnie jest niby taki xbot a skończyłem większość exow PlayStation z wyjątkiem Spidermana i nowego GOW, ponieważ sprzedałem konsolę. Bawiłem się wyjątkowo dobrze jedynie  przy BB, Uncharted Collection, Tlou Remaster i R&C Remake. 

Reszta tych exow, to zwykle gierki można pograć, ale wiele się nie straci, jeśli tego nie zrobisz.  Szczera opinia, bez fanbojstwa. Garacza, który w przeciwieństwie do ciebie @Mendrek faktycznie kupuje i kończy gry. 

Opublikowano

Karolek jak zniszczony. :obama: 

Najpierw powrót Sylvana i pierwsze uderzenie, potem chris, a na końcu Kyo.  I od razu weekendzik staje się lepszy.:banderas: 

Opublikowano

I ten damage control niebieskich w statusach :dynia:

@_Be_ masz jeszcze tego jpga z trollami kiedyś vs trollami dzisiaj? Nadałby się idealnie

Opublikowano
Godzinę temu, Kyo napisał:

Nie mam tylko jednej konsoli, czemu wprowadzasz innych w błąd? Poza tym pisałem, wszystko zależy od zasobów czasowych. Muszę wybrać najlepszą, skondensowaną dawkę, najlepsze miejsce do grania, bo na pół-środki i inne fanaberie nie mam czasu.

24 minuty temu, MaZZeo napisał:

Z tego co pamietam to mendrolina pisał, ze on nie gra w exy ale MOŻE grać wiec ps4 jest najlepsze xd

W pewnym sensie tak jest. Sama możliwość jest atutem. Ale to nieprawda, że nie gram w te gry. Gram w miarę swoich możliwości. Gdybym miał Xboxa, nie ograłbym tych ex'ów które ograłem. I tych, których jeszcze nie ograłem.

Ad cały oddział zamknięty aka fani xboxa i moi hejterzy, którzy tu zlecieli się wszyscy - dlatego właśnie ja operuję na obiektywnych faktach i statystykach, a wy co najwyżej możecie się czepić ad persona. Nie jesteście w stanie wybronić xboxa merytorycznie, nie jesteście w stanie merytorycznie podważyć dominacji PlayStation 4 w tej generacji, ani pozycji tej marki w dzisiejszym dyskursie growym. Możecie skakać po mnie, po moim PSN Profiles, po moim guście i co tam jeszcze. MAM TO W DUPIE. Istotne jest, że macie ból dupy o to, że PlayStation to najlepsze miejsce do grania. I to jest piękny weekend w CW ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Mendrek napisał:

Ale to nieprawda, że nie gram w te gry. Gram w miarę swoich możliwości. Gdybym miał Xboxa, nie ograłbym tych ex'ów które ograłem. I tych, których jeszcze nie ograłem.

nie-bylabym-soba-gdy-byla-bym-inna_2016-

Opublikowano

Mendrek, xbox>ps4 bo na xboxie jestem spokojny o to, że nie dostane od ciebie wiadomości z życzeniami śmierci bo przegrales w gierke wideo :) 

Opublikowano
11 minut temu, Bzduras napisał:

I ten damage control niebieskich w statusach :dynia:

@_Be_ masz jeszcze tego jpga z trollami kiedyś vs trollami dzisiaj? Nadałby się idealnie

Nie wiem o czym mówisz :)

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Pewnie mówi o tym że xbox c00rwą jest :) 

Opublikowano
15 minut temu, _Be_ napisał:

Nie wiem o czym mówisz :)

No dobra, jorgnęło mi się - Wezyr to wstawiał.

lVHQbld.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, Yakubu napisał:

Jak chcesz gierki z dużą ilością dialogów to mamy na PlayStation też gierki dla daunów, Yakuza, Persona itd. Zapraszamy na pokład :)

Widac że ani w yakuze ani w żadną persone nie grales. 

Persona 5 to najlepsze co na tą generacje wyszlo. 

Opublikowano
40 minut temu, oFi napisał:

Widac że ani w yakuze ani w żadną persone nie grales. 

Persona 5 to najlepsze co na tą generacje wyszlo. 

To ta gra w której otwarcia są długości filmu? Nie dziękuję. 

Opublikowano

Ostatnie podstrony wyglądają tak:

1. Niebiescy dają całą gamę argumentów, dlaczego PS4 jest lepsze od Xboxa.

2. Zieloni kontratakują ciosem "no ale mendrek XDDD"

3. "niebiescy na kolanach xddd"

Opublikowano

Nie no, wiadomo, cały growy świat nie ma w du.pie, ale ta wymarła 5 osobowa grupka xbotów na forumku psx extreme wie lepiej xddd

NO ALE MENDREK GRA W GRY Z PLUSA XDDD so 2012

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.