Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

no ty grasz w forcika dla 8latków więc jakoś mnie to nie dziwi :usmiech: 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Mnie tylko zastanawia po co boty kupuja te exy sony w sumie? Odpala i co? Caly czas naburmuszony siedzi i mysli "ale bym pogral w sztosy z gamepassa". Po co sie meczyc?

Opublikowano
5 minut temu, teddy napisał:

Mnie tylko zastanawia po co klapy kupuja te exy ms w sumie? Odpala i co? Caly czas naburmuszony siedzi i mysli "ale bym pogral w sztosy z playstation". Po co sie meczyc?

Opublikowano

Suteq zmień ten avatar bo zaraz cie naklepie fizycznie

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał:

Suteq zmień ten avatar bo zaraz cie naklepie fizycznie

1.thumb.png.15defb10f60a02b27315b4a9208b

Opublikowano

są użytkownicy, którzy nie powinni zmieniać avków, @suteq jesteś jednym z nich

Opublikowano

no i dlaczego jesteś niemiły? :smutas: 

Opublikowano

Teraz to ma chociaż awatara nie z gierki z gameplayem dla daunów

Opublikowano

Spencer może i by wam dal lepsze gierki, ale jak widac te produkcję bez smaku i duszy wam jak widać bardzo smakują, to po co sie starać? 

Dese-donuts-do-nut-taste-like-donuts-at-

Opublikowano
11 godzin temu, suteq napisał:

No właśnie tyle jest ta średnia warta, że przy MYZ z 75 na MC bawiłem się o wiele, wiele lepiej niż przy średniackim dad of boy z ponad 90 na MC. :reggie:  

Suteq jaki hipokryta, 2 strony temu zarzuca komuś że gra w niżej ocenione gry z PS Plus", a sam gra w takie gry z gamepassa. Botyzm in a nutshell ;)

Opublikowano

Dobra tam yebać, wiecie co jest największą zakałą? te pyerdolone 4kejowce, hdrowce i inni entuzjaści telewizorków hrrrrrrrr tfuuuu! No wziąłbym łopate i napyedalał w te głupie łby. Ci ludzie nie powinni mieć styczności z grami wideo.

Opublikowano

Bez kitu, lepiej się tego nie da ująć. Dwa piksele mi ucina i mam HDR9,999999 zamiast HDR10? ŚMIEĆ NIE GIERKA

Opublikowano
19 minut temu, Pupcio napisał:

Dobra tam yebać, wiecie co jest największą zakałą? te pyerdolone 4kejowce, hdrowce i inni entuzjaści telewizorków hrrrrrrrr tfuuuu! No wziąłbym łopate i napyedalał w te głupie łby. Ci ludzie nie powinni mieć styczności z grami wideo.

to (pipi)enie w temacie Resident Evil 2 o grafice, kiedyś to byli gracze nie to co teraz

Opublikowano

Nie no rozumiem ich. PRZECIEŻ PRZEZ TO MLEKO SIE NIE DA GRAĆ 

Opublikowano
1 godzinę temu, Mendrek napisał:

Suteq jaki hipokryta, 2 strony temu zarzuca komuś że gra w niżej ocenione gry z PS Plus", a sam gra w takie gry z gamepassa. Botyzm in a nutshell ;)

XD

różnica jest taka, że ja zagram i skończę, a ty odpalisz, wbijesz pucharek w jakimś guwnie z plusa a potem narzekasz jeszcze, że nie masz czasu :pawel: 

Opublikowano

Sam uwielbiam HDR ale kerwa jako dodatek. To co ostatnio działo się w temaci RDR2 czy teraz RE2r (mleko, brak HDR, jakieś r709 - ku rwa co to jest?, brak kolorów itd.) to jest takie raczywo, że szok.

Opublikowano

Forum PCLabExtreme

Opublikowano
10 godzin temu, Wesker napisał:

(pipi)*a mieliśmy dostać rimejk pełna gębą!!! Co to jest? Jest dobrze ale poziom RE4 i Revelations kogoś satysfakcjonuje? Mam OLEDa i jak widzę mleko to aż sie irytuje no cholera to nie to, ale zaraz to DEMO czy pełna będzie taka sama? A moze nie? Czekamy!

Ten post w temacie RE najbardziej rozpyerdala

Opublikowano

Przecież są jeszcze gamonie co nie zagrali w RDR2 bo czekają na pacza z HDR...

Opublikowano

Jestem ciekawy po ilu godzinach ustawiania hdr i niebieskich zębów ci ludzie zaczynają grać xD

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Jestem ciekawy po ilu godzinach ustawiania hdr i niebieskich zębów ci ludzie zaczynają grać xD

pewnie w ogóle, bo jara ich tylko technologia a gre maja w dupie 

tfu

Opublikowano

Z HDR, OLEDami 65 cali i 4K jest trochę jak z PCtem - można być botem, klapem, fagiem, ale nienawiść do ludzi szerzących "jedyną słuszną ścieżkę gejmingu" nas łączy.

@Paolo de Vesir to jeszcze nie jest nawet jego ostateczna forma, na innym forumku w każdym poście podkreślał, że jak grać to tylko na OLED 4K z HDR, bo tam jest smolista czerń, a zwykłe fhd to guwno i prawie jak wersja demo :potter:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Mozna tez nie byc daunem i grac na wszytkim

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.