Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

no ty grasz w forcika dla 8latków więc jakoś mnie to nie dziwi :usmiech: 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 318,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Mnie tylko zastanawia po co boty kupuja te exy sony w sumie? Odpala i co? Caly czas naburmuszony siedzi i mysli "ale bym pogral w sztosy z gamepassa". Po co sie meczyc?

Opublikowano
5 minut temu, teddy napisał:

Mnie tylko zastanawia po co klapy kupuja te exy ms w sumie? Odpala i co? Caly czas naburmuszony siedzi i mysli "ale bym pogral w sztosy z playstation". Po co sie meczyc?

Opublikowano

Suteq zmień ten avatar bo zaraz cie naklepie fizycznie

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał:

Suteq zmień ten avatar bo zaraz cie naklepie fizycznie

1.thumb.png.15defb10f60a02b27315b4a9208b

Opublikowano

są użytkownicy, którzy nie powinni zmieniać avków, @suteq jesteś jednym z nich

Opublikowano

no i dlaczego jesteś niemiły? :smutas: 

Opublikowano

Teraz to ma chociaż awatara nie z gierki z gameplayem dla daunów

Opublikowano

Spencer może i by wam dal lepsze gierki, ale jak widac te produkcję bez smaku i duszy wam jak widać bardzo smakują, to po co sie starać? 

Dese-donuts-do-nut-taste-like-donuts-at-

Opublikowano
11 godzin temu, suteq napisał:

No właśnie tyle jest ta średnia warta, że przy MYZ z 75 na MC bawiłem się o wiele, wiele lepiej niż przy średniackim dad of boy z ponad 90 na MC. :reggie:  

Suteq jaki hipokryta, 2 strony temu zarzuca komuś że gra w niżej ocenione gry z PS Plus", a sam gra w takie gry z gamepassa. Botyzm in a nutshell ;)

Opublikowano

Dobra tam yebać, wiecie co jest największą zakałą? te pyerdolone 4kejowce, hdrowce i inni entuzjaści telewizorków hrrrrrrrr tfuuuu! No wziąłbym łopate i napyedalał w te głupie łby. Ci ludzie nie powinni mieć styczności z grami wideo.

Opublikowano

Bez kitu, lepiej się tego nie da ująć. Dwa piksele mi ucina i mam HDR9,999999 zamiast HDR10? ŚMIEĆ NIE GIERKA

Opublikowano
19 minut temu, Pupcio napisał:

Dobra tam yebać, wiecie co jest największą zakałą? te pyerdolone 4kejowce, hdrowce i inni entuzjaści telewizorków hrrrrrrrr tfuuuu! No wziąłbym łopate i napyedalał w te głupie łby. Ci ludzie nie powinni mieć styczności z grami wideo.

to (pipi)enie w temacie Resident Evil 2 o grafice, kiedyś to byli gracze nie to co teraz

Opublikowano

Nie no rozumiem ich. PRZECIEŻ PRZEZ TO MLEKO SIE NIE DA GRAĆ 

Opublikowano
1 godzinę temu, Mendrek napisał:

Suteq jaki hipokryta, 2 strony temu zarzuca komuś że gra w niżej ocenione gry z PS Plus", a sam gra w takie gry z gamepassa. Botyzm in a nutshell ;)

XD

różnica jest taka, że ja zagram i skończę, a ty odpalisz, wbijesz pucharek w jakimś guwnie z plusa a potem narzekasz jeszcze, że nie masz czasu :pawel: 

Opublikowano

Sam uwielbiam HDR ale kerwa jako dodatek. To co ostatnio działo się w temaci RDR2 czy teraz RE2r (mleko, brak HDR, jakieś r709 - ku rwa co to jest?, brak kolorów itd.) to jest takie raczywo, że szok.

Opublikowano

Forum PCLabExtreme

Opublikowano
10 godzin temu, Wesker napisał:

(pipi)*a mieliśmy dostać rimejk pełna gębą!!! Co to jest? Jest dobrze ale poziom RE4 i Revelations kogoś satysfakcjonuje? Mam OLEDa i jak widzę mleko to aż sie irytuje no cholera to nie to, ale zaraz to DEMO czy pełna będzie taka sama? A moze nie? Czekamy!

Ten post w temacie RE najbardziej rozpyerdala

Opublikowano

Przecież są jeszcze gamonie co nie zagrali w RDR2 bo czekają na pacza z HDR...

Opublikowano

Jestem ciekawy po ilu godzinach ustawiania hdr i niebieskich zębów ci ludzie zaczynają grać xD

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Jestem ciekawy po ilu godzinach ustawiania hdr i niebieskich zębów ci ludzie zaczynają grać xD

pewnie w ogóle, bo jara ich tylko technologia a gre maja w dupie 

tfu

Opublikowano

Z HDR, OLEDami 65 cali i 4K jest trochę jak z PCtem - można być botem, klapem, fagiem, ale nienawiść do ludzi szerzących "jedyną słuszną ścieżkę gejmingu" nas łączy.

@Paolo de Vesir to jeszcze nie jest nawet jego ostateczna forma, na innym forumku w każdym poście podkreślał, że jak grać to tylko na OLED 4K z HDR, bo tam jest smolista czerń, a zwykłe fhd to guwno i prawie jak wersja demo :potter:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Mozna tez nie byc daunem i grac na wszytkim

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.