Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, chris85 napisał:

Skończ już wklejać te cyfry, bo to nudne. 

Na YT też mam szukać i oglądać filmiki, które mają najwięcej wyświetleń?  Xbox w temacie sprzedaży, już na starcie przegrał tę generację. Teraz Spencer naprawia błędy. Potężny One X, następnie potężna Anakonda. 4K, Dolby Vison, HDR10, ale co wy możecie o tym wiedzieć? Już  nawet nie można napisać w temacie RE2  o tym, że coś jest nie tak z HDRem czy czernią, bo się zlecą żebraki z PS4 amator dadzą minusa i każą (pipi)ć do kącika o telewizorach xD 

A to tak wyglada gosc od HDR 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Łaciate czy Pątnica, to ważne w gierkach

Opublikowano
5 minut temu, chris85 napisał:

Skończ już wklejać te cyfry, bo to nudne. 

Typie, przed chwila byl tutaj szamanski taniec bo wrzucili leaka ze Anakonda bedzie TAKA mocna:xboss:

W porownaniu do tego, to ja jestem omnibus. Ale niech bedzie, oszczedze Ci upokorzenia w stylu, ze Driveclub mimo 30 FPS ma tylko delikatnie wyzszy input lag niz Halo 5 w 60 FPS, najlepsze multi do corwy nedzy...

Opublikowano
13 minut temu, aphromo napisał:

Typie, przed chwila byl tutaj szamanski taniec bo wrzucili leaka ze Anakonda bedzie TAKA mocna:xboss:

W porownaniu do tego, to ja jestem omnibus. Ale niech bedzie, oszczedze Ci upokorzenia w stylu, ze Driveclub mimo 30 FPS ma tylko delikatnie wyzszy input lag niz Halo 5 w 60 FPS, najlepsze multi do corwy nedzy...

Pokaż na czym grasz, jaki masz tv, jaki ping wtedy pogadamy o IL

Opublikowano
10 minut temu, aphromo napisał:

W porownaniu do tego, to ja jestem omnibus.

:wujaszek:

Opublikowano

Strona 400. Nadal bez innowacji w days gone.

Opublikowano

zamknij morde maus xD ile można do chuya :pawel: 

Opublikowano

To nie do mnie tak, to do aphromo, nie?

xD

Opublikowano

Na nostormo szkoda moich cennych słów 

Opublikowano

Bede wrzucal co 10.

Opublikowano

Strona 400. Sony dalej dominuje na rynku, a boty dalej na kwasie. 

Spoiler

A mojave dalej czeka na innowacje w gierkach dla dzieci.

Opublikowano

A was niebieskie karakany nadal piecze po porannym wypalaniu odbytów, które najlepiej zobrazuje poniższy filmik:

Plotka głosi, że Yeti do tej pory dynda zaczepiony do sufitu, nie chcąc się odkleić, a Ofermo nagrał piszczy jak tylko zobaczy plotki o parametrach nowego Xboxa.

Opublikowano

wchodzą jak sonyboty do sklepu z gierkami szukając dobrych gier których nigdy nie znajdą a jedynie zawód i ostry wpierdol.

Opublikowano

Wczoraj jak i dziś boty i klapy jak jeden mąż lecieli/będą lecieć do sklepów po RE2. W innym przypadku gardzę każdą ze stron.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

... Strona 550 a boty nadal czekają aż RE2 będzie w Game Passie...

... Strona 870 nowa generacja konsol i nadal brak inowacyj w grach...

... Strona 900 a Ficuś nadal gra w 720p. i cieszy się 30 exem na swojej nadkonsoli...

Opublikowano
11 godzin temu, chris85 napisał:

Xbox w temacie sprzedaży, już na starcie przegrał tę generację. 

G*wno prawda. W początkowym okresie  generacji, Xbox One pomimo wpadki wizerunkowej z DRM-ami i słabszymi technicznie multiplatformami, szedł łeb w łeb z PS4. Tracił systematycznie potem, ze względu na nieudacznictwo Microsoftu i stałej, świetnej formie PlayStation 4. Dokładnie o tym było niedawno w materiale TVGRYpl :

Na miejscu niezdecydowanego gracza w przyszłej generacji, ja bym tym nieudacznikom z Redmont nie dawał kredytu zaufania i wybrałbym konsolę konkurencji ;)

Opublikowano

@Mendrek

Ja Cię proszę, tak jak obecna generacja została zdominowana przez ps4, tak nowa generacja to nowy rozdział i już pod koniec tej generacji wygląda na to, że w końcu MS się obudził i zrozumiał czego oczekują gracze!

Mało tego, Sony od jakiegoś czasu traci tożsamość. Zobacz ile stracił klasycznych IP. Kiedyś, Spyro, Crash itp. były wizytówką PlayStation a dziś grać może każdy bot na zielonej konsoli!

Opublikowano

Po TAKIEJ generacji jak X360 NIE dawanie kredytu zaufania dla MS-u to był zwyczajny absurd. One chwilowy spadek formy, ale Anakonda zdusi konkurenta. A Sony? O PS4 możemy raczej mówić o chwilowym powrocie do formy, bo po takiej generacji jak PS3 są już platformą drugiej kategorii. PS5 pod koniec generacji dla 2-3 gier.

Opublikowano
9 minut temu, Kolos28 napisał:

@Mendrek

Ja Cię proszę, tak jak obecna generacja została zdominowana przez ps4, tak nowa generacja to nowy rozdział i już pod koniec tej generacji wygląda na to, że w końcu MS się obudził i zrozumiał czego oczekują gracze!

Mało tego, Sony od jakiegoś czasu traci tożsamość. Zobacz ile stracił klasycznych IP. Kiedyś, Spyro, Crash itp. były wizytówką PlayStation a dziś grać może każdy bot na zielonej konsoli!

Proszę Cię, nie rozśmieszaj mnie. MS robi to co każdy w tej sytuacji, czyli dodaje gry do płatków śniadaniowych, ale jak widać jakoś specjalnie nie zmienia to sytuacji na rynku. MS nigdy nie wygrał sprzedażowo z Sony, więc historia powinna Cię czegoś nauczyć, ale jak widać co każdą zbliżającą się generacje, tylne dziury xbotów niczym pąki kwiatów na nowo rozwierają się dla Microsoftu.

Serio, wy chyba jesteście niereformowalni :/ No ale bez was nie byłoby tutaj beki :)

Ps. Traci tożsamość XD Nie wiem gdzie byłeś ostatnie dwie dekady, ale Crash i Spyro od dawna nie są w rękach Sony (tj. od czasów PS2) i wychodziły jako multiplatformy. Co nie jest do końća złe, stare IP robią miejsca nowym, jakby ND siedziało w Crashu, to by nie wyszły pewnie tak dobre Jaki, Unchartedy czy TLOU ;)

Opublikowano

Tożsamość playstation :yao:

bx7lgrfc2j401.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Po TAKIEJ generacji jak X360 NIE dawanie kredytu zaufania dla MS-u to był zwyczajny absurd. One chwilowy spadek formy, ale Anakonda zdusi konkurenta. A Sony? O PS4 możemy raczej mówić o chwilowym powrocie do formy, bo po takiej generacji jak PS3 są już platformą drugiej kategorii. PS5 pod koniec generacji dla 2-3 gier.

Widzę narkotyki weszły mocno z rana, bo snujesz wizję jakoby Xbox kiedykolwiek wygrał z PlayStation, a tak nigdy nie było. X360 faktycznie był JEDYNĄ udaną tak naprawdę konsolą MS (choć przy okazji najbardziej awaryjną w historii), podczas gdy Sony zasadniczo zaliczyło jedno potknięcie przy handheldzie PS Vita. Sorry, ale Xbox to naturalny obóz przegranych, drugich lub trzecich miejsc w stawce (zależy od aktualnej liczby poważnej konkurencji). Halo Forza Gearsy i ruchanie zielonych przegrywów, ale jak widać to wystarczy by sobie zarobić...

Opublikowano

Fakt, dwie generacje mnie ominęły.

Ja na szczęście jestem ponadto i cieszę się z dwóch konsol.

Przyszła generacja (jeśli będzie mnie interesować) raczej będzie należeć do jednej firmy - czas pokaże która okaże się lepsza.

Opublikowano
11 godzin temu, Pupcio napisał:

zamknij morde maus xD ile można do chuya :pawel: 

ty swój gimmick uskuteczniasz od 3 odsłon tematu i jakoś musimy z tym żyć także shut up just shut up shut up

Opublikowano

ostatni raz dalem sie nabrac na plejsztejszyn przy okazji trojki i nigdy wiecej, vita byla zamiast komorki w abonamencie w playu, ps4 z kasy ze slubu - yebac te korpo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.