Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Xbox leczy autyzm, wyjaśnione naukowo.

Nowa strona, więc w chuy prawda.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Raczej pogłębia, 30 ostatnich stron to wyscig karaczanow o najbardziej autystyczną wypowiedz tej edycji. No i polo jak narazie wygrywa. 

Edytowane przez oFi

Opublikowano

no faktycznie klapy przez ostatnie 30 stron mocny autyzm dostarczają 

Opublikowano

Aż rzucę klasykiem 

rc7QT83.jpg

Opublikowano

Ja mam 117 gier na swoim profilu psn + gry z PS plus, których jeszcze nawet nie odpalałem.

Ogólnie objawy i zaburzenia:

- nie wszystkie gry skończyłem i są rozgrzebane.

- tylko jedna platyna w BB.

- posiadanie prawie wszystkich exów na ps4.

- kupowanie gier na premierę.

- dążenie do skończenia tych rozgrzebanych gier do końca tej generacji.

- zakup xox i uzupełnianie biblioteki nowymi multiplatformami oraz exami MS.

- zakup switch.

To co mi jest?

Jaka jest Waszym zdaniem diagnoza?

Opublikowano

Niestety, wszystkie objawy wskazują na to że jesteś graczem [*]

Opublikowano

Dzięki,

Mam nadzieje, że pomogłem wszystkim zainfekowanym w tym wątku i pokazałem drogę do uzdrowienia [emoji4]

Opublikowano
4 godziny temu, _Be_ napisał:

Jak to było Detroit NIESAMOWICIE SIĘ SPRZEDAJE? 

Gwoli scislosci, najszybciej schodzacy ex Cage, dorzucmy efekt cyfry i napewno przebitka duzo duzo wieksza niz wzrost kosztow produkcji. 

Wiecie, lepiej sprzedac za pelna cene 1 kopie, niz 2 na duzej promocji, bo Sony robiac promki sobie ino obcina marze.

Co do QD, wiadomix, mieli umowe, umowa sie skonczyla, finansowo dla Sony minimalna strata, ich gry byly tutaj jechane przez botkow jak bure suki wiec usilowanie obrocenia tego w duza szkode to gigantyczne naduzycie ze strony botkow.

No, ale oni juz tak maja.

Ja tam im kibicuje, ale jakos nie widze, zeby Chinczycy lykali takie wynalazki. 

23 godziny temu, Ficuś napisał:

ranking wydawcow 

1. Capcom -- 79.5
2. Sega -- 78.5
3. EA -- 77.5
4. Nintendo -- 76.4
5. Ubisoft -- 73.7
6. Sony -- 71.8
7. Square Enix -- 71.0
8. Bandai Namco -- 71.8

Mazzeo Kubson jak tam ? Boli ?Alez Japonia wstala z kolan:banderas: Na kolonka teraz Wy, botki :) Capcom oby i w tym roku utrzymal passe.

Odnosnie Sonego, wiadomix dominacja w kategorii 90 i wyzej w zeszlym roku i wszystko exy, szkoda ze calosciowy wynik obniza Unties, dzial muzyczny ktory tez robi gierki sraki na PS4, i kilka malutkich projektow na VR.

Nintendo ladny zjazd w dol, druga najlepsza gra porcik Bayo,:kaz: a MS wiadomo nie kopiemy lezacego jestesmy ludzmi nawet w CW:)

Odnosnie sprzedazy, RE2 3 M pierwszy weekend i w UK, drugim i ostatnim rynku Xboxa 74% to PS4:obama: Wiadomix, dobre gry maja branie tutaj.

Some might call this magic, I call it good.

Opublikowano

Na aphromo nie ma już ratunku bo nie wie co to jest być graczem ale za to dobry z niego marketingowiec bo na liczbach i wykresach się zna.

Po co Wam konsolę, nowe generacje jak jedni tylko tabelkami się zajmują, ogrywając tylko gry z plusa a inni liczą tylko na gamepassa?
Dlaczego nie ma Was w wątkach z grami na premierę?

Opublikowano

Jak widać na przykładzie użytkownika @Kolos28 - kupno Xboxa zmienia człowieka na lepsze. Kolana na ustach z pełnymi klapami :fsg:

2 minuty temu, Kolos28 napisał:

Można zamknąć temat

Opublikowano

4. Nintendo -- 76.4

6. Sony -- 71.8

nintendo wyzej, srednia wieksza o prawie 5%, a dywan perski cos gada o zjezdzie w dol

wyniki sprzedazy konsol w ostatnim tygodniu w japonii - w tygodniu dwoch najwiekszych premier dwoch najbardziej oczekiwanych przez japonczykow gier na ps4 w 2019 roku (re2 i kh3) vs zadnej nowej premiery na switcha

| PS4 # |     52.644 
|  NSW  |     52.429

cos tu #bojesieodtajnicprofiljakpedofil gadal, ze switch bedzie mial klopot dogonic sprzedaz ps4 w kkw bo poczatek roku to wysyp hitow na ps4, a tu zaledwie 200szt sprzedali wiecej, a z za tydzien najpewniej sytuacja wraca do normy i za chwile, za momencik te 600tys sztuk przewagi peknie

Opublikowano

Przecież ty ograłeś z 1,5 gry w tamtym roku wezyr xD niezłe granko na tym xbąku

Opublikowano
4 minuty temu, Kolos28 napisał:

Na aphromo nie ma już ratunku bo nie wie co to jest być graczem ale za to dobry z niego marketingowiec bo na liczbach i wykresach się zna.
Po co Wam konsolę, nowe generacje jak jedni tylko tabelkami się zajmują, ogrywając tylko gry z plusa a inni liczą tylko na gamepassa?

Primo, marketingowiec to ktos kto pindoli " bez naszych zapalek Twoje zycie nie ma sensu " , cyferek to sie boi jak diabel swieconej wody :)

Po co mi konsola do grania kolego, obecnie nadrabiam VR, chce ograc wszystko co do tej pory kupilem do konca, teraz dobry moment zeby skonczyc.

7 minut temu, Kolos28 napisał:

Kiedys wrzucalem, niestety, spotkalo sie sie to z podobnym odzewem, jak moje zdjecie z VR...

Odpowiedz jest prosta - fatalna jakosc moich zdjec na forum.

Widze, ze ten temat nie daje Ci spokoju, takze informuje, ze moje pierwsze zakupy ad 2019 to preorderki na DMC5 i Days Gone w stali, juz oplacone :) DMC5 nawet specjalnie wzialem kuriera nie poczte zeby byl szybciej, skoro prosisz, to wrzuce na forum najszybciej jak moge. Specjalnie dla Ciebie naraze sie na szykany i drwiny postronnych estetow  :)

3 godziny temu, Kolos28 napisał:

Ogólnie objawy i zaburzenia:

- nie wszystkie gry skończyłem i są rozgrzebane.

- kupowanie gier na premierę.

- dążenie do skończenia tych rozgrzebanych gier do końca tej generacji.

To co mi jest?

Jaka jest Waszym zdaniem diagnoza?

Zabawne, bo mam tak samo jak Ty, ale juz wiem ze wszystkiego do konca generacji nie skoncze bo non stop dochodza nowe pozycje, nie ukrywam ze czesc gier kupuje na promocji lub juz nawet w cyfrowych promocjach PSS bo jest taniej, za duzo tego jest, za duzo gierek wartych swieczki ogrania....

Moja diagnoza - skoro nie radzisz sobie z ograniem samego PS4, i dorzuciles 2 nowe konsolki do tego, to lizesz cukierki przez papierek, sztuka dla sztuki takie kupowanie w mojej opinii. Ponadto wiem z autopsji, ze taka sytuacja promuje granie " na szybkiego " co jest bezsensem.

Ograj co masz, nowe pozycje stanieja, lepiej wyjdziesz finansowo na tym.

No ale ja to ja, nie wnikam, nie narzucam sie, Twoje pieniadze Twa wola.

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Przecież ty ograłeś z 1,5 gry w tamtym roku wezyr xD niezłe granko na tym xbąku

taki zapjerdol panie ze nie ma czasu taczek ladowac

Opublikowano

Grać można na czy się chce ale trzeba grać i kupować gierki a nie tylko liczbami się zajmować bo dla ludzi którzy nie grają tylko patrzą na wykresy to te statystyki są warte tyle co nic. Gamepassy, PS plus to tylko dodatki bo tam nie ma gier na premierę (pomijając Exy MS).

Dotyczy się to wszystkich bez podziału na obozy.

Opublikowano

@Paolo de Vesirsory że nie pamiętam dokładnej treści twojego postu sprzed 34 lat xD 

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano

@Kolos28 Spojrz na posta powyzej, nawet 10 minut nie minelo;)

Jest to pewna zagadka dla mnie, nieustanne prosby o cos ode mnie dla Was, i natychmiastowe karanie w przypadku spelnienia wyrazonych zyczen za to.

10 minut temu, Kolos28 napisał:

Grać można na czy się chce ale trzeba grać i kupować gierki

Nie do mnie tak, do mnie nie, do botkow tak :)

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
Zabawne, bo mam tak samo jak Ty, ale juz wiem ze wszystkiego do konca generacji nie skoncze bo non stop dochodza nowe pozycje, nie ukrywam ze czesc gier kupuje na promocji lub juz nawet w cyfrowych promocjach PSS bo jest taniej, za duzo tego jest, za duzo gierek wartych swieczki ogrania....

Moja diagnoza - skoro nie radzisz sobie z ograniem samego PS4, i dorzuciles 2 nowe konsolki do tego, to lizesz cukierki przez papierek, sztuka dla sztuki takie kupowanie w mojej opinii. Ponadto wiem z autopsji, ze taka sytuacja promuje granie " na szybkiego " co jest bezsensem.
 Ograj co masz, nowe pozycje stanieja, lepiej wyjdziesz finansowo na tym.
No ale ja to ja, nie wnikam, nie narzucam sie, Twoje pieniadze Twa wola.
@aphromo

Akurat wiem, że oprócz wstawiania tutaj wykresów dobrze się bawisz z Ps4.

Co do konsol, które dokupiłem to nie jest źle bo ja niebrzydze się exów od Sony a dzięki XOX mam możliwość ogrania multiplatform w najlepszej jakość a do tego gram sobie w FH4, FM7, KI, Ori. To naprawdę świetne gry!
Switch głównie jest do podróży ale pogrywam sobie w te magiczne gierki nawet w domu i dzięki nim czuję się jak dzieciak a tego nie dają mi pozostałe konsole.

Aha, dzięki za radę ale na szczęście myślę podobnie jak Ty i obecnie biorę się za zaległości. Z czystym sumieniem mogę odpuścić sobie nadchodzące premiery (wyjątkiem był RE2 Remake) bo na gry i konsolę spokojnie wydałem już ponad 20 koła.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.