Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Ty jestes nikim, wiec nadal na zero wychodzi.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
Teraz, Mojave napisał:

Ty jestes nikim, wiec nadal na zero wychodzi.

A Ty jesteś pusty w środku. Wiesz o tym.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nieodżałowana strata dla działu Nintendo.

Żałuję tylko że nie doczekam się Ficka kibicującego Xboxowi. :( 

ejjj caly ten rok jestem zyczliwy do xboxa, nigdy z niego nie mialem beki, czesto przytaczam jego plusy nad ps4 i blizej jestem kupna jako pierwszego tego next gena

no i chrzesniak dzieki mnie ma xone s

Opublikowano
2 minuty temu, zdrowywariat napisał:

A Ty jesteś pusty w środku. Wiesz o tym.

ale zamknij morde

Opublikowano

A Ty co adwokat mousa? xD

To mój stary

Opublikowano
4 minuty temu, zdrowywariat napisał:

A Ty co adwokat mousa? xD

Jego żona, albo mąż, to już chyba zależy od dnia w tygodniu.

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Jego żona, albo mąż, to już chyba zależy od dnia w tygodniu.

Ten maus to pustak. Celowo prowokuje, dowartościowuje się chamskimi tekastami na „wyrzutkach”, a komu „trzeba” to liże dupę.

Opublikowano

zrobi kiedys sony na tej generacji jakas gierke nie dla casuali? kazda ich gierka prowadzi za reke lub jest samograjem, poziom trudnosci w ich grach to tak na prawde super easy na normalu, liczy sie graficzka, zadnych ciekawych mechanik, w wiekszosci kopie rozwiazan z gierek ubi (czyli kolejny dowod casualowosci)

a co najlepsze tak sie staraja robic te gierki dla casuali, hardcorowy gracz nie ma czego szukac w gierkach firm wewnetrznych sony, a one dalej sie sprzedaja slabo lub gorzej niz gierki na switcha po 4tygodniach xddddd

Opublikowano

Ten maus to pustak. Celowo prowokuje, dowartościowuje się chamskimi tekastami na „wyrzutkach”, a komu „trzeba” to liże dupę.

Brzydko sie wyrazasz, matke pozniej calujesz tymi ustami?

Edytowane przez Gość

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

może by tak zamknąć temat do czasu pokazu anacondy i PS5? w tej generacji i tak nic ciekawego się już nie wydarzy

Przecież jeszcze premiery crapdown i girsów z pasztetem, trochę beki będzie. Później dwa lata przeryw od gier na xboxa i znów coś się ruszy.

Opublikowano
2 minuty temu, Mojave napisał:

Brzydko sie wyrazasz, matke pozniej calujesz tymi ustami?

Heh.

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Przecież jeszcze premiery crapdown i girsów z pasztetem, trochę beki będzie. Później dwa lata przeryw od gier na xboxa i znów coś się ruszy.

Nie wiem czy chciałbyś słuchać beki z PS4 kiedy GoW 5 znów wyznaczy standardy dobrego multiplayera na konsolach. 

Opublikowano
56 minut temu, YETI napisał:

Później dwa lata przeryw od gier na xboxa i znów coś się ruszy.

Widać trudne wspomnienia nadal dają o sobie znaki. 2 lata nie mieliście gier na ps4 i nadal się z tego nie możecie otrząsnąć.

Opublikowano
6 godzin temu, Ficuś napisał:

pisze to tylko i wylacznie by uruchomic pewne osoby i wychodzi jak dotad mi to swietnie, przy okazji zupelnie niechcacy uruchamiaja sie inne osoby np dzis ty (ktore do tego miejsca myslalem ze maja dystansik) co tylko wywoluje u mnie smiech jak niektorzy traktuja te plastiki jak matki

Smutne masz życie. Jak Zelda po 40 godzinach...

Opublikowano
Cytat

The PlayStation 4 is the best selling console worldwide for calendar year 2018

Co tam Switcuś, a sorry, Ficuś majaczysz pod nosem? :cool:

Opublikowano

Ty, ale mamy juz 2019. Przestan zyc przeszloscia.

Opublikowano
25 minut temu, Figaro napisał:

Co tam Switcuś, a sorry, Ficuś majaczysz pod nosem? :cool:

Cienka jest granica pomiędzy sukcesem, a niechybnym bankructwem.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ej, a może byśmy się tak pogodzili w końcu? W oparciu o narodową tradycję, nostalgię i wspaniałe traktowanie klientów - proponuję, abyśmy wszyscy pojednali się w jednym obozie, czyli PlayStation. To najpopularniejsza konsola w tym kraju, obecna z nami od 4 generacji, od której początków powstało pismo PSX Extreme i dzięki któremu jesteśmy teraz na tym forum. Czyż nie wspaniale byłoby się kiedyś spotkać i tak jak kiedyś dawno temu na placu, w szkole, w pubie, z uśmiechem powymieniać się miłymi wspomnieniami i wrażeniami z gier na PlayStation? Tak jak kiedyś rozmawialiśmy o Vagrant Story, Time Splitters 2, The Last of Us, tak dziś np. o Spider-manie. O wspólnym graniu, idei, przyszłości. Tolerować inne konsole, ale jako dodatki do głównego dania jaki jest PlayStation. I tak już do końca świata. Po co się kłócić i spierać? Pokażmy że możemy być solidarni, zjednoczeni i najlepsi z wszystkich na świecie ;)

Opublikowano

Jak tam XBL? Taki chyba niedziałający ostatnio xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.