Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

No największa zmiana to inna kamera, 3 nowe style walki, minigierki, dodatkowe scenki w fabułce i pewnie nowe subquesty ale tego na 100% nie potwierdzę 

Edytowane przez Pupcio

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 317,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Czym Kiwami różni się od oryginału na PS2?

Tym, że za chwilę będzie też na PC.

Opublikowano
23 minuty temu, MaZZeo napisał:

Przypadkiem to nie ty głosowałeś na Sea of Thieves jako rozczarowanie roku? Grałeś? To ty też wpier/dalasz się ze swoją krucjatą do działu Switcha od jakiegoś czasu dzień w dzień nieproszony.

Nawet jesli to co z tego, bedziesz mnie strofowac ze zachowuje sie tak jak Wy xd Kermity i inne paly lataja jak chca, to bedzie adekwatnie, OK Ty faktycznie mniej, luzuj szorty ziom.

Opublikowano

Ofermo taki zyebany :) Pięknie go triggerujecie i wyjaśniacie :) 

Opublikowano

ah te mendrki gejmingu :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, nobody napisał:

Zrównywanie remasterów z rimejkami. O jak bym wieszał. 

Chętnie zobaczę, jak próbujesz. :)

Opublikowano

Sobota, śnieg topnieje jest plus 10 stopni. Gierkow jak grzybów a wy napyerdalacie jak chorzy o jakims guwnie XDDDDD leczcie się ja was proszę a najbardziej mendrek i jego poplecznik ofermo. 

Chore zakompleksione jednostki, które musza bronić marki jak matki bo im w życiu nie wyszło, dostarczacie :Obama:

Opublikowano

To uczucie kiedy odpalasz Dirt 4 po FH4  :obama: przecie nie tak dawno temu grałem w Dirta i grafika była ok. A teraz? No lepiej nie mówić.

Opublikowano

Przypomne ze sa jednostki ktore sie tym tytulem jaraja :pawel:

Opublikowano

Myślałem że to crackdown 3

Opublikowano
Godzinę temu, hav7n napisał:

Nazwijmy te osoby po imieniu. To między innymi Jakubek:pawel:

Opublikowano
2 godziny temu, hav7n napisał:

FORTNITE IRL:

Opublikowano

upadek ludzkości na jednym filmiku :) 

Opublikowano

kurde ale świetny event! chyba czas powrócić do forcika!

Opublikowano

Niezly pomysl, ze podczas meczu, nagle w grze odbywa sie koncert na zywo, tryb walki zostaje wyłączony - nie dziwie sie, ze ta marka jest tak rozpoznawalna. Hejtuja jak zwykle zielone przegrywy, dla nich najlepsza rozgrywka jest pusty serwer, łódka, stary człowiek i morze - najlepiej jeszcze jakby to by stream jakiegos pececiarza z Twitcha!

Edytowane przez easye

Opublikowano

no ja akurat w fortnita nie grywam, ale rozumiem, dlaczego komus moze sie podobac Battle Royale, tymbardziej tak wykonany jak w Fortnite. Pamietam tez jak swego czasu pisaliscie, ze PUGB jest lepszy :dynia:

Opublikowano

PUBG lepszy, bo wtedy jeszcze nie było na PS4 :pawel:

Opublikowano

To pokazuje:

9558851fb6c1e0ae6413b1f7ad3c3c0b7a1aee67

że nawet jak zaczniesz dosłownie sr.ać na scenie i stadio klakierów zacznie Ci klaskać, do tego sławna osoba będzię do tego śpiewać to nagle coś co podchodzi pod mocny cringe staję się COOL wśród dzieci i młodzieży. Fortnajt podłapał temat i teraz ten crinch wypłynął na cały świat (poza america) dzięki bezpłatnej gierce o nazwie fortnajt. Dodali pare innych tańców i teraz cały świat sobie tańczy do bezpłatnej gierki, którą możesz odpalić nawet na sedesie w japoni.

Gierka pewnie będzie dalej mocno ogrywana jak minecraft, bo jest darmowa i każdy w podstawówce/gimbazjum może sobie sciągnąc na komputerek bez błagania rodziców o pieniązki. 

Opublikowano

No, piłkarze/koszykarze/rugbyści  zarabiający po kilkadziesiąt/kilkaset tysi na tydzień też sobie mogą pograć za darmo :pawel:

Ja nie wiem, może zróbcie jakiś wyjątek i zacznijcie gadać o czymś w co graliście i na czym się znacie czy coś xd

Edytowane przez Yakubu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.