Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

No największa zmiana to inna kamera, 3 nowe style walki, minigierki, dodatkowe scenki w fabułce i pewnie nowe subquesty ale tego na 100% nie potwierdzę 

Edytowane przez Pupcio

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Czym Kiwami różni się od oryginału na PS2?

Tym, że za chwilę będzie też na PC.

Opublikowano
23 minuty temu, MaZZeo napisał:

Przypadkiem to nie ty głosowałeś na Sea of Thieves jako rozczarowanie roku? Grałeś? To ty też wpier/dalasz się ze swoją krucjatą do działu Switcha od jakiegoś czasu dzień w dzień nieproszony.

Nawet jesli to co z tego, bedziesz mnie strofowac ze zachowuje sie tak jak Wy xd Kermity i inne paly lataja jak chca, to bedzie adekwatnie, OK Ty faktycznie mniej, luzuj szorty ziom.

Opublikowano

Ofermo taki zyebany :) Pięknie go triggerujecie i wyjaśniacie :) 

Opublikowano

ah te mendrki gejmingu :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, nobody napisał:

Zrównywanie remasterów z rimejkami. O jak bym wieszał. 

Chętnie zobaczę, jak próbujesz. :)

Opublikowano

Sobota, śnieg topnieje jest plus 10 stopni. Gierkow jak grzybów a wy napyerdalacie jak chorzy o jakims guwnie XDDDDD leczcie się ja was proszę a najbardziej mendrek i jego poplecznik ofermo. 

Chore zakompleksione jednostki, które musza bronić marki jak matki bo im w życiu nie wyszło, dostarczacie :Obama:

Opublikowano

To uczucie kiedy odpalasz Dirt 4 po FH4  :obama: przecie nie tak dawno temu grałem w Dirta i grafika była ok. A teraz? No lepiej nie mówić.

Opublikowano

Przypomne ze sa jednostki ktore sie tym tytulem jaraja :pawel:

Opublikowano

Myślałem że to crackdown 3

Opublikowano
Godzinę temu, hav7n napisał:

Nazwijmy te osoby po imieniu. To między innymi Jakubek:pawel:

Opublikowano
2 godziny temu, hav7n napisał:

FORTNITE IRL:

Opublikowano

upadek ludzkości na jednym filmiku :) 

Opublikowano

kurde ale świetny event! chyba czas powrócić do forcika!

Opublikowano

Niezly pomysl, ze podczas meczu, nagle w grze odbywa sie koncert na zywo, tryb walki zostaje wyłączony - nie dziwie sie, ze ta marka jest tak rozpoznawalna. Hejtuja jak zwykle zielone przegrywy, dla nich najlepsza rozgrywka jest pusty serwer, łódka, stary człowiek i morze - najlepiej jeszcze jakby to by stream jakiegos pececiarza z Twitcha!

Edytowane przez easye

Opublikowano

no ja akurat w fortnita nie grywam, ale rozumiem, dlaczego komus moze sie podobac Battle Royale, tymbardziej tak wykonany jak w Fortnite. Pamietam tez jak swego czasu pisaliscie, ze PUGB jest lepszy :dynia:

Opublikowano

PUBG lepszy, bo wtedy jeszcze nie było na PS4 :pawel:

Opublikowano

To pokazuje:

9558851fb6c1e0ae6413b1f7ad3c3c0b7a1aee67

że nawet jak zaczniesz dosłownie sr.ać na scenie i stadio klakierów zacznie Ci klaskać, do tego sławna osoba będzię do tego śpiewać to nagle coś co podchodzi pod mocny cringe staję się COOL wśród dzieci i młodzieży. Fortnajt podłapał temat i teraz ten crinch wypłynął na cały świat (poza america) dzięki bezpłatnej gierce o nazwie fortnajt. Dodali pare innych tańców i teraz cały świat sobie tańczy do bezpłatnej gierki, którą możesz odpalić nawet na sedesie w japoni.

Gierka pewnie będzie dalej mocno ogrywana jak minecraft, bo jest darmowa i każdy w podstawówce/gimbazjum może sobie sciągnąc na komputerek bez błagania rodziców o pieniązki. 

Opublikowano

No, piłkarze/koszykarze/rugbyści  zarabiający po kilkadziesiąt/kilkaset tysi na tydzień też sobie mogą pograć za darmo :pawel:

Ja nie wiem, może zróbcie jakiś wyjątek i zacznijcie gadać o czymś w co graliście i na czym się znacie czy coś xd

Edytowane przez Yakubu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.