Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pan Miauczyński bohater narodowy. Nie wiem czemu on nie ma jeszcze pomnika wystawionego.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 219,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sharp Objects.  Niestety na Netflixie nie ma co liczyć na takie seriale. Biała obsada,  prawdziwe duszne południe, bez wyciskania na siłę czarnych aktorow, flagi konfederacji, brak przedstawiciel

• w fortnite w każdej sekundzie gameplayu dominuje gó.wno ale na to jakoś nie narzekasz

• W pierwszym odcinku najpierw 45 minut yebania białej rasy i gloryfikacji czarnej a potem 15 minut niezłej akcji. Każdy kolejny odcinek coraz gorszy, ale ileż można patrzeć na ciągłe hejtowanie bi

Opublikowano
13 godzin temu, maciucha napisał:

dokładnie tak bym opisał czytanie twoich postów w tym temacie

Chyba ogolnie na forum. 

Opublikowano

Skończyłem Ostre Przedmioty. Amy Adams :s159:  Jean-Marc Vallée :wub:. Nie spodziewałem się takiej końcówki. Świetna reżyseria i muzyka licencjonowana. 

Opublikowano
W dniu 3.03.2019 o 21:57, maciucha napisał:

Założę się że Yakubu jest z tych co uważają Dzień Świra za znakomita komedię.

Juz łapałem trigera, bo myślałem że mówisz o Dniu Świstaka, bo w końcu hbo. Uff :obama:

az obejrze nty raz.

Opublikowano

wyszło coś fajnego przez ostatni rok? aktywowałem sobie bo chce obejrzeć 3 detektywa i 2 the deuce ale może są jeszcze jakieś nowe kosy. 

ps. apka na ps4 dalej chodzi jak największe guwno

Opublikowano
Godzinę temu, Figaro napisał:

escape at denhamonary

Escape At Dannemora*

Świetny serial, niedawno wciągnąłem ze sonsiadem. 

Del Toro, Arquette, Dano <3

Opublikowano
10 godzin temu, sprite napisał:

Z 2018? Sharp Objects i Ślepnąc od Świateł.

Castle Rock można też dodać do tych tytułów. 

Opublikowano

Dużo rzeczy 

Opublikowano

Poza tym, jeżeli ktoś nie oglądał Snowfall, to gorąco polecam, bo serial kozak, a dość cicho o nim na forum. 

Obecnie dostpeneny tylko jeden sezon na HBO, drugi już jakiś czas temu wyemitowany w tv, trzeci w produkcji. 

Opublikowano

Ostatni ep drugiego sezonu Miasteczka Dauns Peak mocno nudny, reszta 10/10. Już się bałem, że to koniec, a tu znalazłem odcinki z 2017 :obama:

:popcorn:

Opublikowano

Mówisz o tym na maksa rozwodnionym drugim sezonie i z wątkami z pupy? Początek i koniec są dobre, ale te 7 czy 8 odcinków w środku to czyste :yao:

Opublikowano

Z tym początkiem bym się nie zapędzał, bo imo pierwsze epy ciągną się jak glut z nosa. Trochę kogoś tam poniosło. Chyba dopiero w czwartym co nieco zaczyna się dziać, ale ogólnie klimat jakoś uleciał :/

Opublikowano

Ucieczka z Dannemory :obama: ojezusicku jakie to dobre było. Aktorstwo pierwsza klasa, a to co odyebali aktorzy wcielający się w Tilly i jej męża Lyle'a to czapki z głów. Ben Stiller pokazał się jako naprawdę dojrzały reżyser, wszystko jest poukładane, wyważone i tak wierne materiałowi źródłowemu jak to tylko możliwe. No nie ma się do czego przyczepić, zasłużone zachwyty i nagrody. 

Opublikowano

Kwiecień w HBO:GO

https://naekranie.pl/aktualnosci/hbo-go-nowosci-na-kwiecien-2019-pelna-lista-filmow-i-seriali-4074589

Między innymi: pięć pierwszych sezonów The Walking Dead, serial Warrior, oraz GoT, dodatkowo "Mission Impossible: Fallout", oraz "Disaster Artist". Krótko mówiąc, tym razem chyba każdy znajdzie coś dla siebie.

Zaś już w maju serialowy "Watchmen"

Edytowane przez Solderowy123

Opublikowano
1 godzinę temu, Solderowy123 napisał:

Zaś już w maju serialowy "Watchmen"

Jakieś źródło tej rewelacji? 

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Dokument o Jacksonie ... wczoraj obejrzeliśmy pierwszą część. Mocne i niepokojące. Nie znam się nie mam dzieci ale rodzice tych dzieciaków powinni trafić za kratki. Jak można pozwolić 7 letniemu synkowi spać w pokoju hotelowym z MJ samemu śpiąc na innym piętrze. Najbardziej przerażające jest to jak on te dzieci urabiał. To zaawansowana psychologia jak z dziecka obojętnego na uroki MJ robił psychofana zakochanego w nim. I te listy miłosne ... naprawdę rodzice nic nie zauważyli?  

Czy polecam raczej nie bo ciężkie w (pipi). Lepiej obejrzeć jakiś dokument o mordercy :)

Opublikowano

Pierwsze trzy odcinki już na HBO, podobno bardzo dobry serial, oparty na faktach.