lukas_k96 304 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Fajnie, ale o co chodzi w tym filmie? Bo ja wiem, że generalnie filmy Vegi nie grzeszą fabułą, ale tutaj to nawet nie wiadomo jaki jest wątek przewodni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Oglądałem pętle i to chyba jest nowe dno dna vegi. Jedynie ten policjant ninja z kataną co chodził był bekowy i się szczerze osmarkałem ze śmiechu jak wyskoczył z liści xd Powinni spinoff z nim zrobić. A tak to klasyka - fabuła pisana na koksie, dialogi z przedszkola, aktorstwo xD, no i wiadomo cyce i przekleństwa w ilości hurtowej by było KONTROWERSYJNIE Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 No to jednak Uwe Boll > Patryk Wega. Musi sie mocno postarac zeby dogonic chociaz jego Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 On 12/19/2019 at 11:42 PM, Harbuz said: Jest ZAPOWIEDŹ trailera nowego hitu z Paprykuniverse. a tu dobry film amerykański Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 (edytowane) Żona odpaliła kobiety mafii by się pośmiać, se zerkam od czasu do czasu. ...5 min i żenadometr mi wyskoczył. Kto to w ogóle ogląda? Aż tyle mamy w polsce sebixów i karyn? To przeciez można tylko oglądać "ironicznie" w grupie nawalonych ziomków a i wtedy musi być ciężko Edytowane 13 Października 2021 przez qraq_pk Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Co do Vegi to zależy, bo czasami ma takie filmy, których nie da się oglądać i są mega żenujące (np. Polityka), takie, które oglądasz i generalnie się nie krzywisz, ale też nie skaczesz z radości (Kobiety Mafii, Bad Boy) oraz takie, które przy lepszym scenariuszu mogłyby być całkiem niezłe i przyjemne (Pitbull, Small World). Zobaczymy jaki będzie właśnie ten nowy Pitbull, który wchodzi do kin 11 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Gurwa, jaki balas się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 I cyk, rekord oglądalności w premierowy weekend w kinach. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Mnie zastanawia skąd w ogóle bierze się taka popularność jego dzieł? Przecież ktoś je musi oglądać skoro są rekordy, wiadomo, ale jak to wygląda w realu? Ktoś podbija do znajomego i bez cienia zażenowania mówi "idziemy na nowy film Vegi"?na co druga osoba przystaje i jeszcze proponuje, że zabierze swoją ekipę i razem z wypiekami na twarzy zostawiają kilkadziesiąt złotych w kasie kina? Dowody anegdotyczne to żadne dowody, ale jeśli w moim kręgu nikt go nie ogląda, ani w rozmowach nie wychodzi żeby znajomki znajomków to oglądali to ocb? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Mi sie wydaje ze ten gosciu tworzy filmy bardzo popularne wsrod patoli i z tad taka ogladalnosc. Nikt normalny tego nie oglada Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Wy chyba rzadko wychodzicie z domu. Większość populacji nie rozumie co się naprawdę dzieje i nawet nie ma pojęcia, że nie rozumie. Będą cycki, będą mówić kurwa i chuj, fabuła jeśli się pojawi nie sprawi problemów z nadążeniem za nią. Jest jeszcze grupa, która ogląda takie filmy "ironicznie". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 28 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Mnie zastanawia skąd w ogóle bierze się taka popularność jego dzieł? Przecież ktoś je musi oglądać skoro są rekordy, wiadomo, ale jak to wygląda w realu? Ktoś podbija do znajomego i bez cienia zażenowania mówi "idziemy na nowy film Vegi"?na co druga osoba przystaje i jeszcze proponuje, że zabierze swoją ekipę i razem z wypiekami na twarzy zostawiają kilkadziesiąt złotych w kasie kina? Dowody anegdotyczne to żadne dowody, ale jeśli w moim kręgu nikt go nie ogląda, ani w rozmowach nie wychodzi żeby znajomki znajomków to oglądali to ocb? To działa na takiej samej zasadzie jak ramówka telewizyjna na popularnych kanałach w godzinach 15-20 każdego dnia. Same programy typu trudne sprawy z aktorami amatorami i gówno scenariuszem, ale mnóstwo ludzi musi to oglądać, bo tego wciąż przybywa. 10 minut temu, Shankor napisał: Jest jeszcze grupa, która ogląda takie filmy "ironicznie". O to ja. Zawsze jak pojawia się coś z tego typu dzieł na Netflixie to sprawdzam - przerzucam sceny i oglądam cały film w 15-20 minut. Nie wiem, czy to moje nastawienie, czy odraza do twórczości vegi, ale zawsze mnie dziwi, że tam nie da się znaleźć nic pozytywnego. Zazwyczaj nawet w słabych filmach można znaleźć coś dobrego, choćby fragmentu scenerii, choćby 1-2 sceny, jakiś ciekawszy pomysł, postać, cokolwiek, ale tutaj naprawdę nic. Festiwal cringu, chujowej gry aktorskiej i oklepanych schematów. No i ten drewniany Linda, albo Pazura, którzy aktorsko w filmach skończyli się 20 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 40 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Mnie zastanawia skąd w ogóle bierze się taka popularność jego dzieł? Przecież ktoś je musi oglądać skoro są rekordy, wiadomo, ale jak to wygląda w realu? Ktoś podbija do znajomego i bez cienia zażenowania mówi "idziemy na nowy film Vegi"?na co druga osoba przystaje i jeszcze proponuje, że zabierze swoją ekipę i razem z wypiekami na twarzy zostawiają kilkadziesiąt złotych w kasie kina? Dowody anegdotyczne to żadne dowody, ale jeśli w moim kręgu nikt go nie ogląda, ani w rozmowach nie wychodzi żeby znajomki znajomków to oglądali to ocb? Żyjesz w bańce i tyle. Ja zresztą też, ale jak się wyjdzie z niej to okazuje się niestety, że najpopularniejszy gatunek muzyczny to disco polo, ulubiony reżyser to vega i jego "mocne" filmy oraz poparcie dla pis cały czas wynosi ponad 30%. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 No te festiwale disco polo i tłumy ludzi to dla mnie abstrakcja Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 W sumie to samo co jakieś techno festiwale tylko ludzie porobieni czym innym xd Disco Polo po % podobnie jak techno po narkotykach jest dosyć hipnotyzujące przez jednostajny bit który wwierca się w czaszkę i sprawia, że nóżka sama chodzi. Dorzuć do tego teksty pisane by po jednym refrenie każdy śpiewał z zespołem następny(kiedyś czytałem chyba jakiś wywiad z tym typem z boys i powiedział, że dobre disco polo poznasz po tym, że jak śpiewasz publiczności nowy numer to oni go nie znając śpiewają z tobą drugi i trzeci refren) i masz gwarantowany sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Jednak Disco Polo > Vega Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 U mnie w pracy Vega jest guru polskiej kinematografii. Teksty w stylu ,,To bedzie zajebiste, bo Vega to kręci'' albo ,, Vega przynajmniej robi prawdziwe filmy'' słyszę przy każdej premierze. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 7 godzin temu, krupek napisał: No te festiwale disco polo i tłumy ludzi to dla mnie abstrakcja Byłeś kiedyś czy "nie, bo to disco polo"? Z ciekawości pytam, święta idą to bez uszczypliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 6 godzin temu, Dud.ek napisał: U mnie w pracy Vega jest guru polskiej kinematografii. Teksty w stylu ,,To bedzie zajebiste, bo Vega to kręci'' albo ,, Vega przynajmniej robi prawdziwe filmy'' słyszę przy każdej premierze. Pracujesz w psychiatryku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Blisko, zakład pracy chronionej. A tak poważnie to wykonując prace fizyczną trzeba się pogodzić, że większość osób to niziny intelektualne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 pierdol się! Ludzie pracy są spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 5 godzin temu, Jotrazydwa napisał: Byłeś kiedyś czy "nie, bo to disco polo"? Z ciekawości pytam, święta idą to bez uszczypliwości. Nie toleruję tego rodzaju muzyki i jest dla mnie nie do zniesienia, więc na widok takiego festiwalu aż mnie skręca w środku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 18 godzin temu, krupek napisał: Nie toleruję tego rodzaju muzyki i jest dla mnie nie do zniesienia, więc na widok takiego festiwalu aż mnie skręca w środku. Rozumiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 JJ, walnij referat dlaczego filmy Vegi sa tak popularne w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi