Opublikowano 12 września12 wrz Chyba ogarnęli ostatnio opóźnienie bo o dziwo mogłem sobie pograć w battlefielda, wcześniej w fpsy tak nie do końca się dało, teraz jest nawet komfortowo.
Opublikowano 13 września13 wrz Wczoraj odpalilem bf4 i komfortowym graniem bym tego nie nazwal, nadal daleko im do geforce now gdzie w grach z kursorem ruszam myszka i nawet nie widac opoznienia. Tutaj czesto zalezy jak wylosuje, czasami jest bardzo dobrze a czasami sa mega opoznienia.
Opublikowano 16 października16 paź Wpadłem na reddicie na jakiś post odnośnie clouda gdzie rekomendują używanie przeglądarki Nexus na iOS i iPadOS. Ściągnąłem i przetestowałem i rzeczywiście jest niebo a ziemia względem Safari. Mniejszy input lag, bardzo rzadko są ścinki, a na remote play prawie zerowy input lag. No aż jestem w szoku jak to działa, a na dodatek póki co to nie zauważyłem żeby mnie wylogowywało z konta jak to było na Safari. Polecam sprawdzić, ja sobie tak ogrywam The Crew Motorfest bez problemów.
Opublikowano 19 października19 paź Używa ktoś z was streamingu z Xbox series S ,jak wygląda jakość ,i jest w ful HD czy 1440p streaming?i tak się zastanawiam czy będzie GTA 6 w clound, znaczy się kupie GTA 6 w wersji cyfrowej i czy będzie możliwość grać w clound jak się będzie miało abonament ultimate Edytowane 19 października19 paź przez tomkill
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. W gry dostępne w xCloud można grać już w tym abonamencie Essential? Chodzi mi o te gry, które są w Game Pass Ultimate jak Ninja Gaiden 4, a nie te które cyfrowo posiadamy.Edit:Znalazłem, więc nieaktualne. Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez Grzes!ek