Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Online

Featured Replies

• Odpowiedzi 371
  • Wyświetleń 71,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dobra poradziłem sobie okazała się że z menu musiałem kupić [emoji3].
Nie wiem czy ktoś wrzucał ale znajomy podesłał mi rewelacyjna stronę, podobno zrobił ją Polak na mapie są wszystke przedmioty kolekcjonerskie. Aktualizowane codziennie, coś rewelacyjnego i zaoszczedzajace mnóstwo czasu

https://jeanropke.github.io/RDR2CollectorsMap/

Opublikowano

@SG1-ZIELU - mógłbyś coś więcej napisać :/ - z jakiego menu kupiłeś - bo czytałem że muszę kupić stół w obozie ale ja go nie mam..ja chyba posiadam ciut inny problem z racji że ja po przeczytaniu listu od Cripps'a nie mam w ogóle misji :(. Pisałem do R* - kazali zresetować grę (od razu po uruchomieniu L1+R1) co uczyniłem i nic nie pomogło choć jakoś mniej mi się baguje po tej operacji :cool2:. Napisałem że nie pomogło i kazali czekać na aktualizację bo znają problem i go naprawiają..ale to już było dwie aktualizację temu :/

Opublikowano

Ja miałem problem z bimbrownikiem ale wiem że znajomy z którym gram miał własnej taki problem jak ty i też w menu kupił . Zapytam gdzie to było bo ja już nie pamiętam

Opublikowano

@SG1-ZIELU - dzięki - byłbym wdzięczny bo nie mam już co robić ;) - Kolekcjonera mam na 20lvl tak samo Łowcę a by zacząć Bimbrownika to muszę mieć 5lvl Handlarza a jego nie mogę zaczać :( - choć nie wiem czy ja będę miał cokolwiek do kupienia bo nawet filmiku wprowadzającego z Cripps'em nie miałem..kochane R* :/.

Opublikowano

Niestety ale on nie pamięta, ale tak jak pisałeś to był rzeczywiście inny problem bo on z nim rozmawiał. A próbowałeś jeszcze raz przeczytać list ale w swoim obozie ?

Opublikowano

Si..próbowałem go czytać prawie wszędzie :/ - kumpel miał ten list na kolor żółty a po przeczytaniu już biały ja od razu po odebraniu go z poczty miałem biały :dry: - pozostaje mi czekać na R* i ich cudowne aktualizację :cool2:;). Dzięki za zainteresowanie ;)

Opublikowano
Si..próbowałem go czytać prawie wszędzie [emoji32] - kumpel miał ten list na kolor żółty a po przeczytaniu już biały ja od razu po odebraniu go z poczty miałem biały :dry: - pozostaje mi czekać na R* i ich cudowne aktualizację :cool2:[emoji6]. Dzięki za zainteresowanie [emoji6]
No widzisz a mi w ekwipunku dalej wisi na żółto jakbym go nie czytał [emoji23]
Opublikowano

:cool2: - psikus R* - kumplowi też wisi na żółto :dry: - no nic..pozostaje czekać :/;)

Opublikowano

Mnie online wchłonął kolekcioner i handlarz zrobiony na maksa, łowca na 10 a dziś zaczynam bimbrownika . Więc jest dobrze zwłaszcza że zacząłem grać w online dopiero od niedawna .

Opublikowano

No właśnie też bym zaczął sobie Handlarza bo lubię polować ale nie mogę przez R* :wallbash: - ten tryb online ogólnie ma dużo wad w porównaniu np z GTA online w pierwszych 2 latach - ale jest zarażający..szczególnie jak ktoś lubi dziki zachód :D

Opublikowano
  • Autor

Milion bugów, wydalanie z gry i inne problemy. Niesamowite że w rok od premiery takie studio nie potrafi ogarnąć gry. 

Opublikowano
Milion bugów, wydalanie z gry i inne problemy. Niesamowite że w rok od premiery takie studio nie potrafi ogarnąć gry. 
Pewnie za mało kasy zarabiają , wolą dbać o złote jajo GTA online
Opublikowano
3 godziny temu, SG1-ZIELU napisał:
4 godziny temu, Pupcio napisał:

Pewnie za mało kasy zarabiają , wolą dbać o złote jajo GTA online

Dokładnie

4 godziny temu, Pupcio napisał:

No fakt faktem że te bugi potrafią dać w kość - szczególnie wyrzucanie z gry w kluczowych momentach :reggie::reggie:

Opublikowano

czy w waszym mniemaniu napisanie kodu pod taki open world multiplayer jest smiesznie proste?

jakkolwiek dopieszczane i miziane byloby gta online, nadal jest to moloch ktory lubi sie wyje.bac z rowerka. przeciez nie rzezbia kodu multuplayer od poczatku serii.

Opublikowano

XD

taketwo prowadzi agresywna polityke zdzierania kazdej zlotowki z graczy, rockstar ma z tego pewnie niewielki procent + dlubia GTA VI i musza stale pracowac nad RD ONLINE I GTA ONLINE.

no ewidentnie maja za duzo srodkow do wydania. a, do tego Benzies ktory byl czolowym programista jak i jeden z zalozycieli i scenarzystow opuscili szeregi R*.

Edytowane przez Najtmer

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak nie potrafią zrobić dobrze jednej gry to może tym bardziej niech nie biorą się za kilka projektów na raz?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Pamiętacie jak firma Rockstar games robiła najlepsze hallowenowe dlc za 50zł? No to teraz robią nowe skiny do chuyowego multi z tej okazji  :)

https://youtu.be/8BJ0P0TrSv0

Opublikowano

Online mi nawet siadło, gra się całkiem ok ale ten yebany błąd 20010006 jest po prostu mega w(pipi)iający. Niby to przez jakieś problemy z NATem ale koorwa w żadnej innej grze online nie miałem z tym problemów. Jest na to jakiś fix oprócz tych które są w sieci w stylu wyłącz/włącz grę ponownie

Opublikowano

Te legendarne zwierzęta się jakoś respią? Zayebalem już dwie sztuki a właśnie zobaczyłem że trzeba mieć jeszcze uśpić, pobrać próbki i zrobić zdjęcie żeby było na 100 pro : / 

Opublikowano

100% trofek online:ohboy: Wracam do singla i jazda po platyyyyynke!!

Opublikowano

Gratulacje i powodzenia z polowaniami. Bez Internetu i YouTube nie ma szans wszystko wyłapać. No chyba, że się ma tę oficjalną książkę do gry. Jest bardzo pomocna szczególnie ze zbieractwem. 

Opublikowano
  • Autor

No niestety to nie pierwsza część gdzie 100% to piękne i satysfakcjonujące wyzwanie które możemy zrobić sami bez pomocy Internetu. 100% W dwójce to głupie challenge, multum nudnego zbieractwa i modły o to żeby ta jebana czapla się zrespiła na bagnach :[

Ale jak będę grał na xboxiku to i tak znowu sobie wymaksuje :rayos: