Opublikowano 21 grudnia 20186 l A mówiłem wariaty że nie biorę udziału. :wariat: Dziękuję z całego serca. Double od @Velius
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Wracam z nocki 10 godzin bite z dala od telefonu, usadawiam się w autobusie, biorę fona w łapy i co widzą moje spierdziałe ślepia? Pan Mikołaj zrobił mi taki mindfuck, że wszyscy w pojeździe musieli mnie usłyszeć xd Ooo nie ja tego tak nie zostawię. Będzie odstrzał jak tylko wstanę. Bzduras również mi chciał podarować Sunseta, niestety Frantik był szybszy ale i tak dziękuje za życzenia i chęć podarowania mi tej xboxowej petardy! Edit: Jednak ma rozmach skubany Edytowane 21 grudnia 20186 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Kurła, miało być później losowanie, nie zdążyłam wishlisty zrobić XD Ale prezenty zacne, zaraz ide do pracy ale pozniej wstawie grafike. EDIT: Albo już Oj jak trójeczkę odpalę to będzie szał, a jeszcze jak są achievementy to orgazm. Okami chciałem jeszcze na PS2 pograć, ale nie było okazji. Cudo! Edytowane 21 grudnia 20186 l przez Widget
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Panie, tyle pracy, dziś ostatni dzień szkoły (tak, pracuje w szkole) i w końcu upragnione 11 dni wolnego. Ale te devile to miodzio.
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Prosty człowiek ze mnie, widzę Devila na liście - kupuję Baw się dobrze!
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Kilka giftów jeszcze rozdanych (nudzę się w pociągu, a co pomaga na nudę najlepiej - wszyscy wiemy, lurkowanie wishlist) i tyle ode mnie. Może jeszcze uda się wyszarpać jakieś drobniaki do końca roku, także stay tuned
Opublikowano 21 grudnia 20186 l No fucktycznie Ci sie nudzi w tym pociagu ! Dzieki wielkie, FFVIII to jedna z tych gier ktore czekaja na mojej liscicie gier z przeszlosci do przejscia, a ostatnio mam faze na troche starsze gierki wiec trafione w punkt. Ps. Tak naprawde jedyny fajnal ktorego uknczylem od a do z to X.
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Siadam ospały do kompa a tam: Panowie @oFi i @Bzduras zaatakowali nocną porą I wtem jeszcze: Dziękuję, panowie. Jestem wzruszony Takie chwile zdarzają się tylko raz w roku, dzięki forumkowi!
Opublikowano 21 grudnia 20186 l @blantman serio? Chrono Trigger? Gierka-legenda, której nie skończyłem za czasów PSX (doszedłem do rozprawy w sądzie), bo memorka padła na amen wraz z sejwem? Dziękuję!
Opublikowano 21 grudnia 20186 l O kurrrrrrrrrrrrfa. Moje numer 1 chyba od dwóch lat. Mózg roz(pipi)any. Teraz pozostaje pytanie, czy to mikołaj, czy mikołaj był wcześniej, czy w ogóle będzie? Mikołajocepcja. Ide do szkoły na apel, myślami już gdzie indziej, dzięki!!!!
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Ballada o @Rayosie, co udziału w akcji nie bierze Dziękuję ślicznie, wbiłeś się w mój okres fascynacji h'n's Edytowane 21 grudnia 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 21 grudnia 20186 l @Rayos steam czy xbox live? bo na nintendo nie można prezentów (jak zwykle 100 lat za murzynami). Cały czas za tego fm'a w którym 400 h spędziłem się nie odwdzięczyłem. Edytowane 21 grudnia 20186 l przez blantman
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Autor na pleja też nie można dawać giftów, ale zawsze można kupić kody na doladowanie/gierke na switcha Xbox jak już mam coś wybrać z tych dwóch
Opublikowano 21 grudnia 20186 l 1 minutę temu, Rayos napisał: na pleja też nie można dawać giftów, ale zawsze można kupić kody na doladowanie/gierke na switcha kody nie są zbyt minimalistyczne chciałem gierke dać To trochę tak jak dostawać kase na święta. Niby ok ale nie mam w tym tego zaskoczenia Edytowane 21 grudnia 20186 l przez blantman
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Hmm, parę osób nie odebrało jeszcze prezentów, ale wygląda na to, przypadkowo obdzieliłem już wszystkich biorących udział w akcji, a nawet paru niebiorących Znów rozłożenie giftów w czasie się nie udało Edytowane 21 grudnia 20186 l przez Frantik
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Autor Nie wiem blantuś, nic od Ciebie nie przychodzi, ale dostałem prezent od mojego klona
Opublikowano 21 grudnia 20186 l (pipi)a xD to miałem swój nick wpisać tam. Pierwszy raz kupuje na xbox live prezent. Grę polecam sam tradycyjnie przeszedłem i daję znaczek jakości. Edytowane 21 grudnia 20186 l przez blantman