Skocz do zawartości

Rehabilitacja i terapia Wiktora

Featured Replies

• Odpowiedzi 141
  • Wyświetleń 5,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziękujemy za wszystkie wpłaty   Myślę, że do końca roku uda się dobić do połowy co będzie wielkim sukcesem! Od stycznia ruszamy już z rehabilitacją pod kątem autyzmu (aktualna rehabilitacja skup

• Słuchajta, mam pewien pomysł na dodatkowe pozyskiwanie środków. Oczywiście wcześniej rozmawiałem z @oFi , poddajemy zatem pomysł pod dyskusję.   Możemy zorganizować w Pchlim Targu akcję sprz

• Wiktor 6 Marca skończył 2 latka. Znów wybraliśmy się do Pani fotograf     Wiktor od tygodnia już sam chodzi (jeszcze trzeba mu przypominać, żeby nie chodził na kolanach, bo czasem mu

Opublikowano
20 godzin temu, milan napisał:

No koledzy, dzisiaj ma być 3k.

I cyk, czwóreczka.

Opublikowano

elegancko ruszyło z kopyta w ciągu 24h

nie wiem czy to kwestia pozycjonowania, ale na fb też mi się dzisiaj wyświetliło

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Słuchajta, mam pewien pomysł na dodatkowe pozyskiwanie środków. Oczywiście wcześniej rozmawiałem z @oFi , poddajemy zatem pomysł pod dyskusję.

Możemy zorganizować w Pchlim Targu akcję sprzedażową, z której środki przeznaczone zostaną na pomoc Wiktorowi. Podpatrzyłem to na innym forum. Część z użytkowników pewnie niekoniecznie może pozwolić sobie na wsparcie akcji bezpośrednimi wpłatami, część z kolei w ogóle nie jest zainteresowana sprawą (bez negatywnych ocen z mojej strony, żeby nie było nieporozumień). Otóż proponuję zrobić tak:

a) w PT wystawiamy na sprzedaż przedmioty w dedykowanych tematach

b) sprzedający podaje cenę minimalną

c) użytkownicy licytują w określonym terminie (tak wiem, w PT trzeba podać cenę, powiedzmy że nagniemy regulamin dla słusznej sprawy. Generalnie w licytacjach uzyskać można przy takiej akcji więcej środków, tak mi się wydaje)

d) osoba oferująca najwyższą kwotę wygrywa

i tera najważniejsze

e) siano przesyłane jest na konto wskazane przez @oFi który potwierdza zaksięgowanie wpłaty i uruchamia w ten sposób wysyłkę czy przekazanie zakupionego przedmiotu

Co w ten sposób zyskujemy:

a) siano w całości trafia na pomoc Wiktorowi

b) unikamy potencjalnych wałków (stąd wpłata idzie bezpośrednio na wskazane koto, a nie do sprzedającego)

c) mamy możliwość rozszerzenia akcji o kolejne osoby

d) teoretycznie można pozbyć się zbędnych rzeczy, ja np. normalnie bym nic na PT nie sprzedawał, bo mi się nie chce : )

Co myślicie? Może całość jest zbyt skomplikowana, ale wydaje mi się, że ma to potencjał.

Opublikowano

Też o tym myślałem, bardzo dobry pomysł. W końcu to forum przegrywusów i stulejek na coś sie przyda poza produkcją beki i gruszyczków.

Z całym szacunkiem oczywiście :kaz:

Edytowane przez milan

Opublikowano

Wystarczy zrobić obok  poddziałów "kupie" "sony" "nintendo" dział "Aukcje dobroczynne".

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, nieobchodzimnieto napisał:

Dwulatka zdiagnozowali w synapsis? Ile czasu im to zajęło? Ludzie z całej polski tam jeżdżą ze szkrabami...

Lekarz psychiatra może zdiagnozować autyzm już u młodszych dzieci. U nas cały cykl diagnostyczny w Synapsis trwał kilka miesięcy (równocześnie diagnozowaliśmy się u psychiatrów i psychologów z Mazowieckiego Centrum Neuropsychiatrii). Natomiast pierwsze objawy autyzmu wystąpiły u Wiktora gdy miał już pół roku (podejrzenie autyzmu zasugerowała terapeutka z EduPoint).

Opublikowano

@janol @oFi

Pomysł bardzo dobry. Tylko nie wiem kto i jak to ogarnie, ale w razie czego chętnie dorzuciłbym kilka fantów i przewietrzył półki.

Macie mój topór.

Opublikowano

oFi raz jeszcze zycze Wam sil i wytrwania oraz szczescia! Bedzie tylko lepiej!

Masz moj pelen szacunek i uznanie za odwage, wiem jak ciezki to temat (tym bardziej do poruszenia publicznie).

Forumek to dziwne miejsce, ale jednak widze duzo dobrych ludzi tutaj :)

Swoja cegielke rowniez dorzucam i trzymam kciuki!!!

Opublikowano
5 godzin temu, janol napisał:

Słuchajta, mam pewien pomysł na dodatkowe pozyskiwanie środków.

Jako, że rzuciłeś pomysł to możesz napisać regulamin? Powstało osobne podforum w PT, ale na chwilę obecną bez możliwości zakładania tematów. Jak już wszystko będzie jasne co i jak, to się puści w obieg.

Opublikowano

Poszlo, zycze zdrowia i powodzenia :)

Spoiler

kurna zapomnialem wybrac opcje ukryj, ale cebulak ze mnie :(

Edytowane przez Andżej

Opublikowano
2 godziny temu, Andżej napisał:

Poszlo, zycze zdrowia i powodzenia :)

Pokaż ukrytą zawartość

kurna zapomnialem wybrac opcje ukryj, ale cebulak ze mnie :(

Dobry człowiek z Ciebie :). Wierz mi, że nie dość, że pomogłeś komuś, to przy okazji pomogłeś sobie :). Oby więcej takich ludzi, LUDZI, pozdrawiam ;).

Opublikowano

Jasny chuy, Andżej. :obama:

Opublikowano

Ofi jaki immunitet na forumka dostal. Nigdy Pani ofi juz nie przepedzi sprzed komputra :obama:

Opublikowano

Andżej jak doyebał, aż głupio wpłaty robić :obama:

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Andżej jak doyebał, aż głupio wpłaty robić :obama:

Kazdy daje tyle ile moze, liczy sie gest. Zlotowka do zlotowki robi sie i pare tysi..., wiec nie. Nie glupio, a fajnie, ze ktos mogl wiecej :)

Opublikowano

Wiem, wiem, po prostu w środeczku ucieszyłem się, że progress poszedł tak w górę. RPGi tyle satysfakcji nie dają z level upa co +kafel do zbiórki

Opublikowano

Najlepsze uczucie jest gdy było dużo do zebrania gdy robiłeś wpłatę a po kilku dniach dostajesz maila że pieniążki zostały zebrane. Wtedy częściowo odzyskujesz wiarę w ten głupi naród ludzki. :usmiech:

Edytowane przez suteq