Skocz do zawartości

Rehabilitacja i terapia Wiktora

Featured Replies

Opublikowano

Koty nierasowe spokojnie 16-20 jak nie są przekarmiane. Moch dziadków zbój wzięty z działki ROD 21 żył. Z rasowymi jest dużo gorzej. 

Edytowane przez NemoKOF

• Odpowiedzi 141
  • Wyświetleń 5,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziękujemy za wszystkie wpłaty   Myślę, że do końca roku uda się dobić do połowy co będzie wielkim sukcesem! Od stycznia ruszamy już z rehabilitacją pod kątem autyzmu (aktualna rehabilitacja skup

• Słuchajta, mam pewien pomysł na dodatkowe pozyskiwanie środków. Oczywiście wcześniej rozmawiałem z @oFi , poddajemy zatem pomysł pod dyskusję.   Możemy zorganizować w Pchlim Targu akcję sprz

• Wiktor 6 Marca skończył 2 latka. Znów wybraliśmy się do Pani fotograf     Wiktor od tygodnia już sam chodzi (jeszcze trzeba mu przypominać, żeby nie chodził na kolanach, bo czasem mu

Opublikowano

Poszło. Pozdrawiam, wytrwałości i zdrówka życzę.

Edytowane przez mlody23

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dziękujemy za wszystkie wpłaty :usmiech: 

Myślę, że do końca roku uda się dobić do połowy co będzie wielkim sukcesem! Od stycznia ruszamy już z rehabilitacją pod kątem autyzmu (aktualna rehabilitacja skupia się na ogólnym rozwoju Wiktora). 

Spoiler

A co tam słychać u Wiktora? Nakręca hype train na kolejne premiery gier w nowym roku :

To jego pierwsza przejażdżka, wcześniej troszkę się bał Pana Pociąga :usmiech: 

Opublikowano

Rozwala mnie ten uśmieszek pod nosem jak przejeżdża przed kamerą.

Ale jeszcze bardziej rozwala mnie Twój głos na końcu ; D

Opublikowano

Nawet ppe zamieściło info, tam na pewno więcej osób usłyszy o zbiórce.

Opublikowano

Zmieniam zdanie, PPE to jednak dobry portal. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, MichAelis napisał:

@oFi

wygralem aukcje u @Kmiot normalnie wplacic na pomagam, bo ostatnio tak robilem? 

Jesli Ci tak wygodniej to tak :usmiech:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Wiktor 6 Marca skończył 2 latka. Znów wybraliśmy się do Pani fotograf

Spoiler

tumblr_pox5dvhgzG1vrcbv0o2_1280.jpg

tumblr_pox5dvhgzG1vrcbv0o1_1280.jpg

tumblr_pox5dvhgzG1vrcbv0o3_1280.jpg

tumblr_pox5dvhgzG1vrcbv0o4_1280.jpg

tumblr_pox5dvhgzG1vrcbv0o5_1280.jpg

Wiktor od tygodnia już sam chodzi (jeszcze trzeba mu przypominać, żeby nie chodził na kolanach, bo czasem mu tak wygodniej). Zrobił się trochę buntownik, wyraźnie pokazuje co chce a co mu się nie podoba. Ostatnio nawet sobie nuci pod nosem piosenki, które usłyszy :banderas: 

Rehabilitacje mamy 3-4 razy w w tygodniu, a dzięki temu, że Wiktor ostatnio zaczął dużo rozumieć co się do niego mówi, zaczął nawet sam jeść łyżką i wycierać sobie buziola (big progress). Z każdym dniem jest coraz lepiej.

Edytowane przez oFi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Nadchodzi lato to pora na mały update.

Wiktor zaczął już biegać i sam nawet łyżką operuję (no raczej mu pomagam, bo nie rozumie, że posiłki jeszcze bywają za gorące).

Z rzeczy bieżących - Wiktor zaczyna we Wrześniu przedszkole terapeutyczne. Cała terapia pod kątem autyzmu będzie się odbywać w przedszkolu (na rehabilitacje wciąż będzie uczęszczać, bo jego poruszanie (czy bieganie) wciąż nie jest prawidłowe).

Spoiler

tumblr_ps8fitoPh81vrcbv0o1_1280.jpg

tumblr_ps8fitoPh81vrcbv0o2_1280.jpg

tumblr_ps8fitoPh81vrcbv0o3_1280.jpg

tumblr_ps8fitoPh81vrcbv0o4_1280.jpg

Zdjęcie z misiem jest bezbłędne :banderas: 

• 10 miesięcy temu...