Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rehabilitacja i terapia Wiktora

Featured Replies

• Odpowiedzi 141
  • Wyświetleń 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziękujemy za wszystkie wpłaty   Myślę, że do końca roku uda się dobić do połowy co będzie wielkim sukcesem! Od stycznia ruszamy już z rehabilitacją pod kątem autyzmu (aktualna rehabilitacja skup

• Słuchajta, mam pewien pomysł na dodatkowe pozyskiwanie środków. Oczywiście wcześniej rozmawiałem z @oFi , poddajemy zatem pomysł pod dyskusję.   Możemy zorganizować w Pchlim Targu akcję sprz

• Wiktor 6 Marca skończył 2 latka. Znów wybraliśmy się do Pani fotograf     Wiktor od tygodnia już sam chodzi (jeszcze trzeba mu przypominać, żeby nie chodził na kolanach, bo czasem mu

Opublikowano
20 godzin temu, milan napisał:

No koledzy, dzisiaj ma być 3k.

I cyk, czwóreczka.

Opublikowano

elegancko ruszyło z kopyta w ciągu 24h

nie wiem czy to kwestia pozycjonowania, ale na fb też mi się dzisiaj wyświetliło

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Słuchajta, mam pewien pomysł na dodatkowe pozyskiwanie środków. Oczywiście wcześniej rozmawiałem z @oFi , poddajemy zatem pomysł pod dyskusję.

Możemy zorganizować w Pchlim Targu akcję sprzedażową, z której środki przeznaczone zostaną na pomoc Wiktorowi. Podpatrzyłem to na innym forum. Część z użytkowników pewnie niekoniecznie może pozwolić sobie na wsparcie akcji bezpośrednimi wpłatami, część z kolei w ogóle nie jest zainteresowana sprawą (bez negatywnych ocen z mojej strony, żeby nie było nieporozumień). Otóż proponuję zrobić tak:

a) w PT wystawiamy na sprzedaż przedmioty w dedykowanych tematach

b) sprzedający podaje cenę minimalną

c) użytkownicy licytują w określonym terminie (tak wiem, w PT trzeba podać cenę, powiedzmy że nagniemy regulamin dla słusznej sprawy. Generalnie w licytacjach uzyskać można przy takiej akcji więcej środków, tak mi się wydaje)

d) osoba oferująca najwyższą kwotę wygrywa

i tera najważniejsze

e) siano przesyłane jest na konto wskazane przez @oFi który potwierdza zaksięgowanie wpłaty i uruchamia w ten sposób wysyłkę czy przekazanie zakupionego przedmiotu

Co w ten sposób zyskujemy:

a) siano w całości trafia na pomoc Wiktorowi

b) unikamy potencjalnych wałków (stąd wpłata idzie bezpośrednio na wskazane koto, a nie do sprzedającego)

c) mamy możliwość rozszerzenia akcji o kolejne osoby

d) teoretycznie można pozbyć się zbędnych rzeczy, ja np. normalnie bym nic na PT nie sprzedawał, bo mi się nie chce : )

Co myślicie? Może całość jest zbyt skomplikowana, ale wydaje mi się, że ma to potencjał.

Opublikowano

Też o tym myślałem, bardzo dobry pomysł. W końcu to forum przegrywusów i stulejek na coś sie przyda poza produkcją beki i gruszyczków.

Z całym szacunkiem oczywiście :kaz:

Edytowane przez milan

Opublikowano

Wystarczy zrobić obok  poddziałów "kupie" "sony" "nintendo" dział "Aukcje dobroczynne".

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, nieobchodzimnieto napisał:

Dwulatka zdiagnozowali w synapsis? Ile czasu im to zajęło? Ludzie z całej polski tam jeżdżą ze szkrabami...

Lekarz psychiatra może zdiagnozować autyzm już u młodszych dzieci. U nas cały cykl diagnostyczny w Synapsis trwał kilka miesięcy (równocześnie diagnozowaliśmy się u psychiatrów i psychologów z Mazowieckiego Centrum Neuropsychiatrii). Natomiast pierwsze objawy autyzmu wystąpiły u Wiktora gdy miał już pół roku (podejrzenie autyzmu zasugerowała terapeutka z EduPoint).

Opublikowano

@janol @oFi

Pomysł bardzo dobry. Tylko nie wiem kto i jak to ogarnie, ale w razie czego chętnie dorzuciłbym kilka fantów i przewietrzył półki.

Macie mój topór.

Opublikowano

oFi raz jeszcze zycze Wam sil i wytrwania oraz szczescia! Bedzie tylko lepiej!

Masz moj pelen szacunek i uznanie za odwage, wiem jak ciezki to temat (tym bardziej do poruszenia publicznie).

Forumek to dziwne miejsce, ale jednak widze duzo dobrych ludzi tutaj :)

Swoja cegielke rowniez dorzucam i trzymam kciuki!!!

Opublikowano
5 godzin temu, janol napisał:

Słuchajta, mam pewien pomysł na dodatkowe pozyskiwanie środków.

Jako, że rzuciłeś pomysł to możesz napisać regulamin? Powstało osobne podforum w PT, ale na chwilę obecną bez możliwości zakładania tematów. Jak już wszystko będzie jasne co i jak, to się puści w obieg.

Opublikowano

Poszlo, zycze zdrowia i powodzenia :)

Spoiler

kurna zapomnialem wybrac opcje ukryj, ale cebulak ze mnie :(

Edytowane przez Andżej

Opublikowano
2 godziny temu, Andżej napisał:

Poszlo, zycze zdrowia i powodzenia :)

Pokaż ukrytą zawartość

kurna zapomnialem wybrac opcje ukryj, ale cebulak ze mnie :(

Dobry człowiek z Ciebie :). Wierz mi, że nie dość, że pomogłeś komuś, to przy okazji pomogłeś sobie :). Oby więcej takich ludzi, LUDZI, pozdrawiam ;).

Opublikowano

Jasny chuy, Andżej. :obama:

Opublikowano

Ofi jaki immunitet na forumka dostal. Nigdy Pani ofi juz nie przepedzi sprzed komputra :obama:

Opublikowano

Andżej jak doyebał, aż głupio wpłaty robić :obama:

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Andżej jak doyebał, aż głupio wpłaty robić :obama:

Kazdy daje tyle ile moze, liczy sie gest. Zlotowka do zlotowki robi sie i pare tysi..., wiec nie. Nie glupio, a fajnie, ze ktos mogl wiecej :)

Opublikowano

Wiem, wiem, po prostu w środeczku ucieszyłem się, że progress poszedł tak w górę. RPGi tyle satysfakcji nie dają z level upa co +kafel do zbiórki

Opublikowano

Najlepsze uczucie jest gdy było dużo do zebrania gdy robiłeś wpłatę a po kilku dniach dostajesz maila że pieniążki zostały zebrane. Wtedy częściowo odzyskujesz wiarę w ten głupi naród ludzki. :usmiech:

Edytowane przez suteq