Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hype na grę, którą kupiliście, ale szybko przestaliście grać...

Featured Replies

Opublikowano

Przeciez juz jedynka to byl doskonaly symulator prerii a slaba gra akcji. W dwojce podbili to jeszcze bardziej. Dziwne, ze ktos w ogole jest tym zaskoczony znajac sztance rockstara.

• Odpowiedzi 83
  • Wyświetleń 12,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Yakuza 0. Tyle ochów i achów co się naczytałem w temacie to spodziewałem się poważnego mesjasza, niektórzy się strasznie rozpływali nad tą serią. Miało być wszystko, wybitna historia, dobry gameplay i

• Wszystkie tytuły triple A wydawane w ciągu ostatnich kilku lat.   Szybko się okazywało, że są krojone pod konsolowych januszy. Press X to win lub miałkie historie robiące wrażenie tylko na..

• Nigdy nie miałem takiej sytuacji bo hajpuje się tylko dobrymi grami

Opublikowano

Jak sobie przypomnę niektóre misje w RDR II, albo losowe zdarzenia to aż dziw bierze, skąd ta opinia o braku akcji.

Opublikowano

Myślę że słynny brak "akcji" to nie jest żaden zarzut w kierunku RDR2 bo sam osobiście uwielbiam powolne, immersyjne gry, gdzie chłonie się świat. W moim przypadku problemem raczej była przewidywalna, archaiczna rozgrywka i paradoksalnie brak swobody oraz nieintuicyjne, często zbędne mechaniki nie dające frajdy. 

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Sandbox, który de facto nie jest sandboxem, bo nie możesz grać tak jakbyś chciał i do tego filmowe zacięcie, które sprawia, że RDR2 jest bardziej antygrą.

"Teraz idź powoli, kontempluj życie, no a odgrywanie bandziora to nie bardzo, jesteś w końcu Panem Arthurem. Zostaw, nie rusz."

Opublikowano

Przecież Pan Nakey już dawno wyjaśnił co jest nie tak z RDR2. Przypominam:

Opublikowano

Dark Souls Remastered

Hajpik jakiś tam się pojawił, kupiłem jakos w okolicach premiery i leżała sobie gra. Po jakimś miesiącu odpaliłem i po pierwszym bosie na moście stwierdziłem, że nie. Po bloodborne nie dało się w to grać. Ta tarcza, movement i ogólnie świat przedstawiony nie siadł mi. 

Demon soulsy platynkę wbiłem swego czasu, a do darków nie mogę się przekonać coś. BB to to nie jest może po prostu :trap:

Ciekawe jak będzie z sekiro :rotfl: 

Opublikowano

Cos jest z tym rdr2 jak piszecie. O ile na poczatku gralem dosc dlugo tak teraz nie pamietam kiedy ostatni raz gre odpalilem.

Podobnie mialem z Yakuza 0.

Podobnie z Me Andromeda.

Deus ex md

Project Cars

Torment

Opublikowano

U4, dla którego kupiłem PS4 i TV, to znaczy grałem i czekałem, aż się rozkręci, ale się nie rozkręciło do samego końca. Każde GTA.