Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dangerous Driving (nowa gra twórców Burnouta)

Featured Replies

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 4,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Gry z telefonów mają od teraz osobne tematy?

Opublikowano
  • Autor

Pokaż mi w regulaminie, gdzie takie gry nie mogą dostać tematu, kiedy idą na konsole. Poza tym gra nie była na smartfonach.

To chyba Twój czwarty temat dzisiaj, do którego wchodzisz i trujesz o coś bezsensownego tyłek. Imponujące marnowanie czasu.

Opublikowano

Szkoda marnować pamięc serwera forum na takie gó.wna po prostu :)

Opublikowano

"Twórcy Burnouta"? Pewnie mają kontakt mailowy z kimś kto robił kawę w Criterion.

Opublikowano

Burnout revenge lepiej się prezentuje:

DD wyglada jakoś nijako. Zbyt czysto. 

@devilbot Twórca studia jest reżyserem burnoutow i Blacka. 

Edytowane przez mate6

Opublikowano

@mate6

No to czekamy. Mało arcade racerów w tej generacji.

edit: och (pipi)a dopiero doczytałem że to zaraz wychodzi w kwietniu. Myślałem, że to wczesny build.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

No czuć w tym oryginalnego Burnouta, ale jeśli tak będzie wyglądał finalny produkt no to raczej nie sprosta dzisiejszym standardom. Jest przejrzyście, ale zbyt ubogo wizualnie. Do tego zniszczenia bardziej schematyczne niż w Burnoutach na PS2.

Opublikowano

Na starych Burnoutach zęby zjadłem, a to jakoś tak byle jak wygląda. 

Daliby lepiej remastery lub rimejki części 2-5 zamiast tego potworka.

Opublikowano

Mnie się podoba :) Niestety Burnout/Ridge Racer/Outrun "nie żyją" :/ Jeśli cena nie będzie "chora" to biorę w dniu premiery :)

Opublikowano

Moze do kwietnia bedzie to bogaciej wygladac, bo narazie to taki burnout 2 w hd. oby doszli chociaz do burnout 3 "hd" 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No i pre order złożony.  71.10 zł (79zł "normalna" cena). :) Grę robi "garstka" osób więc ciężko oczekiwać "graficznego masakratora". Zresztą mnie się grafika podoba. Ważne aby 60fps było stałe. O loadingi się nie martwię (SSD), no chyba że coś "epicko" spierd^#ą :D Oglądając filmiki odnoszę wrażenie że model jazdy/"feeling" to coś pomiędzy B2 a B3 :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to akurat jest spory minus. Szkoda że nie ma muzyki w "stylu" Burnout 1/2. Kolejnym minusem jest sterowanie analogiem, nie można wybrać krzyżaka :/ Gra jest "budżetowym" Burnoutem,  DD robiło 7 osób :) i to na UE. Przy Burnoutach pracowało znacznie więcej ludzi/kasy było więcej/mieli własny silnik. Mimo wszystko mam nadzieje że wyeliminują większość bolączek i gra sprzeda się dobrze :)

Opublikowano

Pograłem chwilę i generalnie jeśli chodzi o mechanikę, to jest to stary, dobry Burnout, ale niestety nie czuć tego polotu i klimatu jak w przypadku starszych części. Równolegle pograłem w starsze odsłony zapuszczone na Xboksie - jednak lepiej odpalić 3/Revenge, bo ten cały Dangerous Driving to srogi niewypał. Gierka powinna latać na premierę po 79zł - czułem się, jak bym ogrywał gierkę z kosza 'wszystko po 20zł'.

Opublikowano

To widać @ping po pierwszym gameplayu na tubie. że to kupsztal. Nawet muzyki nie ma co arkejdówej ścigałki  :dynia:  

Będzie gierka do plusa robiona na kolanie z podpisem "duchowy spadkobierca Burnouta"

Tfu.

Opublikowano

Tekstury asfaltu mnie przerazaja. Co jak co, ale oprawa w scigalkach nie moze zawodzic. Mimo wszystko kusi mnie by kupic, ale jednak cena powinna byc nizsza.