Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No ok, będę musiał gdzieś przetestować. Może właśnie wrócę do Sinner's Road i się pobawię chargem. Brzmi mocno sytuacyjnie, we wielu przypadkach pewnie lepiej spróbować sieknąć dwa razy i uciec. Nie trzeba się martwić o koordynację.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja jak was czytam to mam wrazenie ze jakims cudem przegapiam te wszystkie rzeczy a eskploruje sporo. 20h gry za mna. Ubilem Clockowork Dancers (najlatwiejszy dla mnie boss obok Mother Moss i Bell Beast) i na dzis chyba styknie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja długo nie wiedziałem, że można wyjść na górę w Bellhop lol. Jakoś zawsze przybywałem tam szybkim transportem albo z prawej. A jest tam najważniejszy upgrade w grze. Liżę ściany trochę z musu, bo przechodzenie gry idzie koszmarnie. Góra lodu to chyba jest ta lokacja, że zostawię tę grę, nie jestem w stanie tego zrobić. Wymagania są bardzo wysokie, pierwszy raz czuję, że... nie umiem wciskać kierunków na gałce? Liczba poprawnych obrotów i skoków, które trzeba wszystkie SZYBKO wykonać po kolei, jest dla mnie dość absurdalna. Może na krzyżaku Plejstejszyn jest lepiej.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie wyobrażam sobie robić w tej grze parkouru na gałce, to musi być męczarnia, spróbuj na krzyżaku, zobaczysz, że będzie o wiele lepiej i precyzyjniej :)
Opublikowano 46 minut temu46 min Jaka platforma? NS2? I na gałce, i na krzyżaku ciężko, zarówno na Pro Controllerze, jak i Joy-Conie. Najgorzej z atakiem pod kątem w dół. Częściej używam gałki.Nie idzie mi chyba jednak tak źle jak się obawiałem. Na liczniku 8h, jestem przy Widow (po 1 śmierci sobie odpuściłem i poszedłem eksplorować), a Splinter Sister padła przy bodaj 6. próbie, gdy do walki podszedłem na chłodno. Niemniej wkurza mnie brak precyzji na tych kontrolerach :/. Człowiek za bardzo cieszył się z małpiszona i teraz trochę płacze w środku. Nintendo, zrób kontroler z dobrym krzyżakiem...
Opublikowano 43 minuty temu43 min 3 minuty temu, Di napisał(a):Jaka platforma? NS2? I na gałce, i na krzyżaku ciężko, zarówno na Pro Controllerze, jak i Joy-Conie. Najgorzej z atakiem pod kątem w dół. Częściej używam gałki.Nie idzie mi chyba jednak tak źle jak się obawiałem. Na liczniku 8h, jestem przy Widow (po 1 śmierci sobie odpuściłem i poszedłem eksplorować), a Splinter Sister padła przy bodaj 6. próbie, gdy do walki podszedłem na chłodno. Niemniej wkurza mnie brak precyzji na tych kontrolerach :/. Człowiek za bardzo cieszył się z małpiszona i teraz trochę płacze w środku. Nintendo, zrób kontroler z dobrym krzyżakiem...Tak zapytam dla pewnosci: nie naciskasz przypadkiem skosa? Bo sie nie naciska...
Opublikowano 17 minut temu17 min Jeśli wciskasz dół+atak, wykonasz atak w stronę, w którą skierowana jest postać. Jeśli wciśniesz atak chwilę po zrobieniu skosu, to zaatakujesz w wybranym przez siebie kierunku.Dopiero po kilku godzinach zdałem sobie sprawę z tego, że dół+atak też działa ;].