Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał:

Różnica między obiema rekomendacjami jest taka, że ja w Eldena grałem, a balon w Gran Turismo 7 nie, jeśli Ci to w jakikolwiek sposób coś podpowie :cool:

Jest szansa, że ja w nic z tego nie zagram. GT ofc jeszcze nie wyszło dlatego dodałem, że prawdopodobnie:) 

Tak serio to najlepiej kup ER przejdź do premiery GT. Sprzedaj i kup autka. 

• Odpowiedzi 25,3 tys.
  • Wyświetleń 1,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Tak serio to to są tak bardzo odległe od siebie gry, że chyba już bardziej się nie da i decyzja "co kupić" powinna być podyktowana tym, co w danej chwili bardziej w serduszku gra - brum, brum czy machanie mieczykiem.

Opublikowano

Przy czym w gt7 jest duza szansa ze przejedziesz wyscig na 1 miejscu, w eldenie niektórzy poprzestaną na zbieraniu jarzębiny ;)

Opublikowano

Edit:

Przenieść na dział Firmware...

Ktoś wie kiedy można spodziewać się łatki do przechwytywania zrzutów i filmów na apke w telefonie?

USA / Japan już mają od jakiegoś czasu 

Edytowane przez Plackus

Opublikowano

Wiem, że już to było, ale powiedzcie mi. Czy można jakoś ustawić, aby z automatu na zapętleniu nie instalowała się z płyty wersja gry na PS4 jak mam już na PS5?

Opublikowano
3 minuty temu, balon napisał:

Wiem, że już to było, ale powiedzcie mi. Czy można jakoś ustawić, aby z automatu na zapętleniu nie instalowała się z płyty wersja gry na PS4 jak mam już na PS5?

Dopóki płyta jest w napędzie jako weryfikacja posiadania gry to będziesz miał kafelek (tak działa to w Cymbergaju).

Opublikowano

Ona się nie instaluje, pojawia sie tylko ikonka, instalowanie sam musisz wzbudzić, niestety jak masz płytę w napędzie to ta ikonka zawsze się będzie pokazywać.

Opublikowano

Potwierdzam. Pojawia się tylko kafelek wersji PS4 (zajmuje 10MB na dysku), ale nic się nie instaluje. A jeżeli u ciebie jest inaczej to może spróbuj pełnego resetu konsoli i/lub odbudowy bazy danych.

Opublikowano

No a te info o kopiowaniu? Będzie stało na 0%?

Opublikowano

Hmm, u mnie nie ma żadnego info o kopiowaniu. Jaka gra tak z ciekawości?

Opublikowano

Cyber2077

Dobra napisane jest, że kopiowane wstrzymane, więc looz.

Opublikowano

Kule 20 minut trochę mało. Chociaż jak nie skupią się na jednym tytule a pokażą ze 3-4 ale krócej to powinno styknąć.

Opublikowano

Powinno dodać: eye catching but shallow

Hehe, żarcik ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

zajawka GoW:Ragnarok na koniec.

nie,

GW:T tak i jakieś indyki

Opublikowano
7 godzin temu, Square napisał:

A jeżeli u ciebie jest inaczej to może spróbuj pełnego resetu konsoli i/lub odbudowy bazy danych.

Kurde, jedno rozwiązanie na każdy problem z tą konsolą, to już nawet na PC tak nie trzeba. xd

Opublikowano

No bo nic innego w domowym zaciszu nie możesz zrobić, poza reinstalacją całego systemu.

Opublikowano

Nie no, ja to tak pół-żartem, bo teraz na kompie jakieś przywracanie systemu to już nieczęste rozwiązanie, gdzie kiedyś ten sprzęt z tego słynął, a teraz na konsoli jest to podstawowe rozwiązanie, gdzie kiedyś brzmiałoby to niedorzecznie. ;) 

Opublikowano

Na konsolach jest to od 16 lat czy jakoś tak. Jeżeli pierwszy Xbox miał coś podobnego to i dłużej.

Opublikowano

PS3 miało jeszcze spoko funkcję przedmuchiwania konsoli.