Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Odłącz kabel z tyłu zasilający i powiedz, że się zepsuła i za kilka dni na olx :)

• Odpowiedzi 25,3 tys.
  • Wyświetleń 1,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

powiedz jej że coś się między wami psuje, wypala, że przestała się starać

Opublikowano
1 godzinę temu, AdiCarrion napisał(a):

nosz ku....Sony dalej z tyłu jeśli chodzi o zagrywki sieciowe?

Utworzyłem sobie konto na Playstation Ntwork przez laptopa.

I okazuje się,że mam przypisany jakiś adres z USA.Nie wiem czemu, nie wiem jak.Oczywiście mogę zmienić, ale jedynie na inny amerykański.

W żadnym momencie tworzenia konta nie miałem pytania o kraj ani region.Oczywiście wiąże się to z brakiem możliwości zakupu czegokolwiek gdyż nie modę dokonać zakupu w polskim PSN.

Czemu kłamiesz?

Pierwsza strona po kliknięciu na stronie PlayStation utwórz konto:

Screenshot_20241031-145627.png

Opublikowano
34 minuty temu, oFi napisał(a):

Czemu kłamiesz?

Pierwsza strona po kliknięciu na stronie PlayStation utwórz konto:

Screenshot_20241031-145627.png

Super, to powiedz mi jak zmienić region i czemu mi przypisało USA bez podawania adresu.

32 minuty temu, AdiCarrion napisał(a):

Super, to powiedz mi jak zmienić region i czemu mi przypisało USA bez podawania adresu.

I to konkretny adres z nazwą ulicy i kodem pocztowym

Opublikowano
19 minut temu, AdiCarrion napisał(a):

Nic Ci nie musi mówić

pokazał Ci że po drodze coś zrobiłeś nie tak. Sam sprawdziłem i normalnie pyta o region, a Ty od razu ze jakies Sony ma "zagrywki sieciowe" xD

masz burdel na lapku pewnie xD

Opublikowano
1 godzinę temu, Alpha Trion napisał(a):

Dokładnie 2 lata temu dostałem od Żony, ps5 na urodziny (z napędem), jak tu jej powiedzieć że chiałbym teraz mieć pro ;)

Podmień tak jak zrobiłem z przesiadką przy poprzedniej generacji. Ja już swojej dzisiaj po informacji że tylko dolny panel pasuje ze slimki  powiedziałem że zamówiłem z Ali nową obudowę i pokazałem jej tą co wrzucałem dzisiaj w sensie czarno biała. Masz łeb to kombinuj, kto zna trochę życie i damsko męski świat często bez ustępstw albo nauczy się sobie radzić albo skazany jest na pożarcie:kekw:

Opublikowano

Nie ma możliwości żeby niegrająca żona rozpoznała podmiankę na Prosiaka. Po prostu jest to niemożliwe. 

Opublikowano

Żeby szło tak jeszcze babe podmienić to już wogole byłaby bajka:kekw: chociaż i tak ch w to. Wszystkie są takie same:sapek:

Opublikowano

Auto zmień to nie zauważy, to gdzie taka konsola miniaturowa względem auta nawet. Oko damskie nie zauważa zmian w rzeczach, które jej nie dotyczą.

A zrób mała plamkę na firance - drama w sekundę :nosacz3:

Opublikowano

Po czym będzie tą "plamkę" w życiorysie których każdy normalny czlowiek ma od groma wypominać do końca żywota nic nie robiąc sobie z tego że pociąg ten już dawno odjechał:notbad: Nic to, rozmowa schodzi na zły plan. Dawać nam już te prosiaki cholerny świat. Jeszcze tydzień.Zleci 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

To jeszcze klasyk musi wjechać co do tej rozmowy wyżej xd

Opublikowano
19 minut temu, Figuś napisał(a):

@AdiCarrion a nie miałeś czasami jakiegoś VPNa uruchomionego?

bardziej adblock i nie wyskoczyło okno

Opublikowano
36 minut temu, Szermac napisał(a):

To jeszcze klasyk musi wjechać co do tej rozmowy wyżej xd

Nie znałem:kekw::leo: Alpha i pamiętaj, jak mawiał Egon Olsen : "Najważniejszy jest plan!!" :kekw: a potem to już tylko "Klawo jak cholera" :kekw:

Edytowane przez Rash

Opublikowano
2 godziny temu, Figuś napisał(a):

@AdiCarrion a nie miałeś czasami jakiegoś VPNa uruchomionego?

No włąśnie nie.Wogóle nie używam VPN.

4 godziny temu, Plackus napisał(a):

Nic Ci nie musi mówić

pokazał Ci że po drodze coś zrobiłeś nie tak. Sam sprawdziłem i normalnie pyta o region, a Ty od razu ze jakies Sony ma "zagrywki sieciowe" xD

masz burdel na lapku pewnie xD

Taki burdel na lapku,że wszystkie strony i logowania działają normalnie oprócz PSN-no ciekawa teoria.

Opublikowano

Jakieś ciastka pojebane. Spróbuj usunąć związane z sony i playstation, albo w jakimś oknie prywatnym się zalogować, albo z innej przeglądarki, jeśli masz.

Opublikowano

No nieżle.

Postanowiłem założyć konto jeszcze raz na inny adres i po wpisaniu danych i zatwierdzeniu w jaki sposób mają przychodzić powiadomienia dostaję powiadomienie,że nie można założyć konta, należy skontaktować się z działem pomocy.

Opublikowano
W dniu 30.10.2024 o 16:14, ginn napisał(a):

No i tu jest cały myk, bo jeżeli produkt jest oznaczony promocją to łapie się na ten voucher. Wiem, bo potwierdzałem to czacie i infolinii MM.

Wprowadzili Cie w blad. Regulamin jasno wylacza ten produkt z promocji. 

Balagan maja jak zwykle, ale mozesz zaryzykowac ;)

Opublikowano

Do mnie dzwonili wczoraj z MM po tym jak zrezygnowałem z zamówienia we wtorek z propozycją rabatu 100 zł. Również dopytywałem o tę promocję na ich stronie to dostałem info iż według regulaminu produkty w przedsprzedaży nie są objęte promocją ale też nie miał 100% pewności. Typowe

Opublikowano

Dwóch konsultantów przekazało mi informację, że opiekun promocji dopuszcza w niej produkty w przedsprzedaży, stąd przy PS5 jest ikonka 50za500.

Opublikowano
22 minuty temu, ginn napisał(a):

Dwóch konsultantów przekazało mi informację, że opiekun promocji dopuszcza w niej produkty w przedsprzedaży, stąd przy PS5 jest ikonka 50za500.

Typowe na infoliniach. Jeden powie tak drugi inaczej. Ja sobie darowałem, nie chce się później z nimi wykłócać. Tym bardziej iż bon dopiero wlatuje na konto 29.11

Opublikowano

embargo na unboxingi schodzi w poniedziałek ale ktoś się wyrwał przed szereg:

Opublikowano

Chłopaki się nie cackają, embargo złamane, twarz na filmie :problem:

Fajnie że pokazali jak wygląda z napędem. Wytłoczki na jajka dalej są :kojima:

Opublikowano

kiedy można się spodziewać kolejnej fajnej oferty na zwykłą slimkę z napędem? może bym się skusił, a teraz święta będą...