Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, ThePatrickyo napisał(a):

A czy nie wystarczy po prostu nie aktualizować konsoli?

Tu nie było aktualizacji. Może jak odłączysz od neta, ale pewnie też przestanie działać.

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
1 godzinę temu, Mari4n napisał(a):

Ale opcję dodali do ps5 :banderas:

Nie będę spojlował, każdy powinien zobaczyć to sam

prawie zawał :psclassic:

Opublikowano
4 minuty temu, Square napisał(a):

Tu nie było aktualizacji.

Była aktualizacja funkcji

Opublikowano

No, ale tutaj nic nie ściągasz i nie instalujesz jak FW, to taki hotfix.

Opublikowano

Czaję, no to z palca to wyłączą też niestety

Opublikowano

Właśnie przed chwilą miałem nieźle zdziwko... Odpalam PS5 i... co to się dzieje.... Musze przyznać, że drobna, ale zajebista rzecz. 

Opublikowano

Łapcie kod na dzisiejszy avatar:

PT2B-2E8M-HFH2

Ktoś ma magic eye na dziś?

Opublikowano

Z tego całego śmiesznego konkursu jedyny plus to przypomnienie sobie ścieżek z niektórych gier. Najpierw Wipeout, a dzisiaj Twisted Metal. Jezu, jakie to były sztosiwa :banderas:

Opublikowano

Jakością wykonania tego konkursu chcieli chyba odzwierciedlić stan branży[emoji854]. Pomysł fajny, UI fajne, niektóre pytania fajne, nagrody też spoko, tylko stan techniczny leży

a87bc117be1b7ff77dcb8fb252efb184.jpg

2c001963d4846d5a17776fa383c4ebb9.jpg

Opublikowano

Hmm, ja miałem inny tytuł do zgadnięcia i wpadło.

Oko: C1D-ZUK-SPT

Opublikowano

No zajebisty ten ekran wczytywania konsoli teraz jest. Nie widzę żadnego sensownego powodu żeby to graczom zabierać czyli zabiorą :sapek:

Opublikowano

No fajnie jakby zostawili na stałe te opcje, tylko jeszcze oddzielić tło od dźwięków.

Potrafią w filmiki.

Teraz tylko pytanie, gdzie rocznicowy pokaz?

Opublikowano

filmik świetny tylko oglądasz i wiesz, że mało ma wspólnego z obecnym sony ;/ tym bardziej boli

Opublikowano
51 minut temu, Square napisał(a):

No fajnie jakby zostawili na stałe te opcje, tylko jeszcze oddzielić tło od dźwięków.

Potrafią w filmiki.

Teraz tylko pytanie, gdzie rocznicowy pokaz?

Ehh pokaz pokazem, wiadomo Squerku. Ale po kolejnych fanowskich dociekaniach i marzeniach związanych bloodbornem przyznaje że trzeba się chyba zwyczajnie poddać po tych wszystkich latach oczekiwania na remaster tego mesjasza:frog: Jakie to krwa smutne i wręcz niepojęte że nie potrafią skrwysyny podbić rozdziałki i znieść capa na fpsy.Uwzględniąc tylko obecną generację jako posiadacz premierowej ps5tki i teraz prosiaka chce tylko zacytować pewnego pięknego Pana. Niech ta złota myśl przyświeca tej wspaniałej okrągłej rocznicy.