Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
5 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

I będzie opcja przy zakupie?

Punkty wymieniasz na hajs do portfela.
630pkt - 25zł
2250pkt - 90zł

Klikasz se w tą ikonkę Starsów w apce w karcie gracza i tapiesz w zakładkę 'Nagrody'

Opublikowano

A te punkty to za zakup każdej gry się dostaje? Jest jakiś przelicznik np za gierkę za 200zeta?

Opublikowano

Punkty też dostaje się za różne kampanie, typu odpal jakąś grę, albo kup jakąś z listy podanych (czyli punkty za cene gry + kampanie). Punkty wpadają też za abo Plusa.

Opublikowano
32 minuty temu, Szermac napisał(a):

630pkt - 25zł

630 to się błędnie wyświetla, 625 kosztuje doładowanie.

W PL jest przelicznik 1:1, w US jest inny np.

Opublikowano
11 godzin temu, drozdu7 napisał(a):

A te punkty to za zakup każdej gry się dostaje? Jest jakiś przelicznik np za gierkę za 200zeta?

dodam tylko że jak nie masz ps+ to chuja do dupy dostajesz a nie punkty :)

Opublikowano

Cześć, 

czy ktoś z was wie jak zagrać w Tekken 6 na dwa pady na PS5 ?

Opublikowano
Godzinę temu, Karolina2903 napisał(a):

Cześć, 

Z tego co kojarzę to drugi pad/użytkownik powinien móc wejść klikając przycisk PS, jako gość, ewentualnie jak ma konto to się na nie zalogować. Tak chyba robiłem do trofika w The Ascent.

Opublikowano

A Tekken 6 na PS5 to nie jest przypadkiem wersja PSP bez lokalnego multiplayera?

Opublikowano
2 godziny temu, Karolina2903 napisał(a):

Cześć, 

Cytat

It's a PSP version of Tekken 6, so no local 2p vs mode. It's supposed to have 2 players Ad-Hoc mode, when you turn on the Wi-Fi switch on your PSP. This function is not available on PS5.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, doradzi ktoś doświadczony jakaś fajna podstawkę do PS5 Slim? Podoba mi się ta firmy froggiex za około 150zl z ładowarką do padow, ale opinie są podzielone. Chłodzenie w moim przypadku nie jest konieczne, ale cała reszta podstawek kosztuje dość małe pieniądze, a nie chce kupować szrotu, z góry dzięki za poświęcony czas 

Opublikowano

Po 2 godz walki (w tym godzina czekania na czacie) z asystentem SIE w końcu dowiodłem iz jestem ojcem swojego dziecka i odzyskałem kontrole nad kontem :kaz: 

Problem niestety leżał po stronie Sonki. Recovery link nie przychodził na pocztę. Asysten musial interweniować. 

Opublikowano

Czuję że prosiaka raczej nie będzie i będą rzeźbić w tym ekosystemie Sony do końca generacji skoro podwyższają ceny.

Z drugiej strony to zasłona dymna i ceny spadną na święta do ceny która mamy dzisiaj w sezonie ogórkowym.

Opublikowano

Tylko ps+ zbije cene pingwinem i enebą, a tutej klops :dog:

Opublikowano
7 minut temu, oFi napisał(a):

Czuję że prosiaka raczej nie będzie i będą rzeźbić w tym ekosystemie Sony do końca generacji skoro podwyższają ceny.

Z drugiej strony to zasłona dymna i ceny spadną na święta do ceny która mamy dzisiaj w sezonie ogórkowym.

Podnieśli ceny bo yen od dłuższego czasu bardzo nisko stoi (po przeliczeniu PS5 wychodzi 2130zł) no i po ostatniej podwyżce Xów PS5 było w tej samej cenie co XSX więc pewnie chcą też pokazać że są na półkach bardziej produktem premium a nie konsolą której nikt nie chce (w Japonii).

Bardzo wątpię że zrobią jakieś podwyżki w EU czy USA bo wtedy już wkroczą na teren PCtów zdatnych do grania.

Opublikowano

ta podwyżka bardziej niż z czegokolwiek podyktowana jest słabością jena i faktu że Sony chcę zarabiać na każdej sprzedanej konsoli 

Opublikowano

Ta cena jest teraz zbliżona do tej w US, ale i tak słabo.

Opublikowano

Kiedyś konsole taniały a teraz proszę trend w drugą stronę xd No ale nikogo już nie stać żeby sprzedawać konsole poniżej kosztów produkcji.