Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Snow*Runner

Featured Replies

Opublikowano
47 minut temu, Kolos28 napisał:

Leć po ciężarówkę ANK MK38

Mała pojemność baku mnie zniechęciła.ale truck dobry.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 212,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Faza 6 to moim zdaniem fajne mapki(nawet ta śniegowa), dwa samochody Aramatsu fajnie wygląda i tyle a Tayga stara top moich ulubionych wózków. Zadania ok. od prostych po złożone. ,,Krazik i Kamazik w

• SebaSan1981
    SebaSan1981

No dobra.. w poście tym, w spoilerze umieszczę mikro solucję jak zdobyć najlepszego scouta w grze czyli Tatarina. Po kilku zadaniach na drugiej mapce Michigan (tej z Zaporą Smithville) uznałem że pora

Opublikowano

@messer88
Do zdobycia na Alasce. Trochę OP jak na początek ale możesz go używać tylko do najtrudniejszych błotnych zadań w Michigan.
[mention=66680]Szajka[/mention]
No mógłby mieć większy bak ale daje radę. Przejechałem nim 3 mapy w Rosji by zdobyć Tatarin.

Opublikowano

No właśnie a co do dźwigu to który najlepiej kupić? Dziś będę właśnie odkrywał ta mapkę do końca to pewnie się znajdzie WWS. 

Opublikowano

Mam 9 poziom i 'wszystko' jeżdżę Fleetstarem. Na razie dwie pierwsze mapy w Michigan. Jedynie miałem problemy z mniejszymi zadaniami - nie mogłem wyciągnąć dwuch przyczep pod górkę. Zwiad - pierwszy Chevrolet, objechana trzecia mapa (punkty widokowe + modyfikacje). Takie granie daje poczucie progresu. W przypadku jakiejś modyfikacji (opony, nowy silnik) czuć ich wpływ na samochód. Zdobycie jakiegoś dobrego pojazdu w moim przypadku pewnje zabiłoby sporo radości z gry. 

Opublikowano

Ten 1szy Chevy też często używam z przyczepą na dwa sloty cargo nawet czasami coś gdzieś transportuję. Do czystego zwiadu imo lepszy Scout 800 z extra paliwem na dachu. 

Opublikowano

To nie jest tak, że lepsza ciężarówka = easy mode. Taka Tayga bez ulepszeń , bez kół błotnych też nie jest zabójcza przecież.
Zresztą zawsze po zdobyciu auta, można je spieniężyć w garażu.

Opublikowano

Jeśli chodzi o skauty to dla mnie YAR 87 > TUZ 420 Tatarin. 

Próbowałem tego drugiego, ale większą frajdę mam z badania terenu Yarem.

Edytowane przez LukeSpidey

Opublikowano
  • Autor

Frajda frajdą, ale Tatarin wjedzie dosłownie wszędzie w tej grze. O ile Yara też lubię, tak są miejsca w których się męczy. Plus taki, że do Yara zawsze podczepisz przyczepkę.

Opublikowano
11 minut temu, messer88 napisał:

Ten 1szy Chevy też często używam z przyczepą na dwa sloty cargo nawet czasami coś gdzieś transportuję. Do czystego zwiadu imo lepszy Scout 800 z extra paliwem na dachu. 

Scout na podwyższonym zawieszeniu często u mnie ląduje na boku/dachu. Mam go na normalnym zawiasie, z uniwersalnymi oponami, skrzynia z 6 biegami i zestawem naprawczym na dachu. Szybki, zwinny, da radę w średnim terenie. 

Chevroleta traktuje do poważniejszych zadań.

Opublikowano

Taa fajnie się nim można rozpędzić i zaraz wywalić. A ten mały dźwig nadaje się też do zadań załadunkowych itp? Bo dziś chyba kupię i porobię jakieś pierwsze zadania właśnie z dźwigami. 

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

Taa fajnie się nim można rozpędzić i zaraz wywalić. A ten mały dźwig nadaje się też do zadań załadunkowych itp? Bo dziś chyba kupię i porobię jakieś pierwsze zadania właśnie z dźwigami. 

Mały, dodatkowy dźwig nie podniesie duzych rzeczy. Trzeba ten żuraw wtedy montować.

Opublikowano

Zależy o jakiej ciężarówce mówimy - bo po premierze głównym zaleceniem dla początkujących było sprzedawanie wszystkiego i ciułanie kasy na Kamaza - a on w Michigen to już nawet Very Easy Mode [emoji6] Lepiej robić progress z grą.

Nie no, nie ma co pchać się w OP wozy. Zresztą aby zdobyć lepsze auta z innych map to też trzeba dorobić się wcześniej lepszych aut. No i często dobre wozy zdobyte zbyt szybko, nie mają dostępnych ulepszeń i aby je zdobyć to trzeba szukać po mapach bądź zdobyć punkty doświadczenia.
Opublikowano

Zapytam jeszcze raz bo w tej dyskusji przeszło bez echa. Zacząłem wozić kłody drewna. Z dużymi nie było problemu. Zbudowałem zestaw z naczepą - ok. Co że średnimi kłodami?

Na przyczepę załadowałem, a na dodatek ramy już nie. O taki:

maxresdefault.jpg

Czy to na małe kłody? Gdzie dostać na średnie?

W grze nie widzę tej informacji. 

Opublikowano

Dla mnie mega fajnym scoutem był Chevrolet Apache, a jeszcze na początek gry to już w ogóle. Tyle tylko że on był bodaj w jakimś DLC, ale mega przyjemnie odkrywało się nim teren, ma wielkie błotne koła, można sporo paliwa wziąć i całkiem stabilny w przeciwieństwie do Khana i Scouta 800

434f8ec0-3222-4790-910d-327fb2ca2491_1.jpg

16 minut temu, Aleks napisał:

Zapytam jeszcze raz bo w tej dyskusji przeszło bez echa. Zacząłem wozić kłody drewna. Z dużymi nie było problemu. Zbudowałem zestaw z naczepą - ok. Co że średnimi kłodami?

Na przyczepę załadowałem, a na dodatek ramy już nie. O taki:

maxresdefault.jpg

Czy to na małe kłody? Gdzie dostać na średnie?

W grze nie widzę tej informacji. 

No zakładasz dodatek na ramę na średnie kłody, tylko nie wszystkie ciężarówki ten dodatek mają. I nie ma tutaj chyba małych kłód, są tylko średnie i duże. 

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano
30 minut temu, Wooyek napisał:

No zakładasz dodatek na ramę na średnie kłody, tylko nie wszystkie ciężarówki ten dodatek mają. I nie ma tutaj chyba małych kłód, są tylko średnie i duże. 

Wrzuciłem ten dodatek co na zdjęciu jest i nie mogę załadować. Też pytam, czy jest inny na średnie kłody.

Opublikowano

tylko co byś wtedy wspominał :D a tak tą misję mam do dzisiaj w pamięci ;) 

(to też argument za tym żeby nie śpieszyć się z uber wozami ;) wspomnienia z walki zostają na długo)