Paolo1986 719 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Anglia chyba wszędzie jest taka szarobura i nijaka. Ja na krajobraz nie zwracam szczególnej uwagi, tylko jeżdżę z punktu A do B i uganiam się za znacznikami To jednak nie Horizon, gdzie można podziwiać widoki Wyróżnia się chyba tylko Norwegia. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Jeśli dobrze pamiętam to jakaś tam różnorodność w tych regionach jest. W niektórych tereny leśne i pogoda wiosenna, w innych obszary górzyste i np. zima, a jeszcze gdzie indziej dużo małych wysp i woda. Wielkich zmian scenerii nie ma, ale coś tam te krainy się różnią Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 386 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 (edytowane) 22 godziny temu, LukeSpidey napisał: Do tego jest też mega dziwna w swoich założeniach. Np. Pokaż ukrytą zawartość Czemu Odyn wygląda tak samo jak męski Eivor w grywalnych sekwencjach? Czyżby brak kasy na inny model postaci? Spoiler Jeżeli można tak to nazwać to Eivor jest reinkarnacją Odyna, więc można to wytłumaczyć, że widzimy go jako faktycznego Odyna. Bóg pojawia się dosyć często w cutscenckach, dla mnie to wygląda trochę jak inna strona Eivora, coś jak diabeł i anioł szepcący do ucha. Nie znamy wyglądu poprzednich wcieleń Odyna, a że wydarzenia w Asgardzie przeżywa Eivor podczas wizji, to nie widzę problemu, żeby wyglądał tak samo. Edytowane 25 Lipca 2023 przez A_Bogush 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 17 godzin temu, Paolo1986 napisał: Anglia chyba wszędzie jest taka szarobura i nijaka. Ja na krajobraz nie zwracam szczególnej uwagi, tylko jeżdżę z punktu A do B i uganiam się za znacznikami To jednak nie Horizon, gdzie można podziwiać widoki Wyróżnia się chyba tylko Norwegia. Jeszcze "Vinland" znacznie się wyróżniał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 No i sama północ Anglii też ciekawy krajobraz - śnieżnie jak w Norwegii Przy okazji muszę trochę ponarzekać na niektóre aktywności Miałem wczoraj zabawę w układanie wieży z kamieni, aby się trzymała. Co prawda to nie była pierwsza taka zagadka w tej grze, ale ta akurat była wyjątkowo frustrująca. Kto to w ogóle tutaj zaimplementował i po co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi