Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Kurła walczył ktoś z 

Spoiler

Messmerem palownikiem 

? Dla mnie gość to Malenia 2.0 :obama: z 15 podejść miałem lekko zanim go zaciukałem 

Edytowane przez badzejo

• Odpowiedzi 7,7 tys.
  • Wyświetleń 582,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano

Troche mi zejdzie, zanim odblokuje dlc, ale przynajmniej po drodze troche sie rozruszalem i przypomnialem sobie jak sie gra

Opublikowano

Ten dodatek jest większy niż całe Dark Souls 3, ale najważniejsze, że lokacje według mnie nawet lepsze niż w podstawce. 

4 bossów ubiłem, nie wiem ile jest w sumie, ale na pewno kilka wiecej leciutko:). 

Opublikowano

Na jakim lvlu gracie? Ja na 150 i nie daje rady z tym Messmerem ehh 

Edit: No i tak jak to zwykle bywa na forum, wystarczy się poskarżyć i boss pada, zajebista walka :banderas:.

Edytowane przez Rotevil

Opublikowano

Nieźle, ja chciałem zacząć swoim Gandalfem na 41lvl XD

Opublikowano

160 zaczynałem, teraz 166. Skala tego DLC powala, jak oni mogli zrobić tyle kontentu w 2 lata. 

Co do levelu postaci to ma on i tak znikomy wpływ w DLC, dużo więcej dają te buffy, atak z 674 na głównej broni mi już skoczył do 900+.

Opublikowano

Kurier z kolekcjonerką się spóźnił i dostałem na maila klucz na dodatek źeby móc grać od samej premiery. Jacy to są nadludzie :obama:

Opublikowano
16 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

160 zaczynałem, teraz 166. Skala tego DLC powala, jak oni mogli zrobić tyle kontentu w 2 lata. 

Co do levelu postaci to ma on i tak znikomy wpływ w DLC, dużo więcej dają te buffy, atak z 674 na głównej broni mi już skoczył do 900+.

To o to chodzi z tym buffem, dzięks :drinks:

Dobrze że zrobiłem sobie wcześniej foto statystyk to sobie porównam z obecnymi 

Opublikowano
10 minut temu, badzejo napisał(a):

To o to chodzi z tym buffem, dzięks :drinks:

Dobrze że zrobiłem sobie wcześniej foto statystyk to sobie porównam z obecnymi 

Starczy wejść w menu levelowania i tam masz staty przed buffem, to samo po teleporcie na mapę podstawki.

Pięknie to rozwiązali, bo eksploracja ma teraz większy wpływ na siłę postaci, a nie żmudny grind. 

Opublikowano

Czystym przypadkiem Mohg był jednym z dwóch opcjonalnych bossów których sobie darowałem bo mną zamiatali. I traf chce że teraz jest obowiązkowy. Super.

Ale go dzisiaj w końcu pokonałem. Po 2 godzinach walki.

Opublikowano

Opad szczeny czasami jest niezly w tym DLC jak idziemy gdzies myśląc że to będzie jakaś mała poboczna lokacja a odkrywamy całą nową część mapy.

No i bossowie poziom wyżej niż w podstawce. Już conajmniej przez 3 byłem jechany i męczyłem się ze zbiciem im hp po czym okazywało się, że mają drugą fazę :balon:

Jak na razie 11/10

Opublikowano

Ogolnie to jestem zly na jabane klamliwe From Software i klamce Miyazakiego!!! Mialo byc Limgrave mowie zajebiscie prawie przed FFXIV Dawntrail ogarne sobie DLC do Eldenka na 50/60h a tu chuj dopiero druga lokacje przeszukuje lizac sciany i co i gowno zas z 120h zycia strace >< :fsg:

Opublikowano

Boże last boss jest tak przegięty, że szok, ciekaw jestem ile ludzi da radę go pokonać :balon:

Edytowane przez Rotevil

Opublikowano
1 godzinę temu, Rotevil napisał(a):

Boże last boss jest tak przegięty, że szok, ciekaw jestem ile ludzi da radę go pokonać :balon:

Ani mnie nie dobijaj bo już mesmer mnie rozpierdala. Chyba z 300k hp kurw ma a bije mocno koło 2k hp:notlikethis:

Opublikowano
2 godziny temu, kudlaty88 napisał(a):

Ani mnie nie dobijaj bo już mesmer mnie rozpierdala. Chyba z 300k hp kurw ma a bije mocno koło 2k hp:notlikethis:

Messmer to płotka przy nim, cały dzień go robię i chyba odpuszczę, póki nie dozbieram tych ulepszających odłamków.

Opublikowano

Gracie z summonami? Ja od początku gram bez i Mesmer mi zajął jakieś 2h :ragus:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Nie no szanujmy się, summony i co jeszcze ? Może przechodzić Eldenka z włączonym telewizorem ? :gayos: 
mi zeszło na niego tak jak napisałem wyżej z 15-17 prób co jest chyba rekordem u mnie, ale walka i tak przednia 

Opublikowano

Rhadan ubity za pierwszym podejsciem,  zaraz mohg i wbijam do dlc:sapek:

Opublikowano

Ale pięknie dojebali to dlc rozmiarowo, inni to by z tego zrobili nowy tytuł za 3 bomby. U mnie z 15+h i dopiero zaliczyłem głównych 

Spoiler

lwa, danceer of moonlight valley oraz orphana z BB :) 

Pierwszy region i południe obejrzane z każdej strony.