Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5 minut temu, mario10 napisał(a):Powiem Wam, że ostatnio mam jakieś zmęczenie materiału dotyczące ER. Walczę z jakimś ognistym olbrzymem i już powoli mam przesyt ogromnymi przeciwnikami, za którymi trzeba biegać po całej planszy żeby ich dogonić i coś sensownie powalczyć, nagle wypuszcza kulę ognia, która mnie zabija i zabawa od nowa.Mam ponad 100h i z każdą godziną moje zauroczenie maleje schemat jest cały czas taki sam. Odkrywam kawałek mapy czyszczę z wrogów znajduję kopalnie/katakumby/podziemia czyszczę je na końcu mini boss i od nowa. Co jakiś czas poczyszczę zamek i walczę z bossem.Muszę popatrzeć ile do końca bo jak tak dalej pójdzie to nie skończę, a szkoda by było ponad 100h Fabularnie już niewiele. A wspomniane podziemia to niestety najsłabszy element ER. Poza kilkoma wyjątkami to niemal kopiuj-wklej.