Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Ty naprawdę jesteś debilem i nie umiesz czytać ze zrozumieniem. xD

Taki typowy klap. Idealnie wpasowujesz się w tę grupę. :) 

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No tak, pojazdy i wyzwiska najlepszym przyjacielem, skąd my to znamy.

Ah, ci wannabe specjaliści...

Edytowane przez aph

Opublikowano

Ori? Po 9 godzinach (nie mam pojecia jak @Rayos zrobił 100% w 10h, szacun).  stwierdzam że to swietny sequel po bardzo dobrej jedynce.

Niestety to co sie kładzie cieniem na tej perełce to niestety problemy techniczne (bugi, spadający framerate), które znacząco wplywają na odbiór gry. 

Problemy techniczne gier XGS studio to ostatnio zreszta norma bo wczesniej były Gearsy ktore tez mialy swoje problemy. Szkoda, mam nadzieje że w przyszłosci bardziej się do tego przyłożą

Opublikowano
1 minutę temu, aph napisał:

No tak, pojazdy i wyzwiska najlepszym przyjacielem, skąd my to znamy.

Ah, ci wannabe specjaliści...

To nie wyzwiska i pojazdy, to stwierdzenie faktu bo jak inaczej nazwać osobę, która tworzy własną wersję rzeczywistości i twierdzi, że jest ona właściwa? :) 

To tak jakby mieć pretensje do nazywania debilami antyszczepionkowców. No nie ma to żadnego sensu. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Serio w indyku 2d problemy techniczne? :) xbox to doprawdy tragiczny żart  :)

Opublikowano
2 minuty temu, suteq napisał:

bo jak inaczej nazwać osobę, która tworzy własną wersję rzeczywistości i twierdzi, że jest ona właściwa? :) 

Mitoman;):):D

Szkoda, że samozaoranie też od niego podlapales^^

Opublikowano

Szkoda, że ty nic nie podłapałeś z lekcji języka polskiego i teraz wypluwasz te gównoposty. :( 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jest mi bardzo przykro z tego powodu. Kur.wa, przepraszam.

No tak, nikt takiej prawdy nie powie jak insopodobne twory. A ile rzeczy się człowiek dowie.

Opublikowano

Widzę, że komuś zalazłem za skórę xD Trochę przykry jesteś z tymi swoimi wysrywami.

Opublikowano
1 minutę temu, Ins napisał:

Widzę, że komuś zalazłem za skórę xD Trochę przykry jesteś z tymi swoimi wysrywami.

Po prostu się dziwię jak to się stało że suteq tak pindoli.

Przykre. Kiedyś był nawet ogarnięty. No ale czym skorupka nasiaknie..

Edytowane przez aph

Opublikowano
9 minut temu, Ins napisał:

Tak jak pisałem Ins: typ tworzy własną wersję rzeczywistości i twierdzi, że jest prawdziwa. W sumie jak każdy klap. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano
22 minuty temu, Pupcio napisał:

Serio w indyku 2d problemy techniczne? :) 

Nie do końca, Ori używa wielu planów " tła", tworząc soft 3d( wrażenie trójwymiarowego obrazu), ponadto postaci i część obiektów są 3d. To dużo więcej niż zwykłe 2d.

Edytowane przez aph

Opublikowano
40 minut temu, Ins napisał:

Ktoś tu kiedyś wspominał, że przysługuję się Microsoftowi. Tymczasem tobie i innym botkom pękają kości ogonowe, ale odwracacie kota ogonem, że rzekomo działam na korzyść Xboxa swoją retoryką (XD), ale jednocześnie ninja-minusujecie mnie gdy tylko z tyłu was zaboli. Skoro dzięki mnie sprzedaje się więcej Xboxów (tak, wiem - sprzedaż i Xbox w jednym zdaniu to oksymoron), to czemu mnie hejtujecie? Czyżby zależało wam aby xboxów sprzedawało się mniej? Czyli to wy jesteście klapy, a ja bot. Ciekawa koncepcja ;)

Opublikowano

Nie dyskutuj z insem, pokona Cię doświadczeniem;)

Opublikowano

Zaelocie nie kombinuj za bardzo bo się spocisz. Widzę twój post i minusuję, ot tak. Po tylu latach wiadomo jaki bełkot jest w nim zawarty bez czytania. Ot tyle. No ale skoro piszesz o bólu dupska to:

Cytat

Osoby ktòre nie potrafią podjąć ze mną merytorycznej dyskusji, proponuję by zamiast kontrargumentòw dały mi minusa lub wkleiły zdjęcie Krystyny Pawłowicz :)

Nie ma na świecie tak dużej maści na ból odwłoka, która potrafiłaby poradzić coś na to powyżej xD

PS. A ty ofermo co? Nadal spinasz poślady bo zjechałem twoje ukochane telewizory Sony? Kwik.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

Czyli to wy jesteście klapy, a ja bot. Ciekawa koncepcja ;)

Na to wychodzi. Spokojnie, lepsze cuda mają w zanadrzu. 

36 minut temu, Ins napisał:

PS. A ty ofermo co? Nadal spinasz poślady bo zjechałem twoje ukochane telewizory Sony? Kwik.

Mam samsunga przecież.

Opublikowano

Było kilku :) Ofermo chyba tylko ostro plusikował kukyku i tego drugiego barana, którego nawet ksywki już nie pamiętam.

Opublikowano

Ja tam Insa lubię nawet trochę, zadziorny chłopak, szuka swego miejsca, ale w jego żyłach płynie niebieska krew. Jest jak Kyle Reno ze Star Warsów. Myślę, że jemu najbliżej do zmiany obozu, choć pewnie tutaj zaprzeczy i wyśmieje, ale to tylko gra pozorów. Takie bezguścia jak Vesir czy Bzduras nigdy nie będą w stanie swoimi ograniczonymi umysłami ogarnąć splendoru i potęgi jasnej strony mocy PlayStation, ale Ins? On jest w stanie, ale może nie jest na to gotowy jeszcze.

W dniu 22.11.2019 o 22:54, Ins napisał:

Pograłem tylko trochę (aktualnie chapter 3) 

...

Kocham ten tytuł. Teoretycznie założenia gry i mechanika mnie odrzucają, ale gra mi się wspaniale. Po prostu. 

Czasami się zapomina i pisze posta jak wyżej o Death Stranding. No właśnie Ins, czy na Xboxie jest jakiś ex, którego pokochałeś bardziej i uważasz go za lepszy? ;)

Opublikowano
28 minut temu, Mendrek napisał:

Takie bezguścia jak Vesir czy Bzduras nigdy nie będą w stanie swoimi ograniczonymi umysłami ogarnąć splendoru i potęgi jasnej strony mocy PlayStation

Co ty tak szczekasz, bakłażanie? Ile masz konsol obecnej generacji? Jedną? To szczymryj. 

Opublikowano

A ja uważam, że odpowiadanie i reagowanie na te mendrkowe obłąkańcze wyn(atu)urzenia powinno skutkować natychmiastową, obowiązkową, dwutygodniową kwarantanną, tak jak w przypadku koronawirusa...

Opublikowano

Podobno PS5 i jego najnowocześniejszy kontroler, czyli Dual Shock 5 umożliwi odczytywanie Braille'a więc wszyscy ślepcy nie widzący potęgi i wspaniałości SONY będą mogli w końcu na te ślepe oczy dostrzec jedynego prawdziwego króla gier. 

PS5-DualShock-5-Patent-1.jpg?q=50&fit=cr

źródło: https://gamerant.com/ps5-controller-braille-patent/

Edytowane przez u55r

Opublikowano

Braile, mierzenie pulsu i potliwości, a bateria dalej na 5h. :pawel: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.