Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

z racji tego że jutro odbędzie się prezentacja PS5 i sytuacja się wyklaruje, to pamiętajcie są tylko 2 scenariusze:

jeżeli korporacja z  którą się utożsamiasz (xD) zrobi mocniejszą konsolą od konkurencji to twoim obowiązkiem jest: wyśmiewać konsole konkurencje, nazywać jej twórców  nieudacznikami, walczyć na ilość pikseli i rozdzielczość, wklejać porównania graficzne multiplatform itd. 

jeżeli natomiast korporacja której kibicujesz jak klubowi piłkarskiemu (xD) zaprojektuje konsole słabszą od konkurencji, to wtedy należy mówić że moc nie ma znaczenia, terafanaki nie zastąpią dobrych gier, liczą się tylko mocne tytuły ekskluzywne i wygodny pad itd. 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Zapomniałeś o 3 scenariuszu.

Yebać sot :cool::lapka:

Opublikowano

Ja bardziej licze na to, że pokażą jakieś gry, jakiekolwiek i żeby te gry spowodowały, że pctowcy rozwalą  sobie te głupie ryje o te rtxy.

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

Zapomniałeś o 3 scenariuszu.

Yebać sot :cool::lapka:

o ty kur.wa gnoju :[ 

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Przyznaj się, że to Ty rozwaliłes swoją konsolę w proteście.

Taa, bo nie mam co z pieniędzmi robić.

Opublikowano

Z czasem też chyba nie ma co robić.

Opublikowano

A TEMATU PRZENIEŚĆ NIE MA KOMU

Opublikowano

Większego burdelu z działami nie ma chyba na żadnym innym forum. Podział na platformy, dział na multiplatformy, a w nich jeszcze podział na serie gier i do tego jeszcze działy z gatunkami xD Jeszcze zje.bana wyszukiwarka :lapka:

Opublikowano

Ori można przenieść do działu Windowsa 10 bo to chyba jedyna platforma na której  ta gra jest grywalna

Opublikowano

Yakuzy mogą zostać w dziale PlayStation, bo największych dzieł sztuki nie rusza się z miejsc, z którymi są kojarzone. Np. Mona Lisy z Luwru ;)

Opublikowano
15 minut temu, Mendrek napisał:

Yakuzy mogą zostać w dziale PlayStation, bo największych dzieł sztuki nie rusza się z miejsc, z którymi są kojarzone. Np. Mona Lisy z Luwru ;)

W takim razie Ty już zostań w tym temacie na zawsze.

Opublikowano

Ciebie jakoś wypuszczają z klatki w psychiatryku i świat dalej się kręci.

Opublikowano

Xbox może pomarzyć O takich potężnych flopersach. Już po was zielone łapserdaki!

Opublikowano

Już dziś:

-skrzypiący pad na 6 godzin

-10 teraflopów

-brak ray tracingu

-wsteczna w ograniczonym zakresie

-immersja

-new experience 

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano

Licze na wsteczna kompatybilnosc z vita, bo juz mnie uj strzela ze nie moge ograc personki 4 bez wydawania 400zl na konsole :( 

Opublikowano

Ale jakby dali wsteczną z PS1-PS3 gdzie sprzętowo podbijana jest rozdzielczość jak w emulatorach na PC to byłoby pięknie. Nagle z bardzo brzydkiej, pikselowej gry robiłaby się wyraźna produkcja. 

No ale to sony to nie ma szans. :) 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie trać nadziei sutek, może jest jakiś działający emu open source to Sony sobie weźmie.

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Wsteczną z PSclassic tez chcecie?

Ja bym chciał bardzo mocno żeby mi wrzucili wsteczną z dodatkowym wygładzaniem i 60klatkami w kazdej starej gierce z PS One :fsg:

Opublikowano

Wszystko będzie! Xbox rip byłeś śmieciem od zawsze, na zawsze :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.