Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

A kiedy konsolowcy ogółem stali się specjalistami od podzespołów? SSD, teraflopy, podkręcanie procesorów... Hrrr, tfu! Jak dobrze jest być pecetowcem i grać w gierki.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 420 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nawet "exy" nie będą wykorzystywały tego SSD, bo przecież te gry będą portowane później na PC :yao: Klapy z pełnymi

Opublikowano
2 minuty temu, krzychu392 napisał:

A kiedy konsolowcy ogółem stali się specjalistami od podzespołów? SSD, teraflopy, podkręcanie procesorów... Hrrr, tfu! Jak dobrze jest być pecetowcem i grać w gierki.

O fajnie, że się frajer gracz pctowy wreszcie trafił, bo kolega pyta jakie aimboty są teraz a topie w PUBG, bo chce zacząć grać po sieci i nie chce byś free-fragiem dla całej reszty cheaterów :)

2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Nawet "exy" nie będą wykorzystywały tego SSD, bo przecież te gry będą portowane później na PC :yao: Klapy z pełnymi

No może pod koniec generacji, gdy już talerzowcy wymrą śmiercią naturalną, to coś tam skapnie z pańskiego stołu, ale nie spodziewałbym się zbyt wiele. Jak zresztą z wszystkim związanym z graniem na PC ;)

Opublikowano
Teraz, Mendrek napisał:

O fajnie, że się frajer gracz pctowy wreszcie trafił, bo kolega pyta jakie aimboty są teraz a topie w PUBG, bo chce zacząć grać po sieci i nie chce byś free-fragiem dla całej reszty cheaterów :)

O fajnie, że jakiś frajer gracz konsolowy opłaca abonament, żeby móc grac przez sieć :)

Opublikowano
2 minuty temu, Starh napisał:

coś jest nie tak z tym cytatem?

wiadomo że nie można wymagać od  takiego kilkunastoosobowego zespołu Ninja Theory że zrobi grę na skale RDR2 czy GTAV. Mniejsze produkcje jak Hellblade 2 czy Project Mara, będą dobrze uzupełniać się z dużymi produkcjami jak Halo Infinite czy Everwild. Dobrze że idą w różnorodność.

Opublikowano

Co to za kur.wa cytuje kogoś, a przekłamuje, co typ powiedział.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Co to za kur.wa cytuje kogoś, a przekłamuje, co typ powiedział xD

pewnie zweryfikowany developer sony, na ERA już bana wyłapał  :dynia:   koleś walnął tym cytatem Matta odnośnie tweeta Fargo że robią dużego RGPa że to nie prawda, co z tego że Obsidian, Undead Labs, PG czy Inxile mają w ofertach pracy pełno stanowisk dla osób pod produkcję gier AAA, zresztą same studia z Mattem to potwierdziły  ;) 

Opublikowano

Pf, oczywistym jest, że 1st party od MS-u to wyrobnicy i zajeżdżacze marek. Wszyscy normalni stamtąd uciekli, z Bungie na czele. Microsoft jest tym, czym EA było gdy kupowało marki Bullfroga czy Westwood. Kto wspiera Microsoft, ten krzywdzi graczy. No ale to już zostawiam sumieniom kupującym xszrota i xpowolniaka;)

Opublikowano

Śmiesznie to brzmi gdy się czyta o masowym crunchu w ND gdzie najwazniejszy pracownicy już dawno przez to odeszli. :) 

Opublikowano
2 godziny temu, Mendrek napisał:

To ty masz kolegów?!

Opublikowano

Kiedyś miał jednego, ale:

Cytat

Now he's saying he hopes we never meet in a tournament because he hates people who lie, especially about him and he might not be able to control himself

Opublikowano
Godzinę temu, MaZZeo napisał:

Mendrek to odpowiednik zdrowegowariata z wątku o koronawirusie

Ty jesteś dla zdrowegowariata potwierdzeniem, że szczepionki wywołują autyzm.

1 minutę temu, krzychu392 napisał:

Kiedyś miał jednego, ale:

No hej alterku, fajnie że odkopujesz tak starą i już dawno wyjaśnioną rzecz ;)

Opublikowano

he might not be able to control himself  - Only on PlayStation Network

Jednak wolę te darmowe multi na PC z cheaterami, przynajmniej nikt mi śmiercią nie grozi. :)

Opublikowano

Wiesz, że mam PC i nawet jakieś gry na nim? :) Spokojnie, nie poje*ało mnie jeszcze, bym wracał do tego ścieku ;)

Opublikowano

Włączyłem wczoraj Ace Combat 7 i tylko parsknąłem śmiechem. Namco nie potrafi już w grafikę, TK7 wygląda jak (pipi) i AC7 wygląda jak (pipi). Widok z kokpitu, to ciągle PS2, zero klimatu, zero immersji. 

Ech gdzie ten  ten MFS? Polatałbym sobie jak człowiek :usmiech:

Opublikowano

AC na x360 robił mocno, AC7? no po 3min wyjebałem z dysku.

Opublikowano

Nigdy nie byłem fanem tych gier, ale pomyślałem sobie, że skoro jest w  u s ł u d z e, dlaczego miałbym jej nie sprawdzić? Liczyłem na akcję i zabójczą grafę. A nie dostałem ani jednego ani drugiego. 

Opublikowano
33 minuty temu, chris85 napisał:

Liczyłem na akcję i zabójczą grafę.

Motto fanów Xśmiecia, pluję na was.

Opublikowano

Zawsze jak czytam o preferencjach xbotów, to mi się taki niesmak robi w ustach i głowa odchyla się w bok. Człowiek z jednej strony tolerancyjny i rozumie gusta i guściki, ale mimo wszystko jakiś taki naturalny odruch bezwarunkowy się udziela. Zniesmacza już sama świadomość, że są takie bezguścia z potrzebami płytkimi jak historie w babskich szmatławcach. Już bardziej szanuję tego Janusza co sobie w piątek przy piwku truck simulator albo fifę 20 strzela na godzinkę, niż całą tę pato-xbocję. Idę pograć w Yakuzę, żeby odkazić swe myśli...

Opublikowano

W ace combat najlepszy jest pies w jpg wklejony w cutscenke xd

Japońscy devoleperzy :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.