Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

A kiedy konsolowcy ogółem stali się specjalistami od podzespołów? SSD, teraflopy, podkręcanie procesorów... Hrrr, tfu! Jak dobrze jest być pecetowcem i grać w gierki.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 360,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nawet "exy" nie będą wykorzystywały tego SSD, bo przecież te gry będą portowane później na PC :yao: Klapy z pełnymi

Opublikowano
2 minuty temu, krzychu392 napisał:

A kiedy konsolowcy ogółem stali się specjalistami od podzespołów? SSD, teraflopy, podkręcanie procesorów... Hrrr, tfu! Jak dobrze jest być pecetowcem i grać w gierki.

O fajnie, że się frajer gracz pctowy wreszcie trafił, bo kolega pyta jakie aimboty są teraz a topie w PUBG, bo chce zacząć grać po sieci i nie chce byś free-fragiem dla całej reszty cheaterów :)

2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Nawet "exy" nie będą wykorzystywały tego SSD, bo przecież te gry będą portowane później na PC :yao: Klapy z pełnymi

No może pod koniec generacji, gdy już talerzowcy wymrą śmiercią naturalną, to coś tam skapnie z pańskiego stołu, ale nie spodziewałbym się zbyt wiele. Jak zresztą z wszystkim związanym z graniem na PC ;)

Opublikowano
Teraz, Mendrek napisał:

O fajnie, że się frajer gracz pctowy wreszcie trafił, bo kolega pyta jakie aimboty są teraz a topie w PUBG, bo chce zacząć grać po sieci i nie chce byś free-fragiem dla całej reszty cheaterów :)

O fajnie, że jakiś frajer gracz konsolowy opłaca abonament, żeby móc grac przez sieć :)

Opublikowano
2 minuty temu, Starh napisał:

coś jest nie tak z tym cytatem?

wiadomo że nie można wymagać od  takiego kilkunastoosobowego zespołu Ninja Theory że zrobi grę na skale RDR2 czy GTAV. Mniejsze produkcje jak Hellblade 2 czy Project Mara, będą dobrze uzupełniać się z dużymi produkcjami jak Halo Infinite czy Everwild. Dobrze że idą w różnorodność.

Opublikowano

Co to za kur.wa cytuje kogoś, a przekłamuje, co typ powiedział.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Co to za kur.wa cytuje kogoś, a przekłamuje, co typ powiedział xD

pewnie zweryfikowany developer sony, na ERA już bana wyłapał  :dynia:   koleś walnął tym cytatem Matta odnośnie tweeta Fargo że robią dużego RGPa że to nie prawda, co z tego że Obsidian, Undead Labs, PG czy Inxile mają w ofertach pracy pełno stanowisk dla osób pod produkcję gier AAA, zresztą same studia z Mattem to potwierdziły  ;) 

Opublikowano

Pf, oczywistym jest, że 1st party od MS-u to wyrobnicy i zajeżdżacze marek. Wszyscy normalni stamtąd uciekli, z Bungie na czele. Microsoft jest tym, czym EA było gdy kupowało marki Bullfroga czy Westwood. Kto wspiera Microsoft, ten krzywdzi graczy. No ale to już zostawiam sumieniom kupującym xszrota i xpowolniaka;)

Opublikowano

Śmiesznie to brzmi gdy się czyta o masowym crunchu w ND gdzie najwazniejszy pracownicy już dawno przez to odeszli. :) 

Opublikowano
2 godziny temu, Mendrek napisał:

To ty masz kolegów?!

Opublikowano

Kiedyś miał jednego, ale:

Cytat

Now he's saying he hopes we never meet in a tournament because he hates people who lie, especially about him and he might not be able to control himself

Opublikowano
Godzinę temu, MaZZeo napisał:

Mendrek to odpowiednik zdrowegowariata z wątku o koronawirusie

Ty jesteś dla zdrowegowariata potwierdzeniem, że szczepionki wywołują autyzm.

1 minutę temu, krzychu392 napisał:

Kiedyś miał jednego, ale:

No hej alterku, fajnie że odkopujesz tak starą i już dawno wyjaśnioną rzecz ;)

Opublikowano

he might not be able to control himself  - Only on PlayStation Network

Jednak wolę te darmowe multi na PC z cheaterami, przynajmniej nikt mi śmiercią nie grozi. :)

Opublikowano

Wiesz, że mam PC i nawet jakieś gry na nim? :) Spokojnie, nie poje*ało mnie jeszcze, bym wracał do tego ścieku ;)

Opublikowano

Włączyłem wczoraj Ace Combat 7 i tylko parsknąłem śmiechem. Namco nie potrafi już w grafikę, TK7 wygląda jak (pipi) i AC7 wygląda jak (pipi). Widok z kokpitu, to ciągle PS2, zero klimatu, zero immersji. 

Ech gdzie ten  ten MFS? Polatałbym sobie jak człowiek :usmiech:

Opublikowano

AC na x360 robił mocno, AC7? no po 3min wyjebałem z dysku.

Opublikowano

Nigdy nie byłem fanem tych gier, ale pomyślałem sobie, że skoro jest w  u s ł u d z e, dlaczego miałbym jej nie sprawdzić? Liczyłem na akcję i zabójczą grafę. A nie dostałem ani jednego ani drugiego. 

Opublikowano
33 minuty temu, chris85 napisał:

Liczyłem na akcję i zabójczą grafę.

Motto fanów Xśmiecia, pluję na was.

Opublikowano

Zawsze jak czytam o preferencjach xbotów, to mi się taki niesmak robi w ustach i głowa odchyla się w bok. Człowiek z jednej strony tolerancyjny i rozumie gusta i guściki, ale mimo wszystko jakiś taki naturalny odruch bezwarunkowy się udziela. Zniesmacza już sama świadomość, że są takie bezguścia z potrzebami płytkimi jak historie w babskich szmatławcach. Już bardziej szanuję tego Janusza co sobie w piątek przy piwku truck simulator albo fifę 20 strzela na godzinkę, niż całą tę pato-xbocję. Idę pograć w Yakuzę, żeby odkazić swe myśli...

Opublikowano

W ace combat najlepszy jest pies w jpg wklejony w cutscenke xd

Japońscy devoleperzy :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.