Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
33 minuty temu, suteq napisał:

Ja mam np. zwykły dysk SSD bo M2 są obecnie za drogie. No ale mogę wpiąć taki na M2 tylko, że on kosztuje ok. tysiaka za 1TB i ma średni odczyt 3,5MB/s i zapis 3.2MB/s. Co nie zmienia faktu, że w multiplatformach powinny być różnice na korzyść konwersji na nowe konsole i PC bo SSD nawet zwykły jest dużym skokiem w szybkości w stosunku do HDD. 

3 godziny temu, suteq napisał:

Typ nie rozróżnia Mbps od MB/s, czego Ty sie spodziewasz? :) 

To zaraźliwe :(

Odnośnie dysków M.2 to polecam ADATA SX8200 Pro :lapka: Imo najlepszy stosunek jakości (i osiągów) do ceny.

Opublikowano

Masz wyjaśnienie wyżej Kyo. Nie szkaluj, robie 10 rzeczy na raz. :/ 

Opublikowano

A gdzie tam bym Cie szkalował :drinks:

Opublikowano

Xbox? Po co to żyje? A tak, jakaś konsola musi być tym bezwartościowym pudełkiem guwna, które dostaję same crapy do ogrania w dniu premiery za 4zl na pc. 

Nawet mi was nie żal :kaz:

Opublikowano

Xbox? Świetna maszyna. można oglądać tv i zamawiać pizze jednocześnie

Opublikowano

Czy dobrze widze ze Yeti jara się głosowaniami na fejsie? Co następne liczba widzów na twitchu?

Opublikowano

Ten fallout 4 i destiny xD

Opublikowano

Czy ja dobrze widze, że w tym zestawieniu nie ma żadnej gry na x-śmieciarke? Kiedy ta kupa kału otrzymała jakieś GOTY? Chyba to były jeszcze czasy Halo2. :yao:

Opublikowano
3 godziny temu, Figuś napisał:

Ten twój ból du py o Uncharted jest nawet uroczy na swój sposób

Co ja poradzę, że ta seria od kilku części ma zastój jak w Gearsach a do tego sama w sobie jest dla mnie najgorszym przykładem każualizacji branży i całej szkody jaką ten proces na niej wykonał i piszę to ze 100% powagą. Popularność takich gier jest dla mnie równoznaczna z popularnością filmów Patryka Vegi i Lil Pumpa i identyczne mam zdanie o ich fanach.

Całe szczęście zaraz TLOU2, totalne przeciwieństwo Uncharted, więc jaranko mocno.

Opublikowano

Nawet współczuję botom. Do końca generacji w schronie, a później loading i cross geny. 

Opublikowano

Posiusiałem się ze śmiechu. On nam współczuje. Będziecie razem z sony w średniowieczu kiedy Spensor nam pokaze przyszłość konsol :xboss:xcloud, crosssave, crossbuy, crossplay, GP, exy 15 studiów, mmm. Power your dreams.

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Co ja poradzę, że ta seria od kilku pierwszej części ma zastój jak w Gearsach a do tego sama w sobie jest dla mnie najgorszym przykładem każualizacji branży i całej szkody jaką ten proces na niej wykonał i piszę to ze 100% powagą. Popularność takich gier jest dla mnie równoznaczna z popularnością filmów Patryka Vegi i Lil Pumpa i identyczne mam zdanie o ich fanach.

Całe szczęście zaraz TLOU2, totalne przeciwieństwo Uncharted, więc jaranko mocno.

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

:xboss:xcloud, crosssave, crossbuy, crossplay, GP, exy 15 studiów, mmm. Power your dreams.

No w przypadku Ori ponoć dobra opcja, uciec na PC żeby nie grać w broken wersję. Wymowne.

3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak, kropka nad i tej generacji.

Opublikowano
9 minut temu, aph napisał:
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak, kropka nad i tej generacji.

:yao:

Opublikowano

No i wszystko, przecież TLOU 2 powinno być od początku wypuszczone razem z PS5 

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał:

No i wszystko, przecież TLOU 2 powinno być od początku wypuszczone razem z PS5 

Gra adekwatna do mocy konsoli.

Opublikowano

Jak mają problemy logistyczne to mogli do Gamepassa wrzucić.

Opublikowano

:( miejmy nadzieję że szybko ogarna.

Opublikowano
9 minut temu, 20inchDT napisał:

Jak mają problemy logistyczne to mogli do Gamepassa wrzucić.

I w grę generacji zagrałoby 6 osób w Polsce? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.