Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Bedzie jakis temat do spamu jak przy e3 czy tu mozna trzode robic jak zwykle? W ogole to ile to ma trwac, bedzie z godzina czy to z 15 minut 3 trailerkow i kuniec?

Edytowane przez teddy

Opublikowano
12 minut temu, teddy napisał:

Bedzie jakis temat do spamu jak przy e3 czy tu mozna trzode robic jak zwykle? W ogole to ile to ma trwac, bedzie z godzina czy to z 15 minut 3 trailerkow i kuniec?

45 minut według wielu źródeł

Opublikowano

ja licze tylko na jakiś fragment z CP 2077, nic więcej

Opublikowano

Niestety, nie bedzie nic z cp do lipca (z tego co pamietam)

Opublikowano

A, to w sumie (pipi)ać ten event :kaz:

Opublikowano

widzę, że się hajpujecie na ten event jak klapy na pokaz PS5 gdzie dostali Cernego i technobełkot na slajdach :reggie: 

Opublikowano

od razu mówie,  że ja jak coś o 17 wypływam na taktyczny rejs w piratach, więc nie będe oglądał tej żenady na żywo :kaz:

Opublikowano

Jeśli to ma być pokaz multiplatform i zakładając, że każda z nich wyjdzie jeszcze na starego bona to przeciez nie zobaczymy nic wyraźnie lepszego niż tytuły obecnej generacji. Ot może kilka nowych gierek, których wcześniej nie pokazywali.

Opublikowano

Fajerwerków nie ma się co spodziewać, ale suwaczki trochę przesuną w prawo. Mam nadzieję na 60fps i może namiastkę rt w niektorych tytułach.

Opublikowano

wypieke popcorn, założę luźne majty oraz nasmaruje bebech czymś na znieczulenie, bo śmiechów coś czuje nie będzie końca 

Opublikowano

przeczuwam srogą bekę :fsg: 

Opublikowano
3 minuty temu, Czezare napisał:

Niebieskie prusaki już w schronach?

czemu, bo zobacza gry, ktore pojawia sie rowniez na ps5?

Opublikowano

Jest MADDEN :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.