Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

obecna i przyszła generacja u sony w skrócie  ;) 

comment_RREmqmMw7mbCFy4bq7eiXkFzFjIOP70L

Opublikowano
5 minut temu, Shago napisał:

A Sony co? Siedzi zabunkrowane, bo kompletnie nie ma co pokazać w kwestii Ps5  i zakrywa się Tlou2, które póki co niczym nie zaskakuje, a tylko wzbudza kontrowersje..

To jest właśnie to, twarde narkotyki i życie w zielonym matrixie. PS4 w tym roku Dreams, Nioh2, FFVII, GoT, TLoU2. Xbox jedno Ori, kolejny crap od Ninja Theory i girsy tactics, ale nie dla bociarni tylko blacharzy xDDD. Cóż to będzie za rozdeptanie zielonych, gdy Sony zaprezentuje next genowe gry pisane tylko pod PS5 :fsg:,

Opublikowano

tyle tytułów, a tylko tlou 2 warte jakiejkolwiek uwagi :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano
41 minut temu, YETI napisał:

Xbox jedno Ori, kolejny crap od Ninja Theory i girsy tactics

Gears Tactics wyszło tylko na PC :reggie:

Opublikowano
54 minuty temu, YETI napisał:

PS4 w tym roku Dreams, Nioh2, FFVII, GoT, TLoU2.

Jak Ty tylko w Nioha grałeś. 

Opublikowano

No raczej cięzko ograć GoT czy LouP2...

Opublikowano

Avengers: Civil War

z2AZkCZ.png

Opublikowano

dreams  zdechło miesiąc przed premierą

ff7 będzie do ogrania w najlepszej wersji na XSX za 4zł

nioh  xDDD

lesby 2  ps3 już zostawmy w spokoju

i jakieś rozmazane samuraje od twórców crapów

no nie wiem co tak słabo  :yao:  

Opublikowano

No bocik co sam gier nie ma jak się pięknie do.pierdala do exów playstation XD

Opublikowano

no już spokojnie apro ;)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Czyli xbox tvtvtv w pierwszej wersji jest jednak tak ważny i istotny dla gaming industry, że wszyscy będą downgradowali swoje multiplatformowe gry żeby na nim też działały.

Można powiedzieć, że klaptusie potwierdziły popularność i wagę tego znakomitego systemu multimedialnego do wideogier.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Mnie trochę bawi to przejmowanie się tym, że gry na Xboxa Series X będą też robione na grubaska One.  Ja wiem, że to jest znacznie słabsza konsola, ale to nie znaczy, że gra na tym sprzęcie będzie wyglądać tak samo w sensie zawartości, bo oprawa to wiadomo. Porty zapewne będą pocięte albo chodziły jak (pipi), co pokazało takie Control. Jak robią gry na PC to też robią te gry pod kilka konfiguracji, a jeszcze na dodatek na konsole, które po pewnym czasie same "zaniżają" poziom tych produkcji po kilku latach od premiery sprzętu, gdzie nie mają już się co równać z najmocniejszymi PC'tami. 

Opublikowano

Co ty chrzanisz? Wczorajsza konfa właśnie pokazała jak bardzo oprawa stoi w miejscu ze względu koniecznośc oglądania się na stary sprzęt.

Opublikowano
13 minut temu, Jakim napisał:

Co ty chrzanisz? Wczorajsza konfa właśnie pokazała jak bardzo oprawa stoi w miejscu ze względu koniecznośc oglądania się na stary sprzęt.

takie Scorn czy Medium wychodzą tylko na nową generacje (Xbox Series X)

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Akurat medium wyglądało całkiem dobrze. O scorn cieżko coś powiedzieć.

Opublikowano
50 minut temu, Jakim napisał:

Co ty chrzanisz? Wczorajsza konfa właśnie pokazała jak bardzo oprawa stoi w miejscu ze względu koniecznośc oglądania się na PS5.

Poprawiłem.

Opublikowano
Godzinę temu, Jakim napisał:

A gdzie ogładałeś? Na oledzie w 4k i z hdr bez żadnej kompresji danych? Bo jak sobie przypominam, to pokaz był na Youtubie. Jak Ty na Youtubie chciałeś zobaczyć next-genową oprawę, to gratuluje xD

Edytowane przez Shago

Opublikowano
Godzinę temu, Jakim napisał:

Co ty chrzanisz? Wczorajsza konfa właśnie pokazała jak bardzo oprawa stoi w miejscu ze względu koniecznośc oglądania się na tą abominację xboxa one z 2013

23 minuty temu, Czezare napisał:

Poprawiłem.

Opublikowano
13 minut temu, Shago napisał:

A gdzie ogładałeś? Na oledzie w 4k i z hdr bez żadnej kompresji danych? Bo jak sobie przypominam, to pokaz był na Youtubie. Jak Ty na Youtubie chciałeś zobaczyć next-genową oprawę, to gratuluje xD

Że jak? Puść sobie filmik z nowego hellblade na youtube z kompresja w rozdzielczości 480p i zobaczysz tam nowej jakości oprawę.

Ekran, 4k i hdr nie zmienią tego, że te tytuły mogły by być reklamowane jako tytuly na ps4 pro czy Xox i nikt by nawet nie jąknąl, że coś za dobra ta oprawa.

Opublikowano

Szukasz nextgenowych gier czekasz na konfe sony. Zawsze tak było ;)

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Szukasz nextgenowych gier czekasz na konfe sony. Zawsze tak było ;)

Ależ będzie grane panią Aloy w Horizonie 2. :) 

Opublikowano

Nie interesuje mnie na jakich ustawieniach grasz w world of guwnocraft Wezyrze  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.