Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

No nie wątpię, bo patrząc po preferencjach co do platform 

Nintendo ma poważne problemy, MS musi nadrabiać. Nad czym tu się zastanawiać.

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

ale tu mówimy o sytuacji w której ktoś sprzedaje odmalowanego rzęcha na korbkę w cenie nowej gry.

Nikt pistoletu w sklepie do głowy Ci nie przyłożył Paolo byś dokonał transakcji. Nie mam żadnego powodu by wątpić w profesjonalizm BP.

Korzyści z remake DS wymieniłem wcześniej. Martwa gra ozyje w najlepszej jakości.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jaka piana na pyskach naczelnych klapów, bo im zburzyłem Watykan! :dynia:

Opublikowano
7 godzin temu, Czezare napisał:

Jaka piana na pyskach naczelnych klapów, bo im zburzyłem Watykan! :dynia:

Ty sobie co najwyżej, to możesz zwalić konia w kiblu. Co te prochy robią z ludźmi.

Opublikowano

Czezare za długo grał w minecraft dungeon i mu odyebało  :/

Opublikowano

Fakt, MD o wiele bardziej mnie wciągnął niż Kolosy, które wlekły się u mnie jak smród po gaciach.Skończyłem, ale z trudem. Pusta i nudnawa ta gierka, jedynie sam pomysł na świat i klimat dobry.. Już bajka o Szczuropsie bardziej mi siadła, choć ile tam poszło z mojej strony kuref i juchów na sterowanie to moje.

Opublikowano

No co tam, zielone robale? Wszystko za złotówkę ze sklepiku już wykupione? Szykujcie anusy na totalny roz.(pipi) w czerwcu/lipcu.

Pamietajcie, boli bo ma boleć, im wiecej toksycznego jadu z siebie wyrzucicie, tym lepiej. Będziesz Czarus czyscil prosiaka live na streamie, zobaczysz.

Natomiast na różową pederastie szkoda słów. Splunalbym, ale nie są godni śliny.

edit - kur.wa aż macie ode mnie z dedykacja baranie łby

Edytowane przez aph

Opublikowano

apromo już zrobił dobrze kuzynowi który złamał rękę i wskoczył na forum na ciśnieniu, przejebane mają te klapy  :kaz:

Opublikowano
43 minuty temu, aph napisał:

No co tam, zielone robale? Wszystko za złotówkę ze sklepiku już wykupione? Szykujcie anusy na totalny roz.(pipi) w czerwcu/lipcu.

Masz na myśli pokaz PS4 Pro Ultimate i gier na tego middlegena? No fucktycznie szykuje się rozpyerdol, ale naszych brzuchów od niekontrolowanej beki:yao:

Opublikowano
4 minuty temu, Czezare napisał:

Masz na myśli pokaz PS4 Pro Ultimate i gier na tego middlegena? No fucktycznie szykuje się rozpyerdol, ale naszych brzuchów od niekontrolowanej beki:yao:

Widzisz kolego, na PlayStation taka klęska urodzaju, że nie wiadomo, co bardziej zaora tego śmiecia Xboxa - exy na PS4, czy pokaz PS5.

Wyśmiałbym Nintendo, ale powoli sam się zaczynam o nich bać. Różowi nie wyściubiają nosa już z bezpiecznego tematu, taka totalna pustka...

Jeszcze Zbyszka brakuje, żeby nam opowiedział, jak to złozył smoka za ciężką walutę, a następnie kupił wyśmiewaną konsolę, żeby wreszcie móc w coś sensownego pograć.

Opublikowano
45 minut temu, aph napisał:

Widzisz kolego, na PlayStation taka klęska urodzaju, że nie wiadomo, co bardziej zaora tego śmiecia Xboxa - exy na PS4, czy pokaz PS5.

Pokaz PS4 Pro Pro to rzecz jasna niewiadoma, natomiast co z eksów na PS4 ma nas zaorać? Już dziś wiemy że nic z tego. Słabszy Asasyn po downgoradzie versus fabularne elgiebetowskie fabularne chuywieco:pawel:

Opublikowano
53 minuty temu, aph napisał:

Jeszcze Zbyszka brakuje, żeby nam opowiedział, jak to złozył smoka za ciężką walutę, a następnie kupił wyśmiewaną konsolę, żeby wreszcie móc w coś sensownego pograć.

Po pierwsze bakłażanie nie jesteśmy po imieniu, po drugie na PC 60fps to nie tyle standard, co już przeżytek. Jak tam eksiki? 8 godzin męczarni ze s(pipi)ym framepacingiem, a potem gierka do żyda? Hatfu na ciebie.

Opublikowano
4 godziny temu, Bzduras napisał:

Po pierwsze bakłażanie nie jesteśmy po imieniu, 

Uuu ASERTYWNY kolega. Wyluzuj Zbyszku, bo złość piękności szkodzi, ja ten słoneczny dzień spędziłem na plaży, no ale skoro domagacie się więcej orańska, to nie mogę zawieść kolegów ;)

po drugie na PC 60fps to nie tyle standard, co już przeżytek. 

Serio? Bo według Steam Survey top3 GPU na PC to GTX1060-1050, 60 klatek, jeśli już, to chyba w 1080p:)

Jak tam eksiki? 8 godzin męczarni ze s(pipi)ym framepacingiem, a potem gierka do żyda? 

Eksy Sony, i praktycznie każda gra jaką mam w pudle - dumnie stoi na półeczce w kolekcji. Warto, całkiem niedawno odświeżyłem sobie i zrobiłem TloU NG+ na Hard^^ Warto być graczem dla takich chwil.

)))))))))))))))))))))))))))))

4 godziny temu, Czezare napisał:

Pokaz PS4 Pro Pro to rzecz jasna niewiadoma, natomiast co z eksów na PS4 ma nas zaorać? Już dziś wiemy że nic z tego. Słabszy Asasyn po downgoradzie versus fabularne elgiebetowskie fabularne chuywieco:pawel:

Na ten temat, Czarku, wypowiem się po premierze. Wiesz, wolę sam ograć.

Opublikowano
4 minuty temu, aph napisał:

Na ten temat, Czarku, wypowiem się po premierze. Wiesz, wolę sam ograć.

Ja też...za 3-4 lata na PS4 do kwadratu po wielu apgrejdach i w wersji super duper ultimate, kiedy przez miesiąc będę starał się ogarnąć wszystkie godne uwagi "Ex-y" Sony.Oczywiście mam tu na myśli między innymi Tęczę 2. W gronie ogrywanych gier nie będzie Szoguna, ponieważ azaliż jednakże na średniaki szkoda mi będzie cennego czasu.

Opublikowano
33 minuty temu, Czezare napisał:

Ja też...za 3-4 lata na PS4 do kwadratu po wielu apgrejdach i w wersji super duper ultimate, 

Cierpliwość to cnota, tak powiadają. Rób jak uważasz.

Opublikowano

Dla przypomnienia, Czarek kupił PS4 żeby ograć Yakuzy ale mu słownika brakło i nie dał rady

Opublikowano

Chyba też siedział u kolegi na kolanach żeby pograć w Nioha. 

Opublikowano
12 godzin temu, Figuś napisał:

Dla przypomnienia, Czarek kupił PS4 żeby ograć Yakuzy ale mu słownika brakło i nie dał rady

Zgadza się. Teraz już tego robić nie muszę, ponieważ seria ta prawilnie zawitała w zielonym cesarstwie :) 

Opublikowano
3 godziny temu, suteq napisał:

Chyba też siedział u kolegi na kolanach żeby pograć w Nioha. 

Wątpię że tylko na kolanach siedział  :(

Opublikowano

:kaz:

Opublikowano

Przy odpalaniu ps5 oprócz ostrzeżenia o epilepsji powinni dodać że dłuższe korzystanie może spowodować utratę słuchu :smutas:

Opublikowano
W dniu 6.06.2020 o 14:15, aph napisał:

Wszystko za złotówkę ze sklepiku już wykupione?

Wiadomka. DMCV + RDR2 jak król życia za cenę miesięcznego abonamentu, a klapy płaca za plusa i liczą że może w tym miesiącu nie będzie kolejne (pipi). :banderas:

Opublikowano

Spoko, devkit ps5 ma aż  6 wiatrakow 

eYpkoAO.png

Więc zapowiada się że zamiast jednego odrzutowca będzie:

main-qimg-e7258799c6ff13a83b305e6eaad882

Edytowane przez ASX

Opublikowano

My się tak z klapów śmiejemy, bo nie ma co ukrywać - jest z czego. Perspektywy marne, bo konkurencja sprzętowo odsadziła się znacznie do przodu w kontekście nowej generacji, a na przyszłość nic fajnego się nie rysuje. Psiaki są wykrwawione LGBT2. Jak to wyjdzie finalnie? Różnie to może być. Ja jestem sceptyczny wziąwszy pod uwagę w jakich czasach aktualnie żyjemy. Podejrzenia o lewactwo i "dickmanizm" wielce prawdopodobne. Może to zakłócić ostateczny odbiór dzieła. O Szogunie nie ma co pisać, bo to średniak od średniego studia. Co na PS5 zatem? No na pewno Knack 3 oraz Aloy 2. Na następnego Drwala jeszcze za wcześnie ma się rozumieć. Biorąc pod uwagę dwa spodziewane pewniaki to nad Knackiem spuśćmy od razu zasłonę milczenia, natomiast jak można mówić o Rudej 2, skoro nawet niektóre klapy słabo się na temat jedynki wypowiadały?

Opublikowano

jak to było? Sonowcy wyścigowcy?

pewnie jak lecicie do paczkomatu w poniedziałek rano to rekord na 100m robicie

ha tfu na was

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

W przypadku LGBT 2, jakie to będą wyścigi!:pawel:

Przypominam...tam nie ma Multi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.