Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
2 minuty temu, blantman napisał:

Dodatkowo kto pamięta składki na gry w tematach sony:nosacz:. Ciekawe ilu tak hejtujacych game pass by się na tą usługę u Sony rzuciło xD

Ja pamietam. I pamietam, ze w tych tematach siedzili dokladnie ci sami co teraz brandzluja sie gamepassem.

I gwarantuje ci, ze gdyby ms oglosil wspoldzielnie gp to takie same tematy w obozie zielonych powstalyby szybciej niz ty dotarlbys po sernik.

Opublikowano

Moja pierwsza i jedyna składka to była na tlou. 50zł idealna cena. :kaz: 

Opublikowano

Po ilu tam sie moglo skladac na poczatku? 6, 8?

Opublikowano

Wiesz że gamepass można współdzielić i to w legalny sposób? 

Mimo tego, nie widać jakoś aby temat ten był poruszany na forumku, bo Xboty to świadomi gracze których STAĆ opłacać 4 zł miesięcznie.

No jak masz wiedzieć, jak jesteś teoretykiem Xboxa.

Edytowane przez zloto

Opublikowano

*4zl za 3 lata

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Świadome cebulaki na poziomie mendrusia   :)

Opublikowano

Zobaczycie co sie bedzie dzialo jak podniosa do 5zl.

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Świadome cebulaki na poziomie mendrusia   :)

aaf.png

Opublikowano

image0.jpg?width=831&height=467

image1.jpg?width=831&height=467

image2.jpg?width=831&height=467

image3.jpg?width=831&height=467

image4.jpg?width=831&height=467

image5.jpg?width=831&height=467

image6.jpg?width=831&height=467

image7.jpg?width=831&height=467

image8.jpg?width=831&height=467

image0.jpg?width=831&height=467

image1.jpg?width=831&height=467

image2.jpg?width=831&height=467

fajne te exy. Rozumiem że klapy będą je ogrywać na tych swoich PCtach na których też grają w gierki z Xboxa?

przypominam że wszystkie te gry będą wyglądały lepiej na Xboxie  :reggie: 

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
Godzinę temu, mcp napisał:

no ale gejm pass kur.wa gierko za darmoooooo, bądź pan człowiek, kup żydoboksa

Rozumiem, że filmy dostępne na Netflix czy HBO Go, oczywiście omijasz szerokim łukiem i kupujesz Blu Ray. 

Koniecznie w foli do kolekcji, na półeczkę. 

@up świetne gierki XDDD @YETI jakiego laptopa z biedry polecasz do ogrania tych konsolowych ekskluzywów? 

Edytowane przez Hubert249

Opublikowano

Wstydu nie mają. Czyli jednak wszystko (oprocz gier Godcomu) 3rd party jest czasowym eksem. Crapfall mocny kandydat do gp zamiast jakiegos indyka.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

serio, wy zielone przegrywy się jeszcze zastanawiacie nad kupnem seriesa od oszusta spencera co obiecywał gry, a to sony przez ponad pól tora godziny waliło megatonami? 

Opublikowano
32 minuty temu, Hubert249 napisał:

Rozumiem, że filmy dostępne na Netflix czy HBO Go, oczywiście omijasz szerokim łukiem i kupujesz Blu Ray. 

Koniecznie w foli do kolekcji, na półeczkę. 

@up świetne gierki XDDD @YETI jakiego laptopa z biedry polecasz do ogrania tych konsolowych ekskluzywów? 

oczywiście, że tak. tylko nie kupuję BR a kradnę z torrentów

Opublikowano
22 minuty temu, oFi napisał:

serio, wy zielone przegrywy się jeszcze zastanawiacie nad kupnem seriesa od oszusta spencera co obiecywał gry, a to sony przez ponad pól tora godziny waliło megatonami? 

Day One siądzie jak złoto :banderas:

W lipcu MS pokaże Sony, gdzie jego miejsce.

Opublikowano
27 minut temu, oFi napisał:

ortografia-pierwsza-klasa-uczymy-sie-pis

Opublikowano

myśłałem, że jakimiś wklejkami z twitcha będziecie się ratować w cw zamiast ortografią. Zielone robactwo niestety przegrało jeszcze bardziej niz w obecnej generacji :choragiewka:

Opublikowano

oho, piękna mowa nienawiści. zawartością postów to pewnie z yetim jedziecie na krzyżaka. bawcie się tam dobrze, tylko dzieci nie miejcie. 

Opublikowano

Trochę pohamuj te odzywki ofi bo nie pozwolę Ci wyzywać moich zielonych przyjaciół 

Opublikowano

Jest tu pewnie wielu ok 30 latków którzy jak ja od czasu x360 sympatyzują z xboxem. Jednak prawie wszyscy wychowali sie na psx-ps2 i poniekąd zawsze będą darzyć sentymentem markę PlayStation. 

Ale ku.rwa tylko kondon pęknięty nie zauważy jak bardzo skostniale i konserwatywne stało sie Sony. Nie zauważa jak wiele w gruncie rzeczy zawdzięczają Xboxowi, ile zieloni rzeczy pchnęli do przodu i jak sony ciagle musi reagować. Stan rzeczy (profile, trofea, społeczności, GP) jest taki jaki jest bo MS ciągle walczy. (pipi) byscie mieli wsteczna gdyby nie standard w obozie zielonych. 

Exy. Ile jest gamechangerow na przestrzeni generacji? 3?4? Lepiej ograć, ale da sie bez nich żyć. 

Przestańcie ku.rwa naginać rzeczywiscosc ze Sony wyznacza znów standardy. Ja kocham PsX ale Sony to konserwatywne szczury i tylko reagują na ruchy konkurencji bo tak to by poszli po najmniejszej linii oporu

Opublikowano

Po linii najmniejszego oporu.

Opublikowano
5 minut temu, drozdu7 napisał:

Jest tu pewnie wielu ok 30 latków którzy jak ja od czasu x360 sympatyzują z xboxem. Jednak prawie wszyscy wychowali sie na psx-ps2 i poniekąd zawsze będą darzyć sentymentem markę PlayStation. 

amen. ps2 tylko miałem ale kochałem szczerze. po 8 latach związku przesiadłem się na x360. teraz trochę żałuję że sprzedałem mimo że poszła w dobre ręce na forumku za uczciwy hajs. chętnie bym znowu włączył, ujrzał to logo, odpalił vice city albo gt4. ehh.

Opublikowano

Już tak to bywa ze co generacje korporacje zamieniają się rolami.

Playstation 2 > Xbox

Playstation 3 < Xbox 360

Playstation 4 > brak konkurencji

I myśle ze teraz będzie 

Playstation 5 < Xbox One Series X

Elementy które zagrały lepiej przy zapowiedziach i premierze PS4 są teraz po stronie Microsoftu, do wczoraj typowy Janusz nie wiedział ze Playststion 5 nadciąga a jeśli oglądał wczorajsza prezentacje do odetchnął z ulga ze nie musi wymieniać sprzętu bo gry wyglądają tak samo.

Opublikowano

Przeciez w swiadomosci przecietnego Janusza Xbox nie istnieje kompletnie. W Polsce X360 sprzedal sie z dwoch powodow, po pierwsze piractwo, po drugie cena zwlaszcza Jaspera/Arcade bez dysku ktorego mozna bylo swojego czasu wyrwac za 600zl w porownaniu do najtanszego wtedy PS3 okolo 900zl. 

Edytowane przez Il Brutto

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.