Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 384,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Za moment każdy przestanie czytać co tu napiszesz, więc widzę potencjał na zastępstwo bezbeka Mendrka.

Opublikowano
5 godzin temu, ASX napisał:

Najważniejsza? No nie powiedziałbym

Chodzi o nowe gry, rzecz jasna. Już się zaczynają mocarstwowe plany xd

Opublikowano

Wszystkie prawdziwe exy bez dat. Na launch będa miec tylko gry z gamepassa za $70 za sztukę? Nie no, bjere. Sony przekonalo do zakupu.

Opublikowano

Mówiąc o tych timed exach, to jest od kilku miesiecy do 2 lat, także zobaczymy.

Boty to spokojni i cierpliwi ludzie.

Opublikowano

Skąd info o 2 latach? Linki dawaj.

Kubociarze tak się wstydza samochodowego klona Bleeding Edge, ze nawet tematu nie załozyli w dziale.  Tak wlasnie lubia ROZNORODNOSC :pawel:

Opublikowano

Jesteście zwykłymi zwierzętami. Korpo dają wam plastikowe (pipi) za 3500zł, a przeskoku graficznego jak i w fizyce nie ma żadnego.

30fps 4 Life konsolowe przegrywy.

Opublikowano

graficzka for life, a gameplay z 2006 roku

obraz gracza ad 2020

Opublikowano
18 minut temu, 20inchDT napisał:

Skąd info o 2 latach? 

Wypowiedz Erica Lempela na PS blog.

Nie sprecyzowal, jakie tytuły jak długi okres mają.

Opublikowano

Nie znam randoma. Moga sobie te truskawki i na cała generacje wykupic.

Opublikowano
W dniu 13.06.2020 o 12:44, Daddy napisał:

ejj no połowa z tych gier to 3-6mc exy, pierw betatesty u niebieskich śmieciarzy za 279zł później te gry w najlepszej jakości u Spencera w cenie Tyskiego  :banderas: Ten moment jak gry przestają być exami i nagle bełchatów przestaje się nimi interesować  xD

Dokładnie. Fajnie, że Sony pokazało większość gier, która bedzie lepiej wygladać na XSX 

image0.png

Opublikowano
29 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Rok max

A to skąd? Ja widzę wyraźnie years w newsach.

Opublikowano

Dobra, nieważne. I tak te indory nikogo.

Opublikowano

Ogrywam sobie Tlou na prosiaku, konsola wyje jak odrzutowiec, boje sie dwojke wlaczyc, bo konsola chyba odleci :yao:

Opublikowano

Patrząc na politykę Sony to dwójkę się ogra na PC jak za grosze się kupi na przyszłorocznym Steam Winter Sale.

Opublikowano

przy okazji premiery dwójki znowu mnie naszło na kupno tlou, bo gierka kusi klimatem, ale sobie przypomniałem że już 2 razy zrobiłem ten błąd i za kaźdym razem gra leciała przez okno po 3 godzinach

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

To tlou to ma dobrą fabułę? Szukam dobrych miksów tradycyjnej Bildungsroman i współczesnej tematyki Young Adult i interakcji ze swiatem.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

no podobno ma, ale za każdym razem po 3-4h miałem dosyć tego balasowatego gameplayu, a za mało mam niebieskiej krwi żeby przechodzić gry na youtube

Opublikowano

Lepiej wyglądające multiplatformy to teraz deal breaker xD, to trzeba mieć godność na poziomie dziwki i brak lustra w domu żeby takie rzeczy pisać.

Opublikowano
30 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Lepiej wyglądające multiplatformy to teraz deal breaker xD, to trzeba mieć godność na poziomie dziwki i brak lustra w domu żeby takie rzeczy pisać.

Na PC tak na konsolach już nie można? 

Opublikowano

To w końcu te console exclusive i timed exclusives są fajne? Klapki, jak tam dzisiaj wiatr wieje, w którą stronę chorągiewki się skłaniają? XD

Opublikowano

Zapytaj pctowcow, ktorzy zawsze czekają na gry rockstara (pipi)ąc coś tam o betatesterach czy coś.

Jak trzeba nisko upaść żeby cieszyć się z tego, że kiedyś wyjdzie gra, w którą każdy już dawno mógł ograć.

Osobiście w dobie 360 zazdrościlem mass effecta i bioshocka i pomimo tego, że te gry po czasie w koncu wyszly na ps3 to mimo wszystko zamiast jakiejś z(pipi)anej podniety czułem ulgę, że to ogram bez konieczności kupowania kolejnego pudła pod tv.

Reasumując. Time exclusive jest wartością dodaną zielone s(pipi)esyny ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.