Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
15 minut temu, devilbot napisał:

Wy tu staracie się być śmieszni w tym CW bo nie czaję teraz? Takie memy są śmieszne tak? Mam dać ten uśmieszek za obrazek z poprzedniej strony?

Nie, czasem po prostu trzeba wyjaśnić przegrywów.

41nbfk.jpg

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Japonski gamedev wstaje z ko...

EapGT6tXYAoYZKC?format=jpg&name=small

... Nieważne

Opublikowano

klapy już listy do Świętego Mikołaja przygotowane o nowe biurko pod tego middlegena?  :kaz:

Opublikowano

Ja poprosiłem o nowy śmietnik, mam nadzieję że dostanę ten z SERII X :)

Opublikowano

Nintendo niestety wydało oświadczenie na temat BLM, to dostawcy śmieci nie wycofają swoich gier z ich store'a :/

Opublikowano
15 godzin temu, Daddy napisał:

Eao_dcsWAAMBhnW?format=jpg&name=large

jeśli series X jest koszem na śmieci, to PS5 jest cała śmieciarka z MPO

boze XDDDDDDDD

normalnie jakby porównywać jakaś mała filigranowa dziewczyne z instagrama do baby która przychodzi do sklepu z butami Ala Bundyego

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Na tym zdjęciu plejcwelnia wygląda jak niszczarka do dokumentów xD

Opublikowano
15 minut temu, MaZZeo napisał:

series X jest koszem na śmieci

Tak, a śmieciarkę która będzie odbierać śmieci znamy od 7 lat

vhcylfeyljay.jpg

Opublikowano

Dzownił rok 2013 i prosił o swoje memy z powrotem

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

miłości do Xboxa.

Wiesz, Playstation jest jak żona którą kochasz i cieszysz się zawsze na jej widok i wiesz że zawsze będzie przy tobie, gry na Playstation to twoje wspaniałe bombelki które zawsze dadzą ci radość nawet jak czasami są trochę opóźnione w rozwoju i musisz poczekać aż dogonią resztę (DC, DG ;)  )

Xbox za to jest jak ta galerianka która cię zagaduje przy witrynie sklepowej i mówi że za cztery złote zrobi ci loda i będziesz mógł się nią pobawić w dniu premiery w to co ma do zaoferowania na daną chwilę.

Opublikowano
23 minuty temu, Figuś napisał:

gry na Playstation to twoje wspaniałe bombelki

Wychowujesz na szybko, żeby w poniedziałek sprzedać handlarzowi organów i później z łezką w oku wspominasz, jak wspaniały weekend razem przeżyliście?

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Wychowujesz na szybko, żeby w poniedziałek sprzedać handlarzowi organów i później z łezką w oku wspominasz, jak wspaniały weekend razem przeżyliście?

Tak tylko robią wspomniane galerianki, żeby po weekendzie znowu mieć czas iść żebrać 4zł

Opublikowano

Blowjob od młodej dupy za 4zł? Tylko xbox.

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

Wiesz, Playstation jest jak żona którą kochasz i cieszysz się zawsze na jej widok i wiesz że zawsze będzie przy tobie, gry na Playstation to twoje wspaniałe bombelki które zawsze dadzą ci radość nawet jak czasami są trochę opóźnione w rozwoju i musisz poczekać aż dogonią resztę (DC, DG ;)  )

Xbox za to jest jak ta galerianka która cię zagaduje przy witrynie sklepowej i mówi że za cztery złote zrobi ci loda i będziesz mógł się nią pobawić w dniu premiery w to co ma do zaoferowania na daną chwilę.

56 minut temu, Bzduras napisał:

O takie CW nic nie robiłem :obama:

Opublikowano

Boty nie dość ze nie maja godności to jeszcze twierdzą ze pedofilia jest atrakcyjna.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Atrakcyjny to ty byłeś dla twojego starego jak ci do wanny wchodził.

Opublikowano

5 minut temu, 20inchDT napisał:

Klasa, wybrnął Pan jak poeta.

Opublikowano
2 godziny temu, Figuś napisał:

Mendrek, oddawaj konto Figusiowi. :[

Opublikowano
38 minut temu, 20inchDT napisał:

Atrakcyjny to byłem dla Twojej starej, tylko jak widać nie postarałem się.

Opublikowano
1 godzinę temu, suteq napisał:

Mendrek, oddawaj konto Figusiowi. :[

Bez przesady ficuś nie jest aż tak bezbeczny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.