Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, Shen napisał:

grywalne jeszcze to pierwsze rdr czy brac sie za rdr2?

Grywalne :xboss:. Grałem na koksie kilka miechów temu.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Poza mediami, które dostały przelewy od Sony za te wszystkie 10 z dupy, to nikt nie będzie o tej grze za rok pamiętał.

Opublikowano

Wystawianie 10 tylko za graficzkę :facepalm: Ten skostniały gameplay i głupie AI z pewnością zasługuje na miano gry perfekcyjnej.

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

Wystawianie 10 tylko za graficzkę :facepalm: Ten skostniały gameplay i głupie AI z pewnością zasługuje na miano gry perfekcyjnej.

Ale od RDR2 to się odwal.

Opublikowano

The Last of Us 2? Zdecydowanie jeden z gorszy,ch jeśli nie najgorszy ex na Playstation.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano
Godzinę temu, mugen napisał:

Ale od RDR2 to się odwal.

Masz przeyebane jak pupcio tu wejdzie. Może jeszcze doopsko 2B ci się nie podoba?

Opublikowano
1 godzinę temu, 20inchDT napisał:

Co masz do AI, pieknie przeciwnicy leca do gracza po sznurku, zeby dostac kose. Gdyby gra była dobra, to bym przeszedl jeszcze raz na najwyzszym poziomie trudnosci, musi to byc niezle wyzwanie.

EbL_kOwXsAMiVdT?format=jpg&name=4096x409

Opublikowano
W dniu 22.06.2020 o 11:12, Shen napisał:

Niestety lewackie, postepowe redakcje beda wychwalac tlou2, a Days Gone bylo (pipi)ane bo koleś klepnął żonę w tyłek.

S2xPob6.jpg

Gram w to TloU2, 15h na liczniku i (pipi)a Days gone przy tym to był mesjasz. O wiele, wiele lepiej się tam bawilem, nawet fabuła tam była bardziej realna, postaci lepiej rozpisane, z Deconem od razu można było się utożsamiać. Ogólnie DG to chyba najbardziej niedoceniony ex Sony w ten gen. A na TloU pfu co oni zrobili z ta seria...

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Niedoceniony tylko przez recenzentów, gracze docenili i gra sprzedała się calkiem dobrze jak na nowe IP.

Czekam na dwojeczke na ps5 :banderas: 

Opublikowano
29 minut temu, Starh napisał:

A na TloU pfu co oni zrobili z ta seria...

Nie co oni zrobili tylko Naughty Dogs to najbardziej przehypowany developer w branży. Zrobili trzy świetne platformówki, potem na PS2 już tylko nieźle (dwójka i trójka Jaka meh), a od PS3 ciągną to (pipi)ane Uncharted z daunem Drakem. TLOU to był strzal jak ślepiej kurze ziarno, a jak widać i to udało się s(pipi)ić. Naughty Dogs? Tfu, tfu, tfu. :) 

Opublikowano

Byly jakies dane odnosnie globalnej sprzedazy? Widzialem jakies artykuly ze gra sprzedaje sie rewelacyjnie ale liczb tam zadnych nie bylo. Jak nie przebili gowa czy spidermana to KEK

Opublikowano

Jak to na samym ps4? To on wyszedł na jakieś inne sprzęty?

Opublikowano

Chodzi mi o to, że w ponad rok temu Spider-man miał 13+ milionów a wyszedł na jeden sprzęt i to niecałe 2 lata temu. TLOU (wraz z remasterem na PS4) potrzebowało 7 lat na dobicie do 20 milionów.

Inna skala sprzedaży.

Opublikowano

Ogólnie najgorsze lub jedno z najgorszych pożegnań z generacją w wykonaniu Sony.

Tylko sobie przypomnijcie God of War 2 na PS2 :banderas:

Opublikowano
4 minuty temu, maciucha napisał:

Ogólnie najgorsze lub jedno z najgorszych pożegnań z generacją w wykonaniu Sony.

Tylko sobie przypomnijcie God of War 2 na PS2 :banderas:

Jezu i ten cliffhanger na końcu :smutas: potem walenie konia do trailerów trójki która jest gorsza nawet od tlou 2

Opublikowano

ghost of tsujbdyawgya?

a kogo interesuje ten assassins creed z japońką nakładką i wagonem problemów sony-like?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No fakt, niezbyt emocjonujace pozegnanie. Mogli w sumie zrobic jak MS ktory sie nawet nie przywital wiec teraz nie musi sie zegnac :kaz:

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Jezu i ten cliffhanger na końcu :smutas: potem walenie konia do trailerów trójki która jest gorsza nawet od tlou 2

w gowy to już ponad 10 lat nie grałem i aż w weekend sobie odpale GoW: Collection, które kupiłem rok temu na ps3 ale nie miałem weny odpalić :banderas:

Opublikowano
18 minut temu, teddy napisał:

No fakt, niezbyt emocjonujace pozegnanie. Mogli w sumie zrobic jak MS ktory sie nawet nie przywital wiec teraz nie musi sie zegnac :kaz:

Microsoft w tej generacji:

tenor.gif?itemid=16118048

Opublikowano
30 minut temu, teddy napisał:

No nie wiem, niedawno było PRZECUDOWNE Ori, na koniec ma być Halo: Infinite. No jak dla mnie całkiem nieźle. 

O ile Halo też nie będzie s(pipi)one oczywiscie :kaz: 

Opublikowano
30 minut temu, Czoperrr napisał:

Ghost of Tsushima to będzie godne pożegnanie.

No nie sondzę. Wejdź do dedykowanego szpili tematu. Przeczulone klapy mające świadomość tego co Prickman zrobił z "Mesjaszem" już teraz zanoszą modły, aby choć tylko i wyłącznie walka była w Szogunie OK i choć trochę przypominała swoim miodem i złożonością Nioha.

No ale nic z tego, bowiem z zaprezentowanych w owym temacie gif-ów jasno wynika, że będziemy mieli do czynienia z najgorszą odmianą UBIstyle`u:yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.