Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Lepiej mieć xboxa i nie mieć z kim pisać?  :(

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No chyba lepiej, niz pisac z takimi demonami rozkminy

Opublikowano

Temat o tlou2 dobra kopalnia memowych cytatow.

Opublikowano

Podoba mi się teraz obrona tego że dali ciężarną babe tym że w jedynce Joel miał 50 lat i połowę gry łaził na kucaka XDD

Opublikowano

Ten mozi to w ogóle gra w gierki, bo niezbyt czesto widze nicka. Casual to i cinematik ikspiriens sie podoba az na 10/10 :/

Opublikowano
45 minut temu, Shen napisał:

jak czytam klapów w temacie tlou2 to mnie kusi, żeby kupić xboxa

ja jak zajrzałem kilka dni temu to syf w temacie o zeldzie jak Ficuś opisał wrażenia to pikuś, od tamtej pory w ogóle nie wchodzę w tematy tej gry

w ogóle trochę beka, że jeszcze są ludzie z obu stron, których boli dupa o ten tytuł i się tam kłócą, bo każdy normalny już zagrał, przeszedł (bądź nie) i zapomniał :) 

Opublikowano

Dymanko po raz kolejny. GTA V w cenie droższej niż na premierę sto lat temu, czy może exclusive od króla Spencera za 4zł?

PS5%20-%20ceny%20gier%20-%2075%20euro.jp

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Mozi otrząśni się z tego, nie wiem jakie masz doświadczenia, ale chwalenie kogoś nie musi kończyć się laską. Opanuj się i trzymaj rączki przy sobie. :)

Teraz mnie nie dziwi, ze tak mu sie podobało tlou2. :)

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Mozi otrząśni się z tego, nie wiem jakie masz doświadczenia, ale chwalenie kogoś nie musi kończyć się laską. Opanuj się i trzymaj rączki przy sobie. :)

Można chwalić ale nazywanie kogoś Byczkiem? No (pipi)a XD

Godzinę temu, Shen napisał:

Teraz mnie nie dziwi, ze tak mu sie podobało tlou2. :)

Idź zgłoś moderacji że mi się podobało  - masz to we krwi. 

Opublikowano

Tak się teraz mówi...

Opublikowano

Dawać (pipi)anie ,że się komuś gra podoba i wyskakiwanie z tekstami jak z podstawówki xd Gracze :sapek:  

Mnie ten tytuł nie grzeje, po ograniu jedynki nawet tego nie kupuję bo wiem mniej więcej co dostanę. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Czoperrr napisał:

Dymanko po raz kolejny. GTA V w cenie droższej niż na premierę sto lat temu, czy może exclusive od króla Spencera za 4zł?

:banderas:

Ajjj ale klapy będą klękać do miecza Spencerowi. 

Opublikowano

2f7.jpg

Playstation to konsola dla elity, więc stać mnie na kupowanie gierek za 300 zł, za jakość się płaci :)

Edytowane przez ASX

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

Ex co? 

Opublikowano

Wezyrowi dziewczyna wraz z kupnem xboxa, wstrzyknęła mu "szczepionke" z autyzmem jak spał na dzień dziecka

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

No i ok, wszystko to prawda, ale on coś o exclusivach pisał, to tak nie wiedziałem o co chodzi. 

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Wezyrowi dziewczyna wraz z kupnem xboxa na dzień dziecka, wstrzyknęła mu "szczepionke" z autyzmem jak spał

myślę, że to się zaczęło od kiedy zagrał w wowa 

Opublikowano

@Figuś & @suteq Myślę, że animusz przybyły wraz z treningami na siłowni oraz tag-team szkalowania Xboxa i WoWa sprawi, że I might not be able to control myself gdy Was spotkam. :) 

tylko musielibyście sami pofatygować się do Gdyni :lapka: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

tylko musielibyście sami pofatygować się do Gdyni :lapka: 

A ostatnio myślałem o odwiedzeniu trójmiasta. :usmiech: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.