Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

No dobrze ale co to ma wspólnego z kultura? 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Spencer i tak przy premierze każdego exa Sony twitteruje z gratulacjami dla twórców. A Sony? Nawet nie drgnie jak wychodzi ex M$. W sumie nie ma czego gratulować. Chyba tylko Ori.

Xbox miał swoje pięć minut tylko w 2015. Bo wtedy sporo exów powychodziło i w sumie na tym się skończyło. Nie rozumiem, mają fajne usługi a w exy nie chcą inwestować. Spencer się dwoi i troi a i tak pewnie zarząd go blokuje.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

a to na xboxa w ogóle jeszcze jakieś gierki wychodzą? :kaz:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Na xboksie tyle gier, że nie wiadomo w co ręce włożyć!

Opublikowano

A pies yebał tego xboxa całego! Masakra że ktoś gra na tym śmieciu xD

Opublikowano

Nie nabijaj sie z ubogich, xbox na 50 rat, game pass za 3zł i mozna juz na jakims tam poziomie czerpac przyjemnosc z gier.

Opublikowano

Różnica między PS4 i XOne jest taka, że za 249zł na Plejce dostajesz ideologiczne ścierwo w postaci TLOU2 którym musisz jarać się inaczej zje Cię fanbojka, a na XOne za to masz albo lata najlepszych gier w GamePassie albo najlepsze gry generacji (tylko te faktycznie najlepsze, a nie kupione :) ) w jakości nieosiągalnej dla PlayŚmiecia.

Następna generacja bez zmian: PS4.5 w naciąganym 4K i 30 klatkach Vs XOX.

XSX jakościowo na poziomie do którego dobije dopiero PS6PRO. 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Jakość srakość. Na xboxie się gra w gry czy w telewizor ? xD

Opublikowano

5a6.gif

Morda klapy, wracać do forcika i cod, a w przerwie hiciory jak daymare

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja nie mam w co rąk włożyć, ale jak ma się gust rodem z top 10 Empiku to rzeczywiście można mieć takie przeświadzcenie. :) 

Nie ogarniam tego Waszego zakrzywiania rzeczywistości. Ja też mam Xboxa, korzystam z gamepassa ale większość tych gier jest też na PS4 więc jak lubisz ogrywać multiplatformy to spoko, ja też. Ale jeśli chodzi o gry na wyłączność to nawet nie ma o czym mówić.

Co do TLoU proponuje najpierw skończyć a potem się wypowiadać.

Opublikowano
1 minutę temu, Nemesis napisał:

Co do TLoU proponuje najpierw skończyć a potem się wypowiadać.

Chyba pomyliłeś tematy XD

1 minutę temu, Nemesis napisał:

Ja też mam Xboxa, korzystam z gamepassa ale większość tych gier jest też na PS4 więc jak lubisz ogrywać multiplatformy to spoko, ja też. Ale jeśli chodzi o gry na wyłączność to nawet nie ma o czym mówić.

a Ty grasz w grę bo jest dobra czy na wyłączność? :) 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

a Ty grasz w grę bo jest dobra czy na wyłączność? :) 

why not both? Exy na ps4 to same sztosy :banderas:

Spoiler

z wyjatkiem tlou 2 (pipi) obesranego

Opublikowano

Ty czytasz ze zrozumieniem czy na wyłączność słowa "ex"? Bo reagujesz od razu na ten wyraz. Dobra, powtórzę się. Lubię dobre gry ale Sony wymiata na polu exów. Nie boi się inwestycji w nowe marki i podejmuje odważne ruchy. Microsoft kilka razy bogatszy trzyma się tych samych marek. A kto stoi w miejscu ten się cofa.

I nie ma znaczenia czy XSX będzie ciut potężniejszy jeśli firma nie zmieni podejścia do wydawania exów. Same usługi to jednak za mało. W końcu gdyby było inaczej, PS4 nie byłoby trzy razy więcej na rynku. 

Opublikowano
W dniu 11.07.2020 o 13:47, Bzduras napisał:

Boty szykują szampana na dwudziestego trzeciego, a u klapów po staremu.

pjEjpSW.png

Piękne podsumowanie mentalności niebieskich chrabąszczy w sklepie z grami tylko dla niebieskich chrabąszczy xD Dać tym c00rwom liznąć Game Passa i producenci majtek zarobili by krocie na tych wszystkich obsranych pantalonach, które wygenerowało by to wydarzenie.

czezky ratuje klapów przed cyfra bo im gry znikają  xDDD

beka z niebieskich frajerów które kupią tego middlegena bez napędu BR z dwiema grami wyglądającymi jak wczesne ps4 po 300zł by po kilku miesiącach gry wyparowały  :)  

Opublikowano
4 minuty temu, Nemesis napisał:

Ty czytasz ze zrozumieniem czy na wyłączność słowa "ex"?

Czytam tak jak czytam każdego kto w CW stara się pisać posty rodem z tęczy. Czyli bez wczutki.

PS4 radzi sobie lepiej niż XOne jeśli chodzi o 1st party (chociaż nie wszędzie), ale to i tak sumarycznie najgorsza generacja jaką pamiętam przez te 25 lat grania. :)

Opublikowano

Beka to jest z Was bo na premierę XSX będziecie pisać sami ze sobą w dziale Xbox. Może poprośmy o autobota do pisania w tym dziale? Wtedy będzie więcej niż 5 postów dziennie.

Opublikowano
3 minuty temu, Nemesis napisał:

Może poprośmy o autobota do pisania w tym dziale? Wtedy będzie więcej niż 5 postów dziennie.

Czyli wystarczy że zatrudnimy YETIego. :)

Różnica jest taka, że gry na Xboxie trzymają graczy przy konsoli, a Wam zostaje granie na wyścigi przez weekend, rekord na 100 do paczkomatu i miesiące pisania jakiegoś (pipi)enia "kuuurwa ale kiedyś to byłoooo" i wklejanie twittów. :) 

Opublikowano

O exach na PS mówi się latami. Gears 5 po niecałym tygodniu ucichło. Także tego. 

Opublikowano

Jak śledzisz exy na PS4 to nie dziw się, że nie słyszysz o exach na Xboxa, no gurwa XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.