Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, obiektywnie patrząc, Ori 2 jest w każdym calu lepsze: większe, ładniejsze, lepiej brzmiące* 

Gareth Coker przeszedł samego siebie. W Ori 1 był motyw muzyczny z ucieczką z drzewa, w Ori 2 takich momentów, gdzie muzyka wychodzi na pierwszy plan i dopowiada, akcentuje wydarzenia na ekranie, jest więcej. 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Żałuję tylko, że zakończenie 2 jest tak piękne, wzruszające i zamknięte, że nie widzę miejsca na 3 :(

Opublikowano

I co, Alan Wake też się nie sprzedał, bo miał jakąś dziwna rozdzielczość na 360? Zresztą Remedy stosuje różne sztuczki, że aż tak tego nie widać, ta gra do dzisiaj wygląda  dobrze na 15 letniej konsoli(nie mówiąc o dobrych PC). Swego czasu najlepszy las w grach.

Opublikowano

Gra na poziomie infamus i cyfrówka do ogrania na laptopie, podsumowanie całej generacji x-śmiecia.

:yao:

22 minuty temu, Soul napisał:

Co te boty to ja nawet nie wiem 2020 Ci dalej grają w susneta nawet mi ich nie  żal, tym czasem na PS4 kolejny cudowny rok, gra za grą, to jest życie 

108559952_674022333192149_9221313625978127666_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=Yhqt-F_q_10AX9jhnru&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=65fc7d536faeb73bffcfe5415e65d427&oe=5F361C2D

:xboss::banderas::obama:

Szampańskiej zabawy w Królestwie Niebieskim, kolejnej.

tenor.gif?itemid=8701065

Opublikowano

Zółta kropka to specjalna edycja dla niepełnosprawnych?

Opublikowano

#teamwezyr mi jedynka Ori duzo bardziej siadla niz dwojka, byla bardziej skondensowana. Ori2 wyglada lepiej ale jest rozmemlana tymi side questami ktorych wiem, jak nie chce to nie musze robic no ale jest to calkowicie niepotrzebne tak jak otwarty hub w Gears 5

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Zółta kropka to specjalna edycja dla niepełnosprawnych?

To znak, że kolejny sztos do ogrania, no ale skąd masz wiedzieć na pudełkach od X śmiecia takich rarytasów nie znajdziesz z wiadomych przyczyn. :reggie:

Opublikowano
24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobra, ale czy ktoś z obecnych zgodzi się ze mną że Ori 1 > Ori 2? Jakoś nie mogę się przekonać do dwójeczki, w pewnym momencie tak się to wszystko rozlazło, że nie mam nawet chęci kontynuować tej (świetnej przecież) gry. Eh, klęska urodzaju dobrych giereczek. Tak człowiek by nie miał w co grać i grałby w co jest, a nie szukał wrażeń. :/ 

No jedyneczka lepsza i stwierdzam to po ponownym ograniu jedynki po dwójce. Dwójka oczywiście robi wiele rzeczy lepiej ale właśnie jest za bardzo rozlazła i nie jest tak czarująca jak jedyneczka. Ale to dalej bardzo dobry tytuł. 

Opublikowano

Rozumiem Wasz punkt widzenia. Jedynkę przeszedłem 3 razy. W trakcie ogrywania dwójki dało się odczuć drobne zgrzyty natur technicznej (skaczący framerate, drobne bugi), jednakże sama historia mnie tak wciągnęła, oczarowała piękną krainą i rozwaliła na łopatki zakończeniem, że mimo wszystko, na chwilę obecną uważam Ori 2 za pełniejsze doświadczenie. 

Opublikowano

no bo jest to dodane na sile xd

Opublikowano

Jedynka Ori robiła to Woooooow. Po dwójce każdy wiedział czego się spodziewać. Jest bardziej rozbudowana, jest cudowną grą  ale tu już nie było tego efektu. 

1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Jak wpleść czarno/żółto skórnego do takie wiedźmina? Zresztą co to ma być? Normalnie ingerencja w wizję twórcy. Jeżeli chce niech dodaje, mi nie przeszkadza grać czarną lesbijką, ale żeby to wymuszać. Głupota.

Opublikowano

Ej,  a wy czasem nie zapomnieliście co to za temat?

Wracamy na właściwe tory

maxresdefault.jpg

Opublikowano

@YETIchodź, kolega twój przyszedł, pobawcie się razem.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

68gkxltws6641.jpg

Wspaniały aktor.

Opublikowano

I wie co dobre

Opublikowano

klapy dalej dyskusja o gierce ze srednia 55 na meta, nawe nie jest mi ich żal

Opublikowano

83 na meta ten suszi, kolejne crapiszcze od tych wyrobników 

Opublikowano

Świetna gra, może i gra życia. Gdyby nie tlou 2 które zabiło we mnie miłość do gier wideo chętnie bym sprawdził  :(

Opublikowano
22 minuty temu, bluber napisał:

83 na meta ten suszi, kolejne crapiszcze od tych wyrobników 

o, to wiecej niz wychwalany ostatnio w temacie sunset :)

Opublikowano

do myszy vr jednak sporo brakuje :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.