Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
11 minut temu, Czezare napisał:

Pozostało równo trzy dni do hekatomby niebieskich parchów. Jak tam YETI, rezerwacja w jakimś bełchatowskim pubie zrobiona, żeby usiąść i nayebać się na smutniaka? Wiesz, teraz Covid, więc ilość miejsc ograniczona.Pomyśl o tym...

Co ty tam mamroczesz wychudzony kundlu bez gier? Pasibrzuch znów organizuje jakiś kabareton? Super, już nie mogę się doczekać tych gier pisanych pod Jaguara i HDD do ogrania na aplikacji w TV samsunga. Także nara frajerze, wracam do Królestwa Niebieskiego ogrywać kolejnego sztosa. Był Nioshek2, był Mesjasz Part II, teraz GoT. 

THIS IS LIVING... zielona glizdo. 

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

O ja yebie zielona chołota dostanie port izometrycznego crapa , i już się zaczyna puszyć:reggie:

Opublikowano
7 minut temu, YETI napisał:

Co ty tam mamroczesz wychudzony kundlu bez gier? Pasibrzuch znów organizuje jakiś kabareton? Super, już nie mogę się doczekać tych gier pisanych pod Jaguara i HDD do ogrania na aplikacji w TV samsunga. Także nara frajerze, wracam do Królestwa Niebieskiego ogrywać kolejnego sztosa. Był Nioshek2, był Mesjasz Part II, teraz GoT. 

THIS IS LIVING... zielona glizdo. 

Z tych co wymieniłeś to jeno w N2 bym powiedzmy zagrał. Reszta niewarta mojego cennego czasu, także tego...

Opublikowano

Zapomniałem, że ty swój cenny czas spędzasz przy kał of djuty. 

xDDDDDD

Jeden w Wowa, drugi coda, przegryw na przegrywie w tym szambie zielonym, no ale wyboru za dużego pasibrzuch im nie dał przez te 7 lat :yao: 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Nie no ludzie, bądźmy poważni. Tam gdzie 1st party MSu daje taktyczne i mechanicznie złożone Gears Tactics albo pierwszej wody RPGa jak The Outer Worlds, Sony ciągnie bezpieczny schemat Assassin's Creed w Japonii chociaż branża dawno się na ten model rozgrywki wysrała. Jeśli komuś ten plan wydawniczy pasuje to albo nie zna się na grach albo całe życie trzyma się tylko z Sony.

Czyli w sumie na jedno wychodzi, je,bać niebieską januszerię.

Opublikowano

Przeciez sam glownie napyerdalasz w cody, dzbanie.

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Zapomniałem, że ty swój cenny czas spędzasz przy kał of djuty. 

xDDDDDD

Jeden w Wowa, drugi coda, przegryw na przegrywie w tym szambie zielonym, no ale wyboru za dużego pasibrzuch im nie dał przez te 7 lat :yao: 

Ależ oczywiście, nie ma tu nawet nad czym dyskutować. Nowy CoD zdecydowanie lepszy od LGBT2. Ponad 32 tys. killi w Multi (nie chwalę się, tylko informuję) chyba o czymś świadczy. Gdybym grał w Tęczę to chyba bym zachorował na weekendowy klaperyzm polegający na jak najszybszym ukończeniu i natychmiastowej sprzedaży. 

Opublikowano
4 minuty temu, Czezare napisał:

Ależ oczywiście, nie ma tu nawet nad czym dyskutować. Nowy CoD zdecydowanie lepszy od LGBT2. Ponad 32 tys. killi w Multi (nie chwalę się, tylko informuję) chyba o czymś świadczy. Gdybym grał w Tęczę to chyba bym zachorował na weekendowy klaperyzm polegający na jak najszybszym ukończeniu i natychmiastowej sprzedaży. 

Kał of diuty, reklamówka z biedronki, żubry, filmy Vegi, disco polo, idealny zestaw dla ludzi pokroju Czarusia. 

Opublikowano
7 minut temu, YETI napisał:

To samo co w Demons Souls, oby każda gra miała taki wybór. 

XDD :dynia: iksde

Ta pokraka dławi sie nawet przy dlc do gierki z ps4. Macie te swoje "variable clocks". Wszystko sie zgadza - cpu fps mode albo gpu resolution mode :chicken:

Opublikowano

Vega? A kto to taki?Serio pytam. Ostatni polski film jaki obejrzałem w życiu to "Chłopaki nie płaczą".

Opublikowano
23 minuty temu, 20inchDT napisał:

Przeciez sam glownie napyerdalasz w cody, dzbanie.

Do kogo to było? Chyba ci się styki przepaliły w tym móżdżku. 

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

XDD :dynia: iksde

Ta pokraka dławi sie nawet przy dlc do gierki z ps4. Macie te swoje "variable clocks". Wszystko sie zgadza - cpu fps mode albo gpu resolution mode :chicken:

Ale.. ale to ssd... 

Opublikowano

Zróbcie screenshota: Yeti mówi, że lepiej grać na PC niż na plejstulejszyn :pawel:

Opublikowano
10 minut temu, Bzduras napisał:

Zróbcie screenshota: Yeti mówi, że lepiej grać na PC niż na plejstulejszyn :pawel:

W co? W nowego Spider-Mana czy Demons Souls? Jak łykniesz garść psychotropow i przeniesiesz się do zielonego matrix, to pewnie i pograsz, może i nawet znajdziesz jakaś wartą do ogrania grę na x-śmieciarke. 

Opublikowano

"Nowe" i "demon's souls" nie bardzo idą ze sobą w parze.

Opublikowano

EdS-sakUYAAwxGm?format=jpg&name=900x900

tyle gier a tylko jedna fajna gierka, przeje,bane na tym stejplejszon ;/ 

Opublikowano

No bloodborne fajny ale ponoć jeszcze ta persona niezła jak ktoś lubi jrpg.

Opublikowano

1 wybitna i mnóstwo fajnych gierek o których xbox może pomarzyć :usmiech:

Opublikowano

Nie ma gearsow, halo i forzy, wiec jakas slaba ta lista.

Opublikowano

Nom, ta lepsza:

16bf75ea4653cd48.png

InconsequentialPerfumedGadwall-size_rest

Z czego dwie gierki tylko na PC - na ch#j to zielone g#wno w ogóle istnieje? :yao:
Ale szacun dla @ASX - praktycznie samemu nayebać 67 stron tematu SoT :notbad:

Edytowane przez Wredny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.