Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ba, Obsidian mając budżet AA zrobił, jak dla mnie fantastyczne, The Outer Worlds to tym bardziej co zrobi mając AAA?

WavyFemaleAmericancicada-size_restricted

Opublikowano

Uwaga, otworzyli izolatki:

8 minut temu, Daddy napisał:

Miazga :banderas:   

Teraz, Daddy napisał:

Niebiescy jak żyły napięte :xboss:  preoerder na truskawki złożony? Brawo MS :)

Opublikowano

Liczyłem na coś więcej, tak to Series X do multiplatform i GP, a PS5 do exów. Status quo z obecnej generacji zachowane.

Opublikowano

Xbox?

Ty kur.wo ruro yebana, oddaj mi moje 58 minut. Te 2 minuty były ok na Stalker 2.

Opublikowano

Q0Pw81F.png

"Halo ma słaby artdesign"

zsssssssssssssssssssddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Liczyłem na coś więcej, tak to Series X do multiplatform i GP, a PS5 do exów. Status quo z obecnej generacji zachowane.

Szkoda tylko, że PS5 niczym nie zachwyca, żeby w nie inwestować.. :dunno:.

Miałem kupować XSX na premierę, ale skoro i tak jest wsparcie na koxa przez jakiś czas, to zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. KOnfa MS fajna, sporo ciekawych gier i dobrze się to oglądało, ale z kapci nie wyrwała. 

Po prezentacjach Sony i MS największą ochotę mam... na kupienie naprawdę dobrego PC, którego wykorzystam też do innych celów.

Opublikowano

Wyglada jak jakies f2p mmo

Opublikowano

Pawełku, odejdź już dziś od komputera, bo kolejny dzień, a masz niesamowity meltdown. Jeszcze możesz przejść na niebieską stronę mocy, jeszcze nie jest za późno.

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

Q0Pw81F.png

"Halo ma słaby artdesign"

zsssssssssssssssssssddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

12 TERAFANKÓW CZAISZ KLAPIE, 343 CAŁY CZAS ZATRUDNIA CO BY OSZLIFOWANY DIAMENT WYPUŚCIĆ

Opublikowano

W spiczastych zbrojach kolejno: Daddy, Asax, kubson, 20inch.

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

Pawełku, odejdź już dziś od komputera, bo kolejny dzień, a masz niesamowity meltdown. Jeszcze możesz przejść na niebieską stronę mocy, jeszcze nie jest za późno.

Czy ja wiem. Ja sobie śmieszkuję, nie boli mnie ten pokaz. Myślałem, że się kolegujemy. :sapek:

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

Żeby podziwiać mniej więcej podobne gó.wno, za które trzeba płacić pełną stawkę? Tutaj przynajmniej ogra się w ramach Xbox Game Pass :kaz:

Edytowane przez Shago

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

nie boli mnie ten pokaz

tenor.gif

Opublikowano

Masz mocniejsza konsole.

Nie pokaz żadnego grafo do(pipi)anego tytułu xD (pipi)a to wyglądało gorzej niż niektóre gry z obecnej gen

Opublikowano
4 minuty temu, Starh napisał:

Masz mocniejsza konsole.

Nie pokaz żadnego grafo do(pipi)anego tytułu xD (pipi)a to wyglądało gorzej niż niektóre gry z obecnej gen

A Halo? 

EdoMEz5XYAApoXq?format=png&name=small

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Z growych rzeczy oglądałem ostatnio dzisiejszą konferencję Microsoftu i jakiegoś gifa z tej gry o samuraju na PS4. Zgadnijcie co zrobiło na mnie większe wrażenie?

Opublikowano
2 minuty temu, Starh napisał:

Masz mocniejsza konsole.

Żeby, do TLOUII to z dwóch generacji brakuje. Ale to Halo to wyglądało gorzej niż pokaz Killzone Shadow Fall na zapowiedzi PS4, czyli tytuł startowy p o p r z e d n i e j generacji.

Opublikowano
2 minuty temu, Observer napisał:

Żeby, do TLOUII to z dwóch generacji brakuje. Ale to Halo to wyglądało gorzej niż pokaz Killzone Shadow Fall na zapowiedzi PS4, czyli tytuł startowy p o p r z e d n i e j generacji.

No fajne porównanie, takie trochę z dupy:

natywne 4K Vs. podrabiane FHD

betonowe 60 klatek Vs. 30

ogromny zasięg rysowania Vs klitki z Shadowfall

No i w przeciwieństwie do Killzone w Halo fajnie się gra. 

Opublikowano

Grafika w tym Halo to jest XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.