Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Taka prawda, i mówi to gigantyczny fan serii. Nie ma pomysłu na ciagniecie tej fabuły dalej, dobry system walki niech przeznacza na jakieś nowe IP(albo DD2), jak po raz kolejny zobaczę wujka Dante i Vergila i ciągle te ich nudna bitwę to rzygne.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Teraz, XM. napisał:

Taka prawda, i mówi to gigantyczny fan serii. Nie ma pomysłu na ciagniecie tej fabuły dalej, dobry system walki niech przeznacza na jakieś nowe IP(albo DD2), jak po raz kolejny zobaczę wujka Dante i Vergila i ciągle te ich nudna bitwę to rzygne.

A ja jako gigantyczny fan serii czekam już tylko na nową odsłonę DMC. Nie chcesz - nie kupuj, graj w fukuszimy i inne gówna.

Opublikowano

Ale niemily, widac ze wczorajszy lineup Xboxa trochę rozsierdził :(

Opublikowano

Don Matrick: there is a console for people who like playing AAA games with 90+ metacritic. Its the PlayStation 5.

Przynajmniej są szczerzy :kaz:

Opublikowano
2 minuty temu, XM. napisał:

Ale niemily, widac ze wczorajszy lineup Xboxa trochę rozsierdził :(

Bardziej zniszczył psychicznie :( + naprawdę uważam DMC5 za creme de la creme serii i chcę więcej. Jedyna stała w tym pierdolniku zwanym giereczkowem jak dla mnie to właśnie ta seria.

Opublikowano

sVmpt0D.png

Ale kombo tematów na gafie przy porannej wizycie. Kompromitacja ms jak w 2013. A nawet chyba większa.

Opublikowano

Fabułą w DMC? xdd Myślałem, że to tylko zestaw jakiś następujących po sobie, luźno powiązanych wydarzeń, a sercem gry jest walka. Jako laik powiem tak:

DMC 4 < ścierwo

DmC - hmmm miodzio

DMC V - :fsg: :obama: :banderas: skończyłem ze smakiem

GAF i Resetera? No (pipi)owe fora. Chyba że fanbojka niebieskich pisze, że im się pokaz Xboxa nie podobał wtedy hmmm miodzio <3 Pewnie po konfie Sony bez gameplayu i dat premier Ci sami goście spuszczali się po spodniach jak szczyle. 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
14 minut temu, YETI napisał:

Don Matrick: there is a console for people who like playing AAA games with 90+ metacritic. Its the PlayStation 5.

Przynajmniej są szczerzy :kaz:

Po tym wczorajszym pokazie to jestem niemal pewien ze oni juz nie zamierzaja konkurowac z sony w tej dziedzinie. Maja swoje poletko w postaci GP i solidnych gier ktore trafiaja tam day1 + mocniejszy sprzet do multiplatform i beda to sobie dopieszczac. No i w sumie czemu nie, gierek i tak jest od chooya a nie wszystkie firmy musza wyznawaca ta sama filozofie bo nie do kazdego ona trafia

Opublikowano

Gdyby może DMCV miało jakieś fajne miejscówki, a nie miasto i mięso na ścianach xD to by było creme de la creme. Mimo wszystko jest za(pipi)iste i też czekam na DMC6 :D Jedyna seria, która trzyma oldschoolowy vibe w nowoczesnym opakowaniu.

Edytowane przez cotek

Opublikowano

Mam wrażenie, że microshit nie umie w konferencję, eventy takie duże, że się zawsze spalają i srają na rzadko pod siebie. 2013 się zesrał, konfa xbox x się zesrała (tak przy okazji to była niezła beka), tak się tu teraz zesrali i tu do tej pory przebili wszystko, co mogli. 

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Gaf to wylęgarnia fanbojstwa playstation, wiec bez zdziwienia

2 minuty temu, teddy napisał:

Po tym wczorajszym pokazie to jestem niemal pewien ze oni juz nie zamierzaja konkurowac z sony w tej dziedzinie. Maja swoje poletko w postaci GP i solidnych gier ktore trafiaja tam day1 + mocniejszy sprzet do multiplatform i beda to sobie dopieszczac. No i w sumie czemu nie, gierek i tak jest od chooya a nie wszystkie firmy musza wyznawaca ta sama filozofie bo nie do kazdego ona trafia

Dla mnie spoko, ale nie mogę im wybaczyć braku gameplayów. Pewnie dlatego cwaniaki mówili, że przez pierwsze dwa lata będą crossgeny, bo nic nie mają do 2022.

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Gaf to wylęgarnia fanbojstwa playstation, wiec bez zdziwienia

Konferencje MS to wylęgarnia fanbojstwa Playstation.

Opublikowano
12 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

Prawdziwe bomby to były na preshow przed konfą MSu, prawdę mówiąc to jedyne co pamiętam z tej prezentacji.

DzZDp5DUUAAWTqu.jpg:large

Halo wygląda jak w wersji na iPada, o Forzie wiemy tyle że.... się robi...Stalker ogra się na PlayStation, trzeba być dalej na antydepresantach żeby bronić Xboxa, jedyne co za nim przemawia to GamePass, ta usługa ma sens jeśli się ją wyrwie w dobrych pieniążkach tak więc jak najbardziej rozważam kupić jakiegos Series X Digital edycja jeśli takowy się pokaże, ale pełnej ceny za ten kubeł śmiechu to nie zapłacę, Forza Horizon 4 w 60fps i 4K nie jest tego warta.

BARDZO proszę o imię i nazwisko tej pięknej pani.

Opublikowano
2 minuty temu, Masorz napisał:

BARDZO proszę o imię i nazwisko tej pięknej pani.

Alanah Pearce

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

xH4vhXB.gif

:dynia:

Opublikowano

Już wystarczy wezyr  ;) przegraliście wojne.

Opublikowano

Halo was rozyebie jak pokażą gameplay z series X, a nie one S

Opublikowano

ale co, podmienia krasnale i goryle na ciekawych przeciwnikow?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.