Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Grając w Psychonauts 2, Hellblade czy The Medium będę miał z tyłu głowy aby nie bawić się za dobrze. ;) Dzięki chłopaki.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

W sumie, takie xboxowe standardy.

0uT0K1N.png

:kaz:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 385,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W kolejce kolejne open worldy na 83 i 71.

Open worldy jak Halo Infinite?

Tyle miały beki boty z ubigierek, a teraz im halo na ubigierke przerobili i udają że wszystko ok xd

Opublikowano

Zieloni przeje.bali nawet z wiiu.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano
9 minut temu, Observer napisał:

Open worldy jak Halo Infinite?

Tyle miały beki boty z ubigierek, a teraz im halo na ubigierke przerobili i udają że wszystko ok xd

Pewnie i tak lepszą średnią dostanie niż Gays Done i Assassin's Creed Japan a dla niebieskich karakanów to najważniejszy wyznacznik. Ja w Halo spędzę z przyjemnością kilkaset godzin w multi, wy(pipi)ane w zdanie januszy gamingu.

Opublikowano

Ciężko poradzić sobie z syndromem sztokholmskim, ale wierzę w Was bociki.

Edytowane przez cotek

Opublikowano

Na chłodno rzecz ujmując to ta konfa nie była zła, przecież zawsze mogło być TV TV TV Xbox TV TV TV, prawde mówiąc to aktualnie najlepszym zakupem będzie dobry PC, kto mi złoży?

Opublikowano

A coś wspomnieli o The Last Night, czy dalej cisza od trzech lat?

Opublikowano

47 minut temu, Yakubu napisał:

A coś wspomnieli o The Last Night, czy dalej cisza od trzech lat?

To nie jest ich gra to po pierwsze, a po drugie studio od jakiegoś czasu ma spore problemy finansowe i prawne. 

Opublikowano

A po trzecie resetera zrobila nagonke na tworcow jak odkopali jakis ich stary tweet krytykujacy sjw, wiec gra jest na czarnej liscie.

Opublikowano

Jezu wezyr its time to stop

Opublikowano

Gracze HC bo są masochistami ? Zgadzam się :xboss:

Opublikowano

Bankowo będzie grane HC w As Dusk Falls i Tetrisa, już to widzę. Miliony graczy, fidelity and immersion.

Opublikowano

Paweł, taka mała rada ode mnie, wyloguj się na dzień z forumka. Dobrze Ci zrobi. :lapka: 

Opublikowano

O konfach nie ma co gadać bo obie (pipi)owe i tylko do kupna pc zachęcają. Za to napiszę przed sprzedażą ps4 pro (za tydzień się pozbywam) jeszcze jako użytkownik tego sprzętu kilka słów. To odpowiedni temat bo będę brzydko o konsolach pisać. 

Ps4 pro po rewizji nad wyraz ciche. Nie to co moje ps4 fat. Naprawdę rzadko uruchamia 5 bieg (nadal jest głośniejsza od xbox one x ale no jest progres). Plastik jest marny i nadal strzela. Mam nadzieję że ps5 będzie lepiej zbudowany. I ten pad (pipi)owy.

No ale ja nie o tym tylko o mięsku czyli grach. A tutaj w tym roku sztos za sztosem. Na xbox Ori i nic więcej. A na ps4 wspaniały Nioh 2, za(pipi)iste Last of us 2 i wspaniałe ghost of. Oprócz tego dla tych których kręci ffvii (mnie nie kręci) remake i podobno ok giereczka. W każdym razie nie wiem kto wygra nową generacje ale jeżeli co roku ps5 będzie tak niszczyć xboxa ilością konkretnych fajnych gier to nie widze dla xboxa przyszłości. Wiadomo multiplatformy lepiej ogrywać na koksie ale jeszcze lepiej na dobrym pc. Więc na (pipi) trzymać xboxa jak ten sam pad (najlepszy) można podłączyć do pc i mieć gry z xbox i wiele więcej exów z pc. 

W tym roku i switch (pipi)owy i xbox. Dobrze że kupiłem na covid ps4 bo miałem w co grać z nowości (tak samo jak na pc bo tu nadal stabilnie nowości się pojawiają). A na xbox zostaje grzebanie w backlogu. Także (pipi)AĆ XBOXA

Opublikowano
5 minut temu, suteq napisał:

Paweł, taka mała rada ode mnie, wyloguj się na dzień z forumka. Dobrze Ci zrobi. :lapka: 

Wciąż myślicie, że jest BRBWJNROAW, a jest tak :sir: Wy(pipi)ane w next-geny, PC obsłuży mi co tam chcę przez najbliższe czas, za rok/dwa kupi się konsolę.

Opublikowano

No ale kupisz PS5, żeby grać w gry, a nie w telewizor na Xbo*** no nie ?

Opublikowano

"Za(pipi)ista prezentacja, za(pipi)ista konsola, niebiescy rozdeptanii!!!!111 Aha xboxa nie kupuje, pogram se na PC"

Fani Xboxa 2020

Opublikowano

Mi się podobała ta kofrenceja, ale na razie poczekam aż ludzie którzy na Xboxie nie grają/nie mają/nigdy nie planowali skończą swój dogpiling nad Halo. Potem będzie można wracać do gier. :)

@Observer

• PS5 - żadnych interesujących mnie gier na start, pełna cena. Może bym nawet w coś zagrał, ale 2.5k.
  • XSX - też nic szczególnego, ale jakbym chciał coś sprawdzić uruchamiam na PC. Wyjdzie konsola, PC zacznie niedomagać - zmieniam.

i tylko w niebieskim matrixie jest to jakiś problem :)

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Objerzalem ten gameplay z Halo, przeciez to jest sranie do ryja fanom, na pomysl aby taka kur.wa srake pokazac calemu swiatu, musial wpasc jakis sabotażysta. Tu nie ma co sie bronić. HALO 3 byla na poczatku wizytowka x360, halo 4 naprawde swietnie wygladajacym pozegnaniem, ale przeciez to co zaprezentowali to dla.laika wyglada zupelnie tak samo. I jeszcze design tych goryli, kto tam kur.wa jest za takie rzeczy odpowiedzialny xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.